Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(ItaBita @ 2008 07 04, 12:41)
o jei mes sakom kad grazu tai netiki  g.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

tikiu ir labai smagu ,kad taip įvertinat ,beje labai gerai kai ir pakritikuojat ,kas jums atrodo netaip.... ax.gif smile.giftiesiog Jūtarė labai sunku prakalbint ,bent jau man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 04 liepos 2008 - 10:44
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 04, 11:41)
o jei mes sakom kad grazu tai netiki  g.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

hah.gif matyt, meluojat jūs dažnai nail.gif tongue.gif
Atsakyti
Miegutis kazkos siandien labai darbingas, bigsmile.gif
man pirmas nelabai, nemegstu tiesiog tokiu spalvu, vielotine man grazu tik su geltonu, ir labai lengva. Bet vel su savo skoniu lendu. doh.gif
O antro daikto man visai patiko spalvos, ir graziai suderinta su tais akmeneliais.
O swarovskiu as irgi kazkaip nemegeja, gal koki viena dar istverciau, bet siaip blizgus tokie man kazkaip ne prie sirdies unsure.gif .
Va miegucio ziedas, tai labai wub.gif , cia balta ir skaidri, ane?
Atsakyti
Morta, kur tu ten violetinę matai? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 04, 12:51)
Miegutis kazkos siandien labai darbingas,  bigsmile.gif
man pirmas nelabai, nemegstu tiesiog tokiu spalvu, vielotine man grazu tik su geltonu, ir labai lengva. Bet vel su savo skoniu lendu.  doh.gif
O antro daikto man visai patiko spalvos, ir graziai suderinta su tais akmeneliais.
O swarovskiu as irgi kazkaip nemegeja, gal koki viena dar istverciau, bet siaip blizgus tokie man kazkaip ne prie sirdies  unsure.gif .
Va miegucio ziedas, tai labai  wub.gif , cia balta ir skaidri, ane?

jep darbingas ...buvo prieš kelias dienas hihihi.gif ...dar kelis turiu ,tik gal vėliau įmesiu....
o man įdomu sužinoti ir tavo skonį smile.gif antras daiktas apyrankė biggrin.gif
taip čia balta ir skaidri ,tai laukiam dabar Mortos balto žiedelio ...nustebink mus.... rolleyes.gif
Atsakyti
cia siaip ne labai i tema ale tikru spalvu kioskelis uzsidare doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2008 07 04, 11:38)

user posted image

O cia ne violetine? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 04, 12:01)
cia siaip ne labai i tema ale tikru spalvu kioskelis uzsidare  doh.gif  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

ir kodėl daba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 04, 12:01)
cia siaip ne labai i tema ale tikru spalvu kioskelis uzsidare  doh.gif  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

Kaip uzsidare, blink.gif ka jie, visai, as gi tu lanksciuju peiliuku nenupirkau. Gal kur kraustosi kitur? g.gif
Atsakyti

QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 04, 12:02)
O cia ne violetine?  unsure.gif

o to aš net nemačiau anksčiau blink.gif
man va tas va gražus tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 07 04, 12:05)
o to aš net nemačiau anksčiau blink.gif

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 04, 11:04)
Kaip uzsidare,  blink.gif ka jie, visai, as gi tu lanksciuju peiliuku nenupirkau. Gal kur kraustosi kitur?  g.gif

kiek supratau iš tinklalapio - atostogauja ax.gif
Atsakyti