Laba ryta, kam spurgu prie kavos?
Labai jau natūraliai atrodo. Tik nesuprantu kam tiek vargo. Gal vaikams žaisti? Mano mergos pažaistų gal kokią dieną, paskui pamestų. Dar labiau nesuprantu, kai tokius daiktus ant kaklo ar į ausis kabina.
Tupa aš...
Tupa aš...
QUOTE(smilga246 @ 2008 06 25, 12:31)
Labai jau natūraliai atrodo. Tik nesuprantu kam tiek vargo. Gal vaikams žaisti? Mano mergos pažaistų gal kokią dieną, paskui pamestų. Dar labiau nesuprantu, kai tokius daiktus ant kaklo ar į ausis kabina.
Tupa aš...
Tupa aš...
Čia kai dietos laikaisi, ir reikia priprasti, kad žiūrint į torčiukus seilė nevarvėtų.
QUOTE(smilga246 @ 2008 06 25, 14:31)
Tupa aš...
Tupa aš...
man irgi nekaip atrodo ausyse tokie
darbo žmogus tai labai daug įdėjo....tiktų kokiai konditerijai ,kaip dekoracijos,gražiai atrodo.........
O as tai visai noreciau tokiu papuosalu. Zinoma, prie tinkamos aprangos ir vasara, visai butu smagu.
mačiau šiandiena sagų pasaulyje jesinskio gatvėj, o gal dar pylimo toji pardė, formeles modelinui - geležines, kaip sausainiukam, berods 6 formų- žvaigždutė, gelytė ir pan. dar kažkokį plasmasinį įrankį/dėžutę su grioveliais karoliukam -bet nieko nesupratau. ir fimo spalvų įvairių. pati tuo nesidomiu, bet gal kam pravers.
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 25, 16:03)
O as tai visai noreciau tokiu papuosalu. Zinoma, prie tinkamos aprangos ir vasara, visai butu smagu.
būtum tikras pyragėlis
QUOTE(miegutis @ 2008 06 25, 17:17)
būtum tikras pyragėlis
tai as ir taip pyragelis neblogas
Linada, aciu
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 25, 17:48)
tai as ir taip piragelis neblogas
pyragėli tu eik savo kioskan, o tai užsitarnausi blogą reputaciją, kaip ilgai Jonines švenčianti
Aj, maciau ten ir be manes gerai svaigstat su tais Jonais.
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 25, 18:03)
Aj, maciau ten ir be manes gerai svaigstat su tais Jonais.
nu ot Janė nu
o man kazkaip tie pirageliai nesukele apetito
gal as durna
nors mane labiau koks kumpis suvyliotu ( aisku ne i ausis isiverti )
gal as durna
nors mane labiau koks kumpis suvyliotu ( aisku ne i ausis isiverti )