Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Miglele tau reikejo viena dirbinuka virsaus pasidaryti,ir butum galejus pabandyti g.gif man dabar tai tas augalinis rastelis tikrai nesiziuri,taip ir norisi spalvytes kokios tai smelines itrint ax.gif nu o jei pavirsius nera labai jau nelygus tai ir su svitriniu zulint nereikes dauk,papoliruosi siek tiek ir manau bus liuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 26 birželio 2008 - 15:40
Na, va, perdariau, bet nezinau ar dabar geriau... g.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
O-pa-pa, ačiū už patarimą smile.gif eisiu tada pamėginti įtrinti ir pašlifuoti smile.gif
Bjauruska, labai gražus ir įdomus komplektukas wub.gif dailus raštas wub.gif
Atsakyti
Bjauruska nezinau ar geriau, nes man ir tas varijantas grazus buvo blush2.gif

man matai pats lipdinukas labai patiko, tai as jau ant ko suverta net nemaciau ax.gif
Atsakyti
Bjauruska, taip zymiai geriau. Ir su auskarauais labai gera ideja. Labai nuosirdziai sakau, be galo be krasto grazu.
Atsakyti
Morta, aciu blush2.gif Ir kitoms aciu ax.gif
Atsakyti
Bjauruska, noriu ir as pagirti tavo darbeli. Labai grazus wub.gif
Tik man noretusi, kad auskariukai butu ant konors kito suverti o ne ant odines virvutes. Bet cia turbut skonio reikalas ax.gif

O cia mano auskariukai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Labai nuostabus gintareliai. Ir fonas puikus.
O man Bjauruskos auskarai tobuli visom prasmem, toks netradicinis sprendimas su ta virvele, ir atlikta viskas labai gerai.
Atsakyti
gita_tiesiog, aciu smile.gif Gal ir galima buvo ant ko nors kito suverti, bet norejau, kad auskarai atkartotu pakabuko motyva. O Tavo auskariukai labai mieli, spalvingi ir gaivus mirksiukas.gif

Mortel, o tavo zodziai tiesiog balzamas mano sirdziai clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
O, dabar paziurejau, tai man jau i zele panasus, ar i suri toki varskes su zele, zinot toks saldus buna. smile.gif
Bjauruska, nu nesokinek gi taip, argi grazu taip sokinet isaukletom mergaitem schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta_Morta: 26 birželio 2008 - 19:03
Morta, o kas sake, kad as isaukleta? user posted image
O del panasumo i zele ar suri esi teisi, man irgi iskart pasirode panasu, bet nutylejau... ax.gif
Atsakyti
blink.gif o as net nepagalvojau apie suri...
Taip iseina, kad pratesiau tema apie maista auskaruose? lotuliukas.gif
Atsakyti