tikiu ir labai smagu ,kad taip įvertinat ,beje labai gerai kai ir pakritikuojat ,kas jums atrodo netaip.... tiesiog Jūtarė labai sunku prakalbint ,bent jau man
Miegutis kazkos siandien labai darbingas, man pirmas nelabai, nemegstu tiesiog tokiu spalvu, vielotine man grazu tik su geltonu, ir labai lengva. Bet vel su savo skoniu lendu. O antro daikto man visai patiko spalvos, ir graziai suderinta su tais akmeneliais. O swarovskiu as irgi kazkaip nemegeja, gal koki viena dar istverciau, bet siaip blizgus tokie man kazkaip ne prie sirdies . Va miegucio ziedas, tai labai , cia balta ir skaidri, ane?
Miegutis kazkos siandien labai darbingas,
man pirmas nelabai, nemegstu tiesiog tokiu spalvu, vielotine man grazu tik su geltonu, ir labai lengva. Bet vel su savo skoniu lendu.
O antro daikto man visai patiko spalvos, ir graziai suderinta su tais akmeneliais.
O swarovskiu as irgi kazkaip nemegeja, gal koki viena dar istverciau, bet siaip blizgus tokie man kazkaip ne prie sirdies .
Va miegucio ziedas, tai labai , cia balta ir skaidri, ane?
jep darbingas ...buvo prieš kelias dienas ...dar kelis turiu ,tik gal vėliau įmesiu....
o man įdomu sužinoti ir tavo skonį antras daiktas apyrankė
taip čia balta ir skaidri ,tai laukiam dabar Mortos balto žiedelio ...nustebink mus....