Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Nuejau i ta tema ir uzsimaniau muilo bigsmile.gif . justess22, aciu
Atsakyti
Va ava, ir man tas pats. Geriau jau būčiau ten nėjus, dabar miegot negalėsiu lotuliukas.gif
Ačiū Juste. Kažkaip pati nedasgalvojau...

Šita, mergos, parsisiunčiau iš čia nemokamą katalogą. Pamišusioms dėl karoliukų geriau nežiūrėti. Ech, Amerika, kodėl tu taip toli?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 28 birželio 2008 - 18:18
aga zinau sita puslapi smile.gif
cia Jurates megstamas mirksiukas.gif

o siaip kazkada minti rezgiau, kad gal reikia koki sumestini uzsakyma daryti smile.gif, po to kiekviena savo apsimoka ( na vienai kuri sumoka uz viska perveda pinigeli) o siuntos islaidas pasidalinti ax.gif ax.gif

bet taip pagalvoju pagalvoju ir patyliu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 28 birželio 2008 - 18:28
Gal ir katalogą turi?

Buvau kartą vienos forumietės prisiprašius, siuntėmės iš šios parduotuvės. Bet ji turi pažystamų JAV, tai siuntimas tiek nekainavo. O šiaip tai minimum 40 žalių wacko.gif Nežinau ko jau taip man reikėtų, kad tiek mokėčiau už siuntimą...
Atsakyti
o tai siuntimas nuo svorio priklauso ar kaip? nes siaip tai jeigu kooperuotis ir siuntima dalintis tai ne taip jau gal ir baisu butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 28 birželio 2008 - 18:42
Kiek suprantu, tai nuo svorio kažkiek priskaičiuoja ir dar + 40 žalių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 06 28, 19:42)
Kiek suprantu, tai nuo svorio kažkiek priskaičiuoja ir dar  + 40 žalių  blink.gif

Kas nezino to puslapio unsure.gif
bet labaai jau kainos uz siuntima uzkeltos.
Va, idesiu darbeli, labai man patinka tokie. Tik cia ne mano deja.
user posted image
Atsakyti
Aš neseniai susidūriau su siuntimusi iš Amerikos.. ir teko nemažą muitą mokėti.. dabar pasirodo muitas yra nuo 70 Lt visos sumokėtos sumos (siuntimo išlaidos taip pat įskaičiojamos, o man vien siuntimas to siuntinio kainavo 100 lt...)
Atsakyti
Reiketu mums susimesti ir kokia savo agente tenai issiust, tegu mums viska superka ir atšveza, ir tai, jauciu, pigiau iseis. Tesiam pyrageliu tema.
Manes kazkaip jie irgi nejaudina, bet spalvos tai grazios smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
va cia ir cia
na zinok panasiai ir gaunasi del to siuntimo, tiksliai nepamentam smile.gif reikia Jurates klausti, jin cia pasmus siuntimosi kainu zinove smile.gif
Atsakyti
Aha, Morta, mačiau ir aš tuos karolius. Gražūs.

Nu, miargos! Aš gi apie katalogą kalbėjau, o jūs apie siuntimą. Ot kokios! tongue.gif
Katalogą atsiunčia nemokamai ir jį verta atsisūsti - yra darbelių pavyzdžių (beveik kiekviename lape). Kartais bespoksant ir seilę bevarvinant kokios nors mintys šauna į galvą.
Man net 2 šovė gun_bandana.gif
Kol parašiau, tai Morta vėl savo tortų prikrovė. Va tau milifiori:
user posted image
Tikra! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 28 birželio 2008 - 19:20
doh.gif doh.gif nesusisnekejom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti