Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Bjuruska, man labai grazus tavo komplektelis wub.gif wub.gif

kartais is atleiku gaunasi daug geriau, ne specialiai darant drinks_cheers.gif

Atsakyti
ItaBita, aciu blush2.gif
O del to, kad is atlieku kartais net geriau iseina - visiskai sutinku biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Labai susidomėjau fimo modelinu ir darbeliais iš jo wub.gif Sugalvojau ir pati pabandyti ax.gif Gal galit paaiškinti kaip atrodo metalizuotas modelinas ir kuo jis skiriasi nuo skaidraus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2008 06 24, 17:50)
Labas vakaras  4u.gif  Labai susidomėjau fimo modelinu ir darbeliais iš jo  wub.gif  Sugalvojau ir pati pabandyti  ax.gif  Gal galit paaiškinti kaip atrodo metalizuotas modelinas ir kuo jis skiriasi nuo skaidraus?  4u.gif

Metalizuotas modelinas turi blizgesio (prideta labai smuliu blizganciu dalelyciu), o skaidrus ir yra skaidrus - kai iskepi lieka beveik permatomas. Nors su skaidriu man nesiseka, vis nepataikau iskepti...

O cia tai, po ko liko daug atlieku... biggrin.gif Tik ziuriu ir vel fotkes prastokos... reikes gal ryt perfotografuoti... g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauruska: 24 birželio 2008 - 17:25
man iš atliekų gražiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Va va, o ka as sakiau? lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu, Jutare pasake, tai ir as galiu rekt, man irgi graziau. Noriu auskariuku, noriu auskariuku, rodyk, kad ir be uzsegimu. Bjauruska, nu.
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 24, 16:19)
Metalizuotas modelinas turi blizgesio (prideta labai smuliu blizganciu dalelyciu), o skaidrus ir yra skaidrus - kai iskepi lieka beveik permatomas. Nors su skaidriu man nesiseka, vis nepataikau iskepti...

Ačiū už atsakymą 4u.gif o kaip manot: pirmiems bandymams geriau pirkti skaidrų ar paprastą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wyšnia: 24 birželio 2008 - 18:31
QUOTE(Wyšnia @ 2008 06 24, 19:24)
Ačiū už atsakymą  4u.gif  o kaip manot: pirmiems bandymams geriau pirkti skaidrų ar paprastą?  4u.gif

na, įvesiu truputį aiškumo biggrin.gif Skaidrus tai vadinamas transparent, jis vos peršviečiamas, matinis toks. Kitas yra įprastas, t.y., be jokių skaidrumo ar blizgumo efektų (jis gal ir labiausiai tiktų pačiai pradžiai), ir yra metalic biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 06 24, 00:34)
kiek mazdaug iseitu is vieno fimo gabaliuko karoliuku apie 1cm skersmens? 

Modelino gabaliuko matmenys maždaug 55x53x14 (mm), tai tūris 40810 mm^3
Rutulio, kurio skersmuo 10 mm tūris 4*3,14*5*5*5/3 apie 523,3 mm^3, taigi: 40810/523,3 apie 78. Iš vieno gabaliuko teoriškai turėtų išeiti 78 1 cm skersmens karoliukai mirksiukas.gif

QUOTE(Jutare @ 2008 06 24, 14:48)
va, kokį šlifuoklį radau tongue.gif Jaučiu, man jo gali reikėt mastau.gif

Jutare, o tai kodėl šito tau reikia, kuo jis įpatingas?

QUOTE(Wyšnia @ 2008 06 24, 18:24)
o kaip manot: pirmiems bandymams geriau pirkti skaidrų ar paprastą?  4u.gif

Pirk visus: paprastą, skaidrų, metaliką ir dar yra toks glitter smile.gif Kai pabandysi, tada ir žinosi kokio tau reikia. (Man taip paaiškėjo tongue.gif )

Ai, dar nepagyriau Bjauruškos. Man tas atliekinis irgi pats gražiausias. Tik gal pabandyk ne tokius "grubius" karoliukus - pvz. apskritus mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 24 birželio 2008 - 18:55
QUOTE(smilga246 @ 2008 06 24, 19:52)
Modelino gabaliuko matmenys maždaug 55x53x14 (mm), tai tūris 40810 mm^3
Rutulio, kurio skersmuo 10 mm tūris 4*3,14*5*5*5/3 apie 523,3 mm^3, taigi: 40810/523,3 apie 78. Iš vieno gabaliuko teoriškai turėtų išeiti 78 1 cm skersmens karoliukai  mirksiukas.gif
Jutare, o tai kodėl šito tau reikia, kuo jis įpatingas?

huh.gif huh.gif huh.gif pavarei tu čia wacko.gif biggrin.gif

a šito man reikia, nes dedasi smulkus popierius tongue.gif Nors sakau, dar galvoju, ar man jo tikrai reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 06 24, 18:54)
huh.gif  huh.gif  huh.gif pavarei tu čia wacko.gif biggrin.gif

Profesinė liga ax.gif

QUOTE(Jutare @ 2008 06 24, 18:54)
huh.gif  huh.gif  huh.gif pavarei tu čia wacko.gif biggrin.gif

a šito man reikia, nes dedasi smulkus popierius tongue.gif Nors sakau, dar galvoju, ar man jo tikrai reikia biggrin.gif

Aš tai turiu va tokių laikiklių. Iš šlifavimo popieriaus išsikerpu didelį skritulį (apie 10 cm skersmens) ir iš kartono tokį patį ir dedu ant to laikiklio. Ten, to laikiklio viršuje yra varščiukas, tai juo ir suspaudžiu abu blynus. Tik kartono reikia labai tvirto, nes greit išplyšta. Aš naudoju nuo alaus pakuočių - kartais būna toks, lyg su plėvele, arba dar kartais būna tokio plastikinės pakuotės nuo Acme CD dėklų - irgi thumbup.gif
Atsakyti