Migla, man atrodo, trupuciuka nedasuktas tas suktinukas, nu nelabai ir moku paaiskint, bet noretusi, kad tas suktinukas butu dar labiau truputi pasuktas. Spalvos irgi man, atrodo, tarpusavy nelabai dera. Bet atlikta, kiek, matau, tikrai tvarkingai, tai technie puse liuks, o mano skonis, tai nesvarbu. Svarbu, kad paciau atrodytu grazu.
Gita, labai linksmi ir idomus auskarai, tik fotografe pavede. Reikejo juos trupuciuka "nukreipt" i abjektyva, dabar visas grozi "ziuri" i sonus. Man ant juodo graziau, spalvos atrodo sodresnes. O siaip, tikrai fainas darbelis.
gita_tiesiog, grazus auskariukai, atrodo kaip stikliniai
Paziurekit kokius lempu gaubtus daro viena angle
ale ir darbelio... Kiek gi reik desru prisidaryti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 27, 22:36)
ale ir darbelio... Kiek gi reik desru prisidaryti
Raso kad dare kelias valandas. Bet turbut desru jau is anksto buvo prisigaminusi. Isivaizduoju kiek reikia kantrybes tokiam darbeliui padaryti bet man tai labai faina tokios lempos ir as noreciau
Ir as nieko pries buciau...
gita_ labai gražūs žali auskariukai
Sveikos, visos!
O man Miglos pakabukas labai gražus. Ten kur "nedasukta", tai taip suprantu išvirkščioji pusė? O "geroji" man graži. Ir spalvos man patinka: kakaviniai ledai su karamele (bet valgyti tai rinkčiausi kumpį )
Ir gitos žali "rainiukai" labai mieli
Klausimas ne į temą:
Morta, vienoj tokioj temelėj pastebėjau tave šnekant apie eterinius aliejus. Sakei, kad žinai e-parduotuvę, kur jais targavoja. Gal gali pašnibždėt ir man adresioką?
O man Miglos pakabukas labai gražus. Ten kur "nedasukta", tai taip suprantu išvirkščioji pusė? O "geroji" man graži. Ir spalvos man patinka: kakaviniai ledai su karamele (bet valgyti tai rinkčiausi kumpį )
Ir gitos žali "rainiukai" labai mieli
Klausimas ne į temą:
Morta, vienoj tokioj temelėj pastebėjau tave šnekant apie eterinius aliejus. Sakei, kad žinai e-parduotuvę, kur jais targavoja. Gal gali pašnibždėt ir man adresioką?
Dėkui merginos už nuomones, pagyrimus taip ten kur nedasukta blogoji pusė.
Smilga, toj temelej Sizike buvo idejus adresa tos parduotuves, tai ten virsuj ir buvo prasyta, kad yra e.parduotuve, bet ji neveikia, nesispaudzia tas mygtukas.
Nu va taip visada , tik susiruoši kur pinigus išleist, tai būtinai kas nors sutrukdo. Buvai radus gana pigių karoliukų parduotuvikę, tai kol prisiruošiau užsakyt, uždarė. Uždarė laikinai - o jau visa savaitė, kai turėjo atidaryti, bet vis dar neatidarė.
QUOTE(smilga246 @ 2008 06 28, 12:25)
Apie eterinius aliejus nemažai info yra šioje temoje: Rankų darbo muilas. Ten ir e-parduotuvių, ir šiaip visokių įdomybių galima rasti Sorry už