Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai 4 dalis

labai grazios vestuves buvo bigsmile.gif thumbup.gif
P.S. sveikinu su artejanciom metinem 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir slepetes thumbup.gif labai graziai atrodo. viskas nuostabu 4u.gif
Atsakyti
Simmona labai grazios nuotraukos 4u.gif
o ir slepetes liux, nors koju nespaude thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif Simmona ,isankstiniai sveikinimai artejanciu metuku proga,noriu pagirti tave labai graziai atrodiai wub.gif suknele tai thumbup.gif
Atsakyti
sveikosnu ka vakar as tapau iene.siandien tik pora foto parodysiu,ryt daugiau
http://public.fotki....ke/mano-svente/
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2008 06 29, 12:53)

Sveikinu sukurus seima! 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2008 06 29, 11:53)

Graziai atrodet thumbup.gif , laukiam tesinio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sweetie123 @ 2008 06 28, 21:59)
tikrai nieko nesakau del sukneles, ji labai grazi.. bet kazkurioj foto pakelus sukneles sijona jaunoji ir tas apavas man negraziai krenta i akis  doh.gif

Ne tau vienai, man irgi tos slepetes negraziai atrodo, o visa kita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 06 28, 23:36)
Labai grazu  wub.gif  4u.gif  O jau suknyte kokio grozio  wub.gif  Liuks viskas. Ir katinas labai patiko...ai zodziu man viskas labai labai grazu  wub.gif

Aciu , o katei tai vis reikejo i mano sukneles uodega nagais isikibti biggrin.gif

QUOTE(@milla@ @ 2008 06 29, 08:41)
cia truputi  poster_offtopic.gif  .pastebejau,kad per ceremonija banznycioje visa laika buvau veida uzsidengus nuometu.kada ji atidengia jaunikis? kai reikia pabuciuoti nuotaka? tongue.gif

Jo jaunikis atidengia tada kaip jau kunigas sako galite pasveikinti vienas kita,na pas mus taip sake,tai mes nusprendem,kad jau galima pasibuciuoti blush2.gif Nes kunigas taip konkreciai ir nepasake galite pabuciuoti nuotaka ax.gif

QUOTE(Mhairi @ 2008 06 29, 08:57)
Labai grazios foto  bigsmile.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Raimutia @ 2008 06 29, 09:33)
labai grazios vestuves buvo bigsmile.gif  thumbup.gif 
P.S. sveikinu su artejanciom metinem 4u.gif  drinks_cheers.gif

Aciu labai,as pati netikiu, kad jau metai bigsmile.gif Bet kartu ir dziaugiuosi,kad jokio streso siais metais nera mirksiukas.gif

QUOTE(Aiva. @ 2008 06 29, 09:44)
ir slepetes  thumbup.gif labai graziai atrodo. viskas nuostabu 4u.gif

Aciu labai 4u.gif

QUOTE(gala @ 2008 06 29, 10:42)
Simmona labai grazios nuotraukos  4u.gif
o ir slepetes liux, nors koju nespaude  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu labai 4u.gif Nu man jau buvo tas pats,buciau ir basa ejusi,nes tose basutese taip istino kojos maniau nualpsiu as rotusej.Tai labai dziaugiausi,kad tas slepetes turejau bigsmile.gif

QUOTE(semiuke @ 2008 06 29, 10:53)

Sveikinu sukurus seima 4u.gif Laukiam tesinio bigsmile.gif

QUOTE(ikristute @ 2008 06 29, 11:03)
Ne tau vienai, man irgi tos slepetes negraziai atrodo, o visa kita  thumbup.gif

Na skonio reikalas kaip sakiau,o man jos tokios geros,kad koju nespaude,o kai geros tai ir labai grazios pasidaro bigsmile.gif
Atsakyti
sveikinu !!! didis.gif laukiam nuotrauku papildymo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetie123 @ 2008 06 28, 21:06)
nu bet jau vestuvines "slepetes"  blink.gif

o aš jų net nepastebėjau bigsmile.gif Dabar atidžiai peržiūrėjau dar kartą kiekvieną nuotrauką ir tik dabar pamačiau, kad keliose foto matosi jos. Nu bet kad jos simpatiškos, net nekrenta į akis, kad čia šlepetės. biggrin.gif
Papildyta:
Semiuke, sveikinu sukūrus šeimą 4u.gif Nelabai daug kas matosi nuotraukose, bet noriu pagirt, kad nuometo nesidėjai;jis būtų visia nesiderinęs. Labai gražiai tas aksesuaras plaukuose atrodė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 29 birželio 2008 - 12:53
QUOTE(Simmona @ 2008 06 29, 13:44)
Aciu , o katei tai vis reikejo i mano sukneles uodega nagais isikibti biggrin.gif
Jo jaunikis atidengia tada kaip jau kunigas sako galite pasveikinti vienas kita,na pas mus taip sake,tai mes nusprendem,kad jau galima pasibuciuoti blush2.gif  Nes kunigas taip konkreciai ir nepasake galite pabuciuoti nuotaka ax.gif
Aciu 4u.gif
Papildyta:

Aciu labai,as pati netikiu, kad jau metai bigsmile.gif Bet kartu ir dziaugiuosi,kad jokio streso siais  metais nera mirksiukas.gif
Aciu labai  4u.gif
Aciu labai 4u.gif  Nu man jau buvo tas pats,buciau ir basa ejusi,nes tose basutese taip istino kojos maniau nualpsiu as rotusej.Tai labai dziaugiausi,kad tas slepetes turejau  bigsmile.gif
Sveikinu sukurus seima 4u.gif  Laukiam tesinio bigsmile.gif
Na skonio reikalas kaip sakiau,o man jos tokios geros,kad koju nespaude,o kai geros tai ir labai grazios pasidaro  bigsmile.gif

teisingai, kas vienom patinka nebutinai ir kitoms patiks mirksiukas.gif svarbu, kad pati gerai jautiesi, o tai yra svarbiausia vestuviu diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
Simmona sveikinu su artejanciom metinem drinks_cheers.gif Man viskas labai grazu. Ir Jus abu tokie laimingi, meile liejasi per krastus, ir tos sypsenos veiduose. Super super super. Daug laimes Jums linkiu...
Atsakyti