Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(ItaBita @ 2008 06 21, 16:30)
dekui, perduosiu, kad jo naujasis objektyvas apzavejo  blush2.gif  ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tundra tu umn.gif tavo karoliai apžavėjo, o jis tik tarp kitko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 06 21, 16:31)
tundra tu umn.gif tavo karoliai apžavėjo, o jis tik tarp kitko laugh.gif

na matai be jo man nesigautu su savo muiline parodyti viso to, as pyskinau gal pora dienu visaip kaip, kol neapsikentes paeme ir nupiskino normaliai ax.gif
Atsakyti
Pasirodo karoliai ne tik kosminio grozio, kaip rase Jurate, bet dar ir kaina kosmine iseis po Dior seseliu panaudojimo biggrin.gif O jei rimtai, seseliai geras dalykas, seniai seniai, kai tik atsirado rusiskas modelinas, jis buvo baltos spalvos, tai as ji irgi seseliais daziau ax.gif
Atsakyti
Ita, vamzdec! Einu, viską, ką turiu sudėsiu į stalčių ir užkalsiu šiferiniais vinimis.
Nuotraukos - irgi vamzdec. Dabar maniškis jau irgi nori papildomo objektyvo
Atsakyti
aga tas obektyvas kazkoks blatnas spec maziems daiktasm is arti fotkinti blush2.gif

o Dioro seseliu naudojau tik todel, kad jie baisiai blizga smile.gif ir as ju nepirkau smile.gif
gavau dovanu ax.gif

Smilga nemesk nieko, as cia ne specialiai, cia man taip netycia gavosi blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 06 21, 18:19)

Smilga nemesk nieko, as cia ne specialiai, cia man taip netycia gavosi  blush2.gif  blush2.gif

netyčia user posted image,renkuos savo kaladėles ir maunu iš čia .. doh.gif ............
Atsakyti
Panasu, kad ir man reik zaisliukus detis...
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 21, 14:42)
Saunuoles, pribaiget sena, tai as registruojuos naujoj. Visoms labas rytas  biggrin.gif
Mieguti, o kodel nurasyti? Man tai jie labai patinka, tie juodi tokie kuklus, bet labai stiliovi, sakyciau, o tas raudonas - tai isvis nuostabus. Tik forma gal man kiek keistoka, o taip, tikrai labai grazu. Nenurasyk ju.

va, atitempiau nuotraukas, kad visos pamatytu, nuostabus Miegucio darbeliai, man tas raudonas kazkoks magiskas. Mieguti, kaip ji darei? D
Dabar ziuriu ir apyranke man kokia grazi, tu fimuku forma tokia deformuota  wub.gif.

Morta sutempei čia viską unsure.gif...raudonas?man tai jis tokios vario spalvos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 21, 18:40)
Panasu, kad ir man reik zaisliukus detis...

tau ...baik baikas ,pritmpei čia auksuotų grožių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 21 birželio 2008 - 16:47
nu dabar gailiuosi, kad rodziau doh.gif doh.gif doh.gif

nu gi sakau, kad 50-60 procentu priduoda prifisionalo fotke.
ir man dabar akes, nes neiko daugiau deti negaklesiu, o MB prikalbinti, kad nufotkintu tikrai nera lengva doh.gif
Atsakyti
ItaBita, rodyk rodyk, mums bus proga pasitemti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauruska: 21 birželio 2008 - 16:52
QUOTE(ItaBita @ 2008 06 21, 18:49)
nu dabar gailiuosi, kad rodziau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu gi sakau, kad 50-60 procentu priduoda prifisionalo fotke.
ir man dabar akes, nes neiko daugiau deti negaklesiu, o MB prikalbinti, kad nufotkintu tikrai nera lengva  doh.gif

nesigailėk ,čia mes iš nuostabos lengvam šoke......varysim šėešėlių Dioro pirkt dabar laugh.gif ...juokauju
Bjauruska drinks_cheers.gif
dabar pasibaisėjimui savo parodysiu biggrin.gif
user posted image
user posted image
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 21 birželio 2008 - 17:23
Ir kokiam cia pasibaisejimui? schmoll.gif g.gif
Grazu. Bet aisku Dioro seseliai butu ne pro sali lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta_Morta: 21 birželio 2008 - 17:23