Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Laba ryta, kam spurgu prie kavos?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta_Morta: 25 birželio 2008 - 12:10
Labai jau natūraliai atrodo. Tik nesuprantu kam tiek vargo. Gal vaikams žaisti? Mano mergos pažaistų gal kokią dieną, paskui pamestų. Dar labiau nesuprantu, kai tokius daiktus ant kaklo ar į ausis kabina.
Tupa aš... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 06 25, 12:31)
Labai jau natūraliai atrodo. Tik nesuprantu kam tiek vargo. Gal vaikams žaisti? Mano mergos pažaistų gal kokią dieną, paskui pamestų. Dar labiau nesuprantu, kai tokius daiktus ant kaklo ar į ausis kabina.
Tupa aš... rolleyes.gif

Čia kai dietos laikaisi, ir reikia priprasti, kad žiūrint į torčiukus seilė nevarvėtų.
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 06 25, 14:31)
Tupa aš... rolleyes.gif

man irgi nekaip atrodo ausyse tokie schmoll.gif
darbo žmogus tai labai daug įdėjo....tiktų kokiai konditerijai ,kaip dekoracijos,gražiai atrodo.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 25 birželio 2008 - 12:50
biggrin.gif
O as tai visai noreciau tokiu papuosalu. Zinoma, prie tinkamos aprangos ir vasara, visai butu smagu. smile.gif
Atsakyti
mačiau šiandiena sagų pasaulyje jesinskio gatvėj, o gal dar pylimo toji pardė, formeles modelinui - geležines, kaip sausainiukam, berods 6 formų- žvaigždutė, gelytė ir pan. dar kažkokį plasmasinį įrankį/dėžutę su grioveliais karoliukam -bet nieko nesupratau. ir fimo spalvų įvairių. pati tuo nesidomiu, bet gal kam pravers.
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 25, 16:03)
biggrin.gif
O as tai visai noreciau tokiu papuosalu. Zinoma, prie tinkamos aprangos ir vasara, visai butu smagu. smile.gif

būtum tikras pyragėlis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2008 06 25, 17:17)
būtum tikras pyragėlis biggrin.gif

tai as ir taip pyragelis neblogas irnesakyk.gif hihihi.gif

Linada, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta_Morta: 25 birželio 2008 - 16:48
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 25, 17:48)
tai as ir taip piragelis neblogas  irnesakyk.gif  hihihi.gif

pyragėli tu laugh.gif eik savo kioskan, o tai užsitarnausi blogą reputaciją, kaip ilgai Jonines švenčianti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aj, maciau ten ir be manes gerai svaigstat su tais Jonais. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 25, 18:03)
Aj, maciau ten ir be manes gerai svaigstat su tais Jonais.  lotuliukas.gif

nu ot Janė nu dry.gif
Atsakyti
o man kazkaip tie pirageliai nesukele apetito g.gif
gal as durna smile.gif doh.gif
nors mane labiau koks kumpis suvyliotu ( aisku ne i ausis isiverti lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti