Nuejau i ta tema ir uzsimaniau muilo . justess22, aciu
aga zinau sita puslapi
cia Jurates megstamas
o siaip kazkada minti rezgiau, kad gal reikia koki sumestini uzsakyma daryti , po to kiekviena savo apsimoka ( na vienai kuri sumoka uz viska perveda pinigeli) o siuntos islaidas pasidalinti
bet taip pagalvoju pagalvoju ir patyliu
cia Jurates megstamas
o siaip kazkada minti rezgiau, kad gal reikia koki sumestini uzsakyma daryti , po to kiekviena savo apsimoka ( na vienai kuri sumoka uz viska perveda pinigeli) o siuntos islaidas pasidalinti
bet taip pagalvoju pagalvoju ir patyliu
Gal ir katalogą turi?
Buvau kartą vienos forumietės prisiprašius, siuntėmės iš šios parduotuvės. Bet ji turi pažystamų JAV, tai siuntimas tiek nekainavo. O šiaip tai minimum 40 žalių Nežinau ko jau taip man reikėtų, kad tiek mokėčiau už siuntimą...
Buvau kartą vienos forumietės prisiprašius, siuntėmės iš šios parduotuvės. Bet ji turi pažystamų JAV, tai siuntimas tiek nekainavo. O šiaip tai minimum 40 žalių Nežinau ko jau taip man reikėtų, kad tiek mokėčiau už siuntimą...
o tai siuntimas nuo svorio priklauso ar kaip? nes siaip tai jeigu kooperuotis ir siuntima dalintis tai ne taip jau gal ir baisu butu
Kiek suprantu, tai nuo svorio kažkiek priskaičiuoja ir dar + 40 žalių
QUOTE(smilga246 @ 2008 06 28, 19:42)
Kiek suprantu, tai nuo svorio kažkiek priskaičiuoja ir dar + 40 žalių
Kas nezino to puslapio
bet labaai jau kainos uz siuntima uzkeltos.
Va, idesiu darbeli, labai man patinka tokie. Tik cia ne mano deja.
Aš neseniai susidūriau su siuntimusi iš Amerikos.. ir teko nemažą muitą mokėti.. dabar pasirodo muitas yra nuo 70 Lt visos sumokėtos sumos (siuntimo išlaidos taip pat įskaičiojamos, o man vien siuntimas to siuntinio kainavo 100 lt...)
Reiketu mums susimesti ir kokia savo agente tenai issiust, tegu mums viska superka ir atšveza, ir tai, jauciu, pigiau iseis. Tesiam pyrageliu tema.
Manes kazkaip jie irgi nejaudina, bet spalvos tai grazios
Manes kazkaip jie irgi nejaudina, bet spalvos tai grazios
Aha, Morta, mačiau ir aš tuos karolius. Gražūs.
Nu, miargos! Aš gi apie katalogą kalbėjau, o jūs apie siuntimą. Ot kokios!
Katalogą atsiunčia nemokamai ir jį verta atsisūsti - yra darbelių pavyzdžių (beveik kiekviename lape). Kartais bespoksant ir seilę bevarvinant kokios nors mintys šauna į galvą.
Man net 2 šovė
Kol parašiau, tai Morta vėl savo tortų prikrovė. Va tau milifiori:
Tikra!
Nu, miargos! Aš gi apie katalogą kalbėjau, o jūs apie siuntimą. Ot kokios!
Katalogą atsiunčia nemokamai ir jį verta atsisūsti - yra darbelių pavyzdžių (beveik kiekviename lape). Kartais bespoksant ir seilę bevarvinant kokios nors mintys šauna į galvą.
Man net 2 šovė
Kol parašiau, tai Morta vėl savo tortų prikrovė. Va tau milifiori:
Tikra!
nesusisnekejom