Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Labukas

Susiduriau su tokia beda. Pries dvi savaites rankdarbiams sumokejau pinigelius uz prekes, bet vis negaunu. O ir i parasytus laiskus neatsako. Ka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilija+ @ 2008 07 02, 21:17)
O ir i parasytus laiskus neatsako. Ka daryti g.gif

Va kontaktai - aš skambinčiau nurodytu telefonu.
Atsakyti
QUOTE(Vilija+ @ 2008 07 02, 22:17)
Labukas

Susiduriau su tokia beda. Pries dvi savaites rankdarbiams sumokejau pinigelius uz prekes, bet vis negaunu. O ir i parasytus laiskus neatsako. Ka daryti g.gif

o kai prisijungi koks tavo siuntinio statusas,ar išsiūsta?
Atsakyti
sveikos, darbštuolės, dekupažo temoje buvo toks klausimas, ar galima dekupažinti modeliną, atsakymas: "taip" tačiau buvo paminėta,kad nevargti su savaime keitėjančiu,nes jis netinkamas, tai ir norėčiau sužinoti,kodėl netinkamas, kas jam atsitinka?

AČIŪ wub.gif
Atsakyti
na, čia nedaug kas su ore kietėjančiu žaidžia biggrin.gif O gal? tik nesigiria mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 02 liepos 2008 - 21:25
QUOTE(Lachesė @ 2008 07 02, 23:19)
sveikos, darbštuolės, dekupažo temoje buvo toks klausimas, ar galima dekupažinti modeliną, atsakymas: "taip" tačiau buvo paminėta,kad nevargti su savaime keitėjančiu,nes jis netinkamas, tai ir norėčiau sužinoti,kodėl netinkamas, kas jam atsitinka?

AČIŪ wub.gif

kiek aš bandžius ,tai jis turi savybę suskilinėti....nu nepatikimas smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif užsisakiau fimo modelino ir dabar laukiu jo atkeliaujan ir kibsiu į pirmus bandymus bigsmile.gif Noriu paklausti : ant kokios medžiagos spausdinti paveiksliuką , kurį po to dekupazo būdu klijuosiu ant modelino? 4u.gif
Atsakyti
Tai modelinas iskeptas tokia pati medziaga, kaip ir visos kitos. Todel apie dekupaza gal reiketu dekupazo temoje ir klaust. As net nezinau, ar kas cia pas mus dekupazo budu kelia paveiksliukus.

Visom, labas rytas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 03, 10:45)
ar kas cia pas mus dekupazo budu kelia paveiksliukus.

nail.gif biggrin.gif

labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš ax.gif
Labos!
Atsakyti
ir as kartais tongue.gif
Atsakyti
Nu va, prasau, kiek kelianciu, bet niek nezino, kaip doh.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti