Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Migla, man atrodo, trupuciuka nedasuktas tas suktinukas, nu nelabai ir moku paaiskint, bet noretusi, kad tas suktinukas butu dar labiau truputi pasuktas. Spalvos irgi man, atrodo, tarpusavy nelabai dera. Bet atlikta, kiek, matau, tikrai tvarkingai, tai technie puse liuks, o mano skonis, tai nesvarbu. schmoll.gif Svarbu, kad paciau atrodytu grazu. bigsmile.gif

Gita, labai linksmi ir idomus auskarai, tik fotografe pavede. Reikejo juos trupuciuka "nukreipt" i abjektyva, dabar visas grozi "ziuri" i sonus. Man ant juodo graziau, spalvos atrodo sodresnes. O siaip, tikrai fainas darbelis.
Atsakyti
gita_tiesiog, grazus auskariukai, atrodo kaip stikliniai smile.gif
Atsakyti
Paziurekit kokius lempu gaubtus daro viena angle blink.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita_tiesiog: 27 birželio 2008 - 20:14
swoon.gif ale ir darbelio... Kiek gi reik desru prisidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 27, 22:36)
swoon.gif ale ir darbelio... Kiek gi reik desru prisidaryti  g.gif

Raso kad dare kelias valandas. Bet turbut desru jau is anksto buvo prisigaminusi. Isivaizduoju kiek reikia kantrybes tokiam darbeliui padaryti doh.gif bet man tai labai faina wub.gif tokios lempos ir as noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as nieko pries buciau... ax.gif
Atsakyti
gita_ labai gražūs žali auskariukai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, visos!
O man Miglos pakabukas labai gražus. Ten kur "nedasukta", tai taip suprantu išvirkščioji pusė? O "geroji" man graži. Ir spalvos man patinka: kakaviniai ledai su karamele wub.gif (bet valgyti tai rinkčiausi kumpį hihihi.gif )

Ir gitos žali "rainiukai" labai mieli thumbup.gif

Klausimas ne į temą:
Morta, vienoj tokioj temelėj pastebėjau tave šnekant apie eterinius aliejus. Sakei, kad žinai e-parduotuvę, kur jais targavoja. Gal gali pašnibždėt ir man adresioką? blush2.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už nuomones, pagyrimus smile.gif taip ten kur nedasukta blogoji pusė.
Atsakyti
Smilga, toj temelej Sizike buvo idejus adresa tos parduotuves, tai ten virsuj ir buvo prasyta, kad yra e.parduotuve, bet ji neveikia, nesispaudzia tas mygtukas. doh.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Nu va taip visada dry.gif , tik susiruoši kur pinigus išleist, tai būtinai kas nors sutrukdo. Buvai radus gana pigių karoliukų parduotuvikę, tai kol prisiruošiau užsakyt, uždarė. Uždarė laikinai - o jau visa savaitė, kai turėjo atidaryti, bet vis dar neatidarė. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 28 birželio 2008 - 15:32
QUOTE(smilga246 @ 2008 06 28, 12:25)
Morta, vienoj tokioj temelėj pastebėjau tave šnekant apie eterinius aliejus. Sakei, kad žinai e-parduotuvę, kur jais targavoja. Gal gali pašnibždėt ir man adresioką?  blush2.gif

Apie eterinius aliejus nemažai info yra šioje temoje: Rankų darbo muilas. Ten ir e-parduotuvių, ir šiaip visokių įdomybių galima rasti mirksiukas.gif Sorry už poster_offtopic.gif
Atsakyti