Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(ItaBita @ 2008 07 04, 11:13)
profesinis iprotis  blush2.gif  ax.gif  nieko negaliu su savimi padaryti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

suprantu biggrin.gif aj klaida padariau ir as, kad ant knygos fotkinau,siaip pirma kart taip fotkinau ir turbut paskutini blush2.gif
Atsakyti
ax.gif Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 07 04, 10:37)
ujetau ...gerai jau gerai....prisipazinsiu....as trikrai ne aiskiariage kaip Jus lotuliukas.gif

pastebejau,kad kai kurie zmones temose pasirodo tada kai "kvepia"  gincu,arba isreikst savo kazkokia negatyvia nuomone.Turbut malonu  kitus izeidinet ir be tolko gincytis:hm ir taip per visas temas doh.gif

visiškai sutinku,o modelino turbūt net nebandę minkyt,o ateina "pamokint"visus ir pasakyt kas ką ne taip padarė.............
Atsakyti
labas rytas merginos smile.gif, nors jau pietus ir visai noretusi ko nors labai skanaus smile.gif mirksiukas.gif

o siaip turiu klausima toms kurios megsta kristalus blush2.gif ax.gif
jus kai patupdote kristaliuka ant darbelio tada lakuojat, ar kai nulakuojat tada tupdote?
ar nieko tam svarovskiukui neatsitiks jei ji nulakuosiu? ax.gif
Atsakyti
As tai turbut klijuociau pries lakuojant, bet jo paties nelakuociau, nulakuociau viska atsargiai aplinkui, to kristalo nelieciant.
Bet cia yra ne teoriskai zinanciu, jos patars smile.gif
Cia nevisai i tema, bet tos kojos, kurios svytejimo idetos, tai man taip ziauriai atrodo, tiesiog klaikiai, daug geriau atspaudas, manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta_Morta: 04 liepos 2008 - 09:35
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 04, 11:33)
As tai turbut klijuociau pries lakuojant, bet jo paties nelakuociau, nulakuociau viska atsargiai aplinkui, to kristalo nelieciant.
Bet cia yra ne teoriskai zinanciu, jos patars  smile.gif
Cia nevisai i tema, bet tos kojos, kurios svytejimo idetos, tai man taip ziauriai atrodo, tiesiog klaikiai, daug geriau atspaudas, manau.

del kristalu tai yeoriskai ir as taip galvociau drinks_cheers.gif
zinok galima ir savo nestukini pilva taip "iamzint" ir krutis esu maciusi blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o tai ko tada vyrus skriausti smile.gif
ir ju ka nors reikia iamzinti blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš lakuoju po pakristalų patupdymo. Kartais jų ir nelakuoju, bet būna, kad neįmanoma nenulakuoti, mažulyčiai kristaliukai, ir nori nenori, lakuojant tarpukus tarp, jų nusilakuoja biggrin.gif Kaip tik vakar dariau žiedą su sw krisalais, ir turėjau juos lakuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 04, 10:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir ju ka nors reikia iamzinti  blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Cia tai man patiktu
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 04, 11:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir ju ka nors reikia iamzinti  blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
as rimtai g.gif

o jos tyciojasi tongue.gif

juk jie irgi prisideda prie kudykelio atsiradimo blush2.gif
Atsakyti
Ar ne? lotuliukas.gif
Nu as labai palaikau,va, abiem rankytem thumbup.gif
Atsakyti