tokiu nagu tikrai nenereciau bet paziureti tai grazu, kaip zmones prigalvoja as ir manau kad cia kitokie polimerai
sveikos darbstuoles,
si savaitgali einam i krikstynas, sugalvojau, kad reikia padaryti to vaiko pedutes ir rankytes antspauduka tai dabar man kyla klausimai: ar uztenka tik ismynkyti modelina, ar reikia naudoti vandens, ka daryti po to, kai atspausime rankyte, ar reikia deginti orkaiteje, ar po to stoves tos modelino pedutes, ar nesutrupes ir t.t.
aciu uz pagalba
si savaitgali einam i krikstynas, sugalvojau, kad reikia padaryti to vaiko pedutes ir rankytes antspauduka tai dabar man kyla klausimai: ar uztenka tik ismynkyti modelina, ar reikia naudoti vandens, ka daryti po to, kai atspausime rankyte, ar reikia deginti orkaiteje, ar po to stoves tos modelino pedutes, ar nesutrupes ir t.t.
aciu uz pagalba
sutrupeti jis nesutrupes iskepus
bet pagal mane tai perkietas ispaudams vbaikiskams daryti
zinau, kad yra spec kazkikei modelinai vaiku pedutems.
nors nezinau, jau kazkas teiravosi to, tai gal ir dare
reik ju nuomines paklausti
bet pagal mane tai perkietas ispaudams vbaikiskams daryti
zinau, kad yra spec kazkikei modelinai vaiku pedutems.
nors nezinau, jau kazkas teiravosi to, tai gal ir dare
reik ju nuomines paklausti
aga yra spec ir dare , vakiskuose parduotuvese specializuotose, gal cipolino ar kur net nebeprisimenu kurioje pirkome, bet jauciu is modelino butu tas pats, nes kol isminkai tai ojojoi, ir vaiko kankinimas kol ispaudi , nes kietas tai nerealiai, man tai labai primine ore stingstanti modelina, tai jei turite kokius remelius ar dar i ka sugalvojate daryti, nusiperkate ta ore stingstanti modelina isminkote dedate i jau busima pvz.remeli ir atspaudziate rankyte ar kojyte, ar ir kojyte ir rankyte ir paliekate isdziuti kainuos tikrai pigiau o galutinis rezultatas tas pats
Anksčiau JYSK parduotuvėj būdavo pirkti rėmeliai su dviem skylėm - viena nuotraukai, o kita įspaudukui (kartu ten ir modelinas būdavo). Tai visas komplektukas apie 20Lt kainavo. Tik nežinau, ar vis dar yra...
O as papirkau pirkstiniu, bet is gobsumu pagriebiau per didelius. Galiu perleisti kam reikia uz simboline suma
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 02, 17:50)
aga yra spec ir dare , vakiskuose parduotuvese specializuotose, gal cipolino ar kur net nebeprisimenu kurioje pirkome, bet jauciu is modelino butu tas pats, nes kol isminkai tai ojojoi, ir vaiko kankinimas kol ispaudi , nes kietas tai nerealiai, man tai labai primine ore stingstanti modelina, tai jei turite kokius remelius ar dar i ka sugalvojate daryti, nusiperkate ta ore stingstanti modelina isminkote dedate i jau busima pvz.remeli ir atspaudziate rankyte ar kojyte, ar ir kojyte ir rankyte ir paliekate isdziuti kainuos tikrai pigiau o galutinis rezultatas tas pats
cia turbut rinkinukas rinkinukui nelygu mes gavom toki rinkinuka dovanu,remeliai dvipusiai,viena puse nuotraukai kita puse ispaudukui.O mase kuri buvo ideta tai nepasakyciau kad panasi i modelina,ji tokia lengvute koreta ir labiau primine putplasti( net nezinau kaip pasakyt ) tai ispaudziau kojyte be jokiu pastangu.Miela malonu buvo.
Taip pat turiu rinkini pirkta is Jysk,tai jau vien paminkius per ipakavima ta mase,buvo aisku kad lengva nebus
Taip kad as siulyciau paieskoti kokybisko rinkinuko tokiam smagiam ir reiksmingam reikaliukui
Papildyta:
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 02, 18:14)
O as papirkau pirkstiniu, bet is gobsumu pagriebiau per didelius. Galiu perleisti kam reikia uz simboline suma
nesupratau ka tu cia papigiai prastumineji
pirstines chirurgines M dydzio
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 02, 18:22)
pirstines chirurgines M dydzio
aaaaa
o man netgi s dydzio pirstines, nu tos lateksines, netinka netgi s dydzio pirstinem mano pirstai per trumpi,nu ir nikaip negaliu su jom dirbti,nes gale pirstu per ilgos pirstines raukslejasi,ir buna dar blogiau nei pirstu antspaudai
Nu kaip jums nagai?
Va čia ne tokie baisūs, iš dešrikių
Va čia rašo apie tai, kaip daryti. Kiek supratau, tai kepa plonas dešras, po to jas labai plonai pjausto ir montuoja su spec. geliu, kur nagams "daryti". Kadangi apie nagų priauginimą nieko neišmanau, tai negaliu plačiau pakomentuoti.
Šita, O-pa-pa - dėl pirštinių. Prisiaugink didelius nagus ir pirštinės nebus perdidelės
Va čia ne tokie baisūs, iš dešrikių
QUOTE(gita_tiesiog @ 2008 07 02, 12:48)
Klausykit, o kaip ta modelina reiketu iskepti ant nagu?
Va čia rašo apie tai, kaip daryti. Kiek supratau, tai kepa plonas dešras, po to jas labai plonai pjausto ir montuoja su spec. geliu, kur nagams "daryti". Kadangi apie nagų priauginimą nieko neišmanau, tai negaliu plačiau pakomentuoti.
Šita, O-pa-pa - dėl pirštinių. Prisiaugink didelius nagus ir pirštinės nebus perdidelės
man tai atrodo visai grazus nagai bet kadangi gamta man duoda ilgus grazius nagus tai tie visokie geliniai man nesuprantamas reiskinys
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 02, 16:50)
tai labai primine ore stingstanti modelina, tai jei turite kokius remelius ar dar i ka sugalvojate daryti, nusiperkate ta ore stingstanti modelina isminkote dedate i jau busima pvz.remeli ir atspaudziate rankyte ar kojyte, ar ir kojyte ir rankyte ir paliekate isdziuti kainuos tikrai pigiau o galutinis rezultatas tas pats
o tai sito modelino tada nebereikia degti orkaiteje? ir dar vienas, gal ir kvailas klausimas, bet... noriu suzinoti, ar negalima padaryti kaip skulptureles is to modelino, t.y., kad butu tokia galima ispausti pedute toje "skulptureleje" ir pastatyti?