Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai 4 dalis

QUOTE(liepa.76 @ 2008 08 14, 13:04)
vestuvės pati gražiausia šventė, ir tos nuotraukos, kurios jau padarytos, nebeturės progos būti pakartotos. Kokios jos yra, tokios  4u.gif

drinks_cheers.gif visiskai teisingai pasakyta !
Atsakyti
Labai aciu, mergaites, uz pagyrimus blush2.gif 4u.gif

Sukneles ideja, modeli man pasiule mano vyras (tada busimasis jaunikis), nes jam labai patiko viena nuotrauka: vaikinas apsivilkes kostiuma ir mergina balta trumpa suknele su suniuku ant ranku. Sake, kad man si suknele labai tiks. ax.gif Man irgi labai patiko, todel nutariau siutis butent tokia ir ne kitokia. 4u.gif Tada dar norejome ir suniuko tokio balto kaip nuotraukoje, bet iki siol nenusipirkome biggrin.gif

O bateliai man nenutryne, buvo labai patogus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo APELSINIUKE84: 14 rugpjūčio 2008 - 12:24
QUOTE(pokahonta @ 2008 08 12, 12:27)
na ka ir as pagaliau turiu foto is musu sventes  4u.gif

nuotraukeles wink.gif

Fantastiškos nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif Nuotaka labai labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa.76 @ 2008 08 14, 14:04)
žmonių yra visokių, ir gal jūs savo pasisakymais jautrius įskaudinate. Argi taip sunku susilaikyti? 

Pvz., jei aš dėsiu čia savo nuotraukas, norėsiu, kad pasisakytų tik tie, kam gražu. O kam negražu - pasilaikykit sau, ir pasidarykit gražiau. Ir jei man nepatiks jūsų nuotraukos, aš taip pat nutylėsiu  4u.gif

P.S. Swietoczka - o nemanote, kad tai, kuri gyrė, jai iš tiesų yra gražu? rolleyes.gif

vestuvės pati gražiausia šventė, ir tos nuotraukos, kurios jau padarytos, nebeturės progos būti pakartotos. Kokios jos yra, tokios  4u.gif

absurdas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perseida: 14 rugpjūčio 2008 - 12:56
QUOTE(Perseida @ 2008 08 14, 13:55)
absurdas  lotuliukas.gif

na, jums absurdas, o man - ne 4u.gif
aš net neketinu jų čia dėti, tik pasakiau kaip pavyzdį. Tikrai nemanau, kad tos mergaitės, kurios deda savo vestuvių nuotraukėles, nori išgirsti kritiką, kai jau viskas post factum. Vat kai įdeda suknelę, kai viskas dar pasiruošime vestuvėms, ir klausia "kaip jūs manot, ar gražu?", visai kas kita. Ir nėra čia ko pyktis (ar vadinti absurdu), mano nuomonė tiesiog skiriasi nuo jūsiškės, ir visai būtų neįdomu, jei visi vienodai mąstytų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa.76: 14 rugpjūčio 2008 - 13:09
QUOTE(pokahonta @ 2008 08 12, 12:27)
na ka ir as pagaliau turiu foto is musu sventes  4u.gif

nuotraukeles wink.gif

nuotraukytes wub.gif ir jaunieji tokiu geriu spinduliuoja, na net nezinau kaip cia issireiksti, tokie gerieciai jus man atrodote biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir užvirėte čia košę.
Kam kažin reikalinga pačios nuostabiausios gyvenimo šventės akimirkas taip peikti.
doh.gif Nesamonė kažkokia. Nelabai tikiu, kad kažkuri dėdama nuotraukėles nori sulaukti tokiu komentarų, kaip oi koks baisus fotografų darbas ir panašiai.
Mano nuomone nuotraukėlės dedamos, kad pasidžiaugti visom kartu, o ne kuo skaudžiau įkąsti. verysad.gif
ne visi žmonės gi tobuli, toli gražu ne...
Atsakyti
tai tada laikykit lentynoj ir dziaukites 4u.gif kodel man turi, kazkas nurodineti ko man nesakyti ar ka man sakyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perseida: 14 rugpjūčio 2008 - 13:46
QUOTE(Perseida @ 2008 08 14, 14:40)
tai tada laikykit lentynoj ir dziaukites  4u.gif  kodel man turi, kazkas nurodineti ko man nesakyti ar ka man sakyti  g.gif

iš kur tas pyktis ir neapykanta?
Lauksiu tavo tobulų foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 08 14, 15:48)
iš kur tas pyktis ir neapykanta?
Lauksiu tavo tobulų foto  biggrin.gif

ojjjjj atvirksciai as visiskai nepykstu lotuliukas.gif man juk nera del ko...nei silta nei salta schmoll.gif lotuliukas.gif tik idomu biggrin.gif

o cia savo nuotrauku turbut nedesiu, po dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tikrai ne del fotografes darbo, nes jos nuotraukos visos tobulos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perseida: 14 rugpjūčio 2008 - 13:58
QUOTE(Silkina @ 2008 08 07, 14:50)

Visos nuotakos ta diena nuostabios biggrin.gif Ir norime pasidalinti graziomis akimirkomis,o jei kam jama pavydas,tai prasau nepykti mirksiukas.gif
Atsakyti
o cia savo nuotrauku turbut nedesiu, po dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tikrai ne del fotografes darbo, nes jos nuotraukos visos tobulos thumbup.gif
[/quote]

Perseida - teisingai darysi. verysad.gif
Nes jos irgi gali kam nors nepatikti... Ir netikiu, kad tau tai bus smagu girdėti.
Tai tiek.
4u.gif Įspūdingų tau vestuvių, ir tobulų nuotraukėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvalaseviit: 14 rugpjūčio 2008 - 14:07