ujetau ...gerai jau gerai....prisipazinsiu....as trikrai ne aiskiariage kaip Jus
pastebejau,kad kai kurie zmones temose pasirodo tada kai "kvepia" gincu,arba isreikst savo kazkokia negatyvia nuomone.Turbut malonu kitus izeidinet ir be tolko gincytis:hm ir taip per visas temas
labas rytas merginos , nors jau pietus ir visai noretusi ko nors labai skanaus
o siaip turiu klausima toms kurios megsta kristalus jus kai patupdote kristaliuka ant darbelio tada lakuojat, ar kai nulakuojat tada tupdote? ar nieko tam svarovskiukui neatsitiks jei ji nulakuosiu?
As tai turbut klijuociau pries lakuojant, bet jo paties nelakuociau, nulakuociau viska atsargiai aplinkui, to kristalo nelieciant. Bet cia yra ne teoriskai zinanciu, jos patars Cia nevisai i tema, bet tos kojos, kurios svytejimo idetos, tai man taip ziauriai atrodo, tiesiog klaikiai, daug geriau atspaudas, manau.
As tai turbut klijuociau pries lakuojant, bet jo paties nelakuociau, nulakuociau viska atsargiai aplinkui, to kristalo nelieciant.
Bet cia yra ne teoriskai zinanciu, jos patars
Cia nevisai i tema, bet tos kojos, kurios svytejimo idetos, tai man taip ziauriai atrodo, tiesiog klaikiai, daug geriau atspaudas, manau.
aš lakuoju po pakristalų patupdymo. Kartais jų ir nelakuoju, bet būna, kad neįmanoma nenulakuoti, mažulyčiai kristaliukai, ir nori nenori, lakuojant tarpukus tarp, jų nusilakuoja Kaip tik vakar dariau žiedą su sw krisalais, ir turėjau juos lakuoti