Miglele tau reikejo viena dirbinuka virsaus pasidaryti,ir butum galejus pabandyti man dabar tai tas augalinis rastelis tikrai nesiziuri,taip ir norisi spalvytes kokios tai smelines itrint nu o jei pavirsius nera labai jau nelygus tai ir su svitriniu zulint nereikes dauk,papoliruosi siek tiek ir manau bus liuks
Na, va, perdariau, bet nezinau ar dabar geriau...
O-pa-pa, ačiū už patarimą eisiu tada pamėginti įtrinti ir pašlifuoti
Bjauruska, labai gražus ir įdomus komplektukas dailus raštas
Bjauruska, labai gražus ir įdomus komplektukas dailus raštas
Bjauruska nezinau ar geriau, nes man ir tas varijantas grazus buvo
man matai pats lipdinukas labai patiko, tai as jau ant ko suverta net nemaciau
man matai pats lipdinukas labai patiko, tai as jau ant ko suverta net nemaciau
Bjauruska, taip zymiai geriau. Ir su auskarauais labai gera ideja. Labai nuosirdziai sakau, be galo be krasto grazu.
Morta, aciu Ir kitoms aciu
Bjauruska, noriu ir as pagirti tavo darbeli. Labai grazus
Tik man noretusi, kad auskariukai butu ant konors kito suverti o ne ant odines virvutes. Bet cia turbut skonio reikalas
O cia mano auskariukai
Tik man noretusi, kad auskariukai butu ant konors kito suverti o ne ant odines virvutes. Bet cia turbut skonio reikalas
O cia mano auskariukai
Labai nuostabus gintareliai. Ir fonas puikus.
O man Bjauruskos auskarai tobuli visom prasmem, toks netradicinis sprendimas su ta virvele, ir atlikta viskas labai gerai.
O man Bjauruskos auskarai tobuli visom prasmem, toks netradicinis sprendimas su ta virvele, ir atlikta viskas labai gerai.
gita_tiesiog, aciu Gal ir galima buvo ant ko nors kito suverti, bet norejau, kad auskarai atkartotu pakabuko motyva. O Tavo auskariukai labai mieli, spalvingi ir gaivus
Mortel, o tavo zodziai tiesiog balzamas mano sirdziai
Mortel, o tavo zodziai tiesiog balzamas mano sirdziai
O, dabar paziurejau, tai man jau i zele panasus, ar i suri toki varskes su zele, zinot toks saldus buna.
Bjauruska, nu nesokinek gi taip, argi grazu taip sokinet isaukletom mergaitem
Bjauruska, nu nesokinek gi taip, argi grazu taip sokinet isaukletom mergaitem
Morta, o kas sake, kad as isaukleta?
O del panasumo i zele ar suri esi teisi, man irgi iskart pasirode panasu, bet nutylejau...
O del panasumo i zele ar suri esi teisi, man irgi iskart pasirode panasu, bet nutylejau...
o as net nepagalvojau apie suri...
Taip iseina, kad pratesiau tema apie maista auskaruose?
Taip iseina, kad pratesiau tema apie maista auskaruose?