Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai 4 dalis

QUOTE(Simmona @ 2008 06 28, 20:16)
Na prisiziurejau as visokiu cia grozybiu ir nusprendziau pagaliau ir pati pasirodyti ax.gif
Musu vestuves buvo 2007 07 14,jau tuoj metai bus ax.gif
Tik nezinau ar gausis is pirmo karto ikelti nuotraukytes,tai labai nepykit jei nesigaus blush2.gif
Musu vestuves

labai gražu wub.gif suknutė man labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2008 06 28, 21:16)
Na prisiziurejau as visokiu cia grozybiu ir nusprendziau pagaliau ir pati pasirodyti ax.gif
Tik nezinau ar gausis is pirmo karto ikelti nuotraukytes,tai labai nepykit jei nesigaus blush2.gif
Musu vestuves

nu bet jau vestuvines "slepetes" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(era25 @ 2008 06 28, 19:41)
labai gražu  wub.gif suknutė man labai graži  wub.gif

Aciu labai, man ji paciai ziauriai grazi blush2.gif
QUOTE(sweetie123 @ 2008 06 28, 20:06)
nu bet jau vestuvines "slepetes"  blink.gif

O kas negerai tom slepetem? g.gif Jei pastebejai ankstesnese nuotraukose as su vestuvinem basutem,kurios taip kojas nuspaude,nes jos istino,tai labai dziaugiausi kad turejau isimetus slepetes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2008 06 28, 22:49)
Aciu labai, man ji paciai ziauriai grazi blush2.gif

O kas negerai tom slepetem? g.gif Jei pastebejai ankstesnese nuotraukose as su vestuvinem basutem,kurios taip kojas nuspaude,nes jos istino,tai labai dziaugiausi kad turejau isimetus slepetes ax.gif

as irgi persiaviau vakare tokiom "vyzom" biggrin.gif svarbu kad butu patogu sokti, uztenka kiek suknele apsunkino judesius smile.gif man tai sios foto labai grazios ir ant tu slepeciu net neuzkliuvo akis kol neperskaiciau tongue.gif
Atsakyti
tikrai nieko nesakau del sukneles, ji labai grazi.. bet kazkurioj foto pakelus sukneles sijona jaunoji ir tas apavas man negraziai krenta i akis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetie123 @ 2008 06 28, 20:59)
tikrai nieko nesakau del sukneles, ji labai grazi.. bet kazkurioj foto pakelus sukneles sijona jaunoji ir tas apavas man negraziai krenta i akis  doh.gif

Man tai viskas normaliai atrodo, netgi daug kas pagyre tas vadinamas slepetes lotuliukas.gif Cia aisku skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2008 06 28, 20:16)
Musu vestuves

jus gal sokejai????? g.gif bigsmile.gif blush2.gif
nu pora vienas kitam skirti... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu uz komplimentus blush2.gif
Buvusi sokeja blush2.gif O is ko matosi ar sokeja?
Atsakyti
visos nuotraukytes grazios ir jaunieji thumbup.gif , taigi kitaip ir net negali buti bigsmile.gif
visgi man asmeniskai pacios graziausios nuotraukos tai nespalvotos ax.gif
manau bus man pritarianciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2008 06 28, 18:16)
Musu vestuves

Labai grazu wub.gif 4u.gif O jau suknyte kokio grozio wub.gif wub.gif wub.gif Liuks viskas. Ir katinas labai patiko...ai zodziu man viskas labai labai grazu wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2008 06 28, 23:18)
Man tai viskas normaliai atrodo, netgi daug kas pagyre tas vadinamas slepetes lotuliukas.gif Cia aisku skonio reikalas biggrin.gif

cia truputi poster_offtopic.gif .pastebejau,kad per ceremonija banznycioje visa laika buvau veida uzsidengus nuometu.kada ji atidengia jaunikis? kai reikia pabuciuoti nuotaka? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2008 06 28, 21:16)
Musu vestuves

Labai grazios foto bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti