Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai 4 dalis

[quote=kvalaseviit,2008 08 14, 16:06]
o cia savo nuotrauku turbut nedesiu, po dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tikrai ne del fotografes darbo, nes jos nuotraukos visos tobulos thumbup.gif
[/quote]

teisingai darysi. verysad.gif
Nes jos irgi gali kam nors nepatikti... Ir netikiu, kad tau tai bus smagu girdėti.
Tai tiek.
4u.gif Įspūdingų tau vestuvių, ir tobulų nuotraukėlių mirksiukas.gif
[/quote]
prizadu tau i AZ atsiusti del idomumo..tada suprasi apie ka as kalbejau smile.gif

aciu labai uz gerus linkejimus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=Perseida,2008 08 14, 15:10]
teisingai darysi. verysad.gif
Nes jos irgi gali kam nors nepatikti... Ir netikiu, kad tau tai bus smagu girdėti.
Tai tiek.
4u.gif Įspūdingų tau vestuvių, ir tobulų nuotraukėlių mirksiukas.gif
[/quote]
prizadu tau i AZ atsiusti del idomumo..tada suprasi apie ka as kalbejau smile.gif

aciu labai uz gerus linkejimus 4u.gif ax.gif
[/quote]

Prašom blush2.gif
Lauksim. Nepamiršk pažado schmoll.gif
Atsakyti
na manau neuzmirsiu mirksiukas.gif

o kas del jaunuju, as tikrai ne is blogos valios, bet man uzkliuvo fotografo darbas ir tiek rolleyes.gif jaunosios tai visos grazios wub.gif .....nesakaiu, kad pacios nuotraukos baisios tik monotoniskos ax.gif o tau atsiusiu kontrasta, kaip dirba kiti fotografai, kad is 400 nuotrauku visos skirtingos wub.gif
bet svarbiausia, kad patiems jauniesiams gerai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2008 08 14, 10:52)
sveikutes  mirksiukas.gif
na stai ir musu svente prauze  thumbup.gif
pasigyrsiu ir as nuotraukytem taciau dar turiu tik nekokybiskas surinktas is sveciu  blush2.gif tai kad labai neispeikit  blush2.gif kai tik gausiu is fotografo butinai idesiu  wub.gif

2008 08 08

Labai,labai,labai grazu bigsmile.gif , suknute labai grazi thumbup.gif , viskas graziai suderinta thumbup.gif, ypac jaunieji labai dera vienas kitam 4u.gif , grazi pora esat ir grazias vestuves turejot thumbup.gif grazaus ir vedybinio gyvenimo jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano nuotraukos ir buitines, bet man grazios smile.gif O kadangi mano vestuves buvo kuklios, tai kam samdyti brangu fotografa. Nors geros kokybes nuotraukas grazu ziuret smile.gif
Atsakyti
nera ko verkslenti, kai gauname kazkokios kritikos - nieks gi neverte savo sventes publikuoti, pacios idedam nuotraukas, nes tikimes tik graziu atsiliepimu g.gif , bet.. jei jau kas parodyta viesai, kiekviena turi teise isreiksti savo nuomone ir nera ko pykti jei ji nesutampa su musu beee.gif
Atsakyti
Skaitant Jusu diskusijas, susidarau ivaizdi, kad is vestuviu darote kulta bei varzytuves, kurios suknele grazesne, jaunikis grazesnis, sypsenos platesnes. Vestuves be galo individuali svente skirta dviem zmonems bei artimiesiems... Nuotrauka turetu likti tik prisiminimas apie grazia diena, priesaika, santuoka - o ne varzytuves.

Graziu jums akimirku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(era25 @ 2008 06 27, 00:47)
mano šventė į jūsų rankas  biggrin.gif

http://public.fotki.com/eridane/

gražios fotkės , nuotaką nuostabi , bet visa vaizdą gadina pamerges jų suknios labai riežia akį ir jų fone reikia ieškot nuotakos.
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 08 13, 22:28)
Mano vestuviu foto liepos 25d  friends.gif 
http://public.fotki.com/lara244/

sveikute, galima paklausti čia samdėt fotografą? smile.gif
Atsakyti
Mano irgi tokia nuomone, kad jei jau dedi savo asmenines sventes nuotraukas i interneta, jas ziures, ir tures nuomone. Tad kvaila tiketis, jog visiems patiks. O jei jau bijai kritikos, tuomet ir ziurekis tas nuotraukas namie, o ne viesumoj smile.gif
Atsakyti
super thumbup.gif nuostabbu ir nepakrtojama mirksiukas.gif

url=http://www.supermama.lt/liniuote/vestuves/]user posted image[/url]

Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 14, 15:42)
gražios fotkės , nuotaką nuostabi , bet visa vaizdą gadina pamerges jų suknios labai riežia akį ir jų fone reikia ieškot nuotakos.

o pvz pamerges raudonos kai buna nerezia akies ? o man tai grazu pvz 4u.gif
Atsakyti