Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai 4 dalis

sveikutes mirksiukas.gif
na stai ir musu svente prauze thumbup.gif
pasigyrsiu ir as nuotraukytem taciau dar turiu tik nekokybiskas surinktas is sveciu blush2.gif tai kad labai neispeikit blush2.gif kai tik gausiu is fotografo butinai idesiu wub.gif

2008 08 08
Atsakyti
QUOTE(Swietoczka @ 2008 08 14, 12:28)
Tai veliau ir pagalvojau, o gal cia koks pazystamas fotografavo  unsure.gif  blush2.gif

Tik nelabai suprantu, kas cia per mada SM: grazu-negrazu, bet tuoj pulti girti  doh.gif  Nuotaka - grazi, suknele - irgi, jaunikis - skonio reikalas, bet nuotraukytes tikrai pusetinos (nesvarbu, kas fotografavo, bet visos daugmaz vienodos, pora buvo tikrai visai neblogu, bet vienodu nuotrauku kontekste nublanko)

net jaunieji visur vienodai iseja, toj pacioj pozoj tik fonas keicias biggrin.gif

o siaip visumoj, labai grazi suknele ir puokste rolleyes.gif
Atsakyti
....pvz kaip as dejau nuotraukas tai net nenumaniau kad cia aptarinesit ...fotografo profesionalumą.....nuotraukų kokybę.....gi buvau pridejus ir mėgėjiskų foto....
Ir žiūrėdama šiuos albumus nekreipiu dėmesio į tai....man įdomu pati šventė...kokie gražūs jaunieji ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotavita: 14 rugpjūčio 2008 - 10:58
QUOTE(Perseida @ 2008 08 14, 13:53)
net jaunieji visur vienodai iseja, toj pacioj pozoj tik fonas keicias  biggrin.gif

o siaip visumoj, labai grazi suknele ir puokste  rolleyes.gif

Taigi, mano irgi tokia nuomone smile.gif

QUOTE(Lotavita @ 2008 08 14, 13:56)
....pvz kaip as dejau nuotraukas tai net nenumaniau kad cia aptarinesit ...fotografo profesionalumą.....nuotraukų kokybę.....gi buvau pridejus ir mėgėjiskų foto....
Ir žiūrėdama šiuos albumus nekreipiu dėmesio į tai....man įdomu pati šventė...kokie gražūs jaunieji ir pan.

Kiekvieno skonis skirtingas, kiekvienas ziuri vis i kitus dalykus, taciau, kai kazkas pradeda girti "nuotrauku grozi", kai jo realiai nera, tai ir pasisakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Swietoczka @ 2008 08 14, 12:17)
Taigi, mano irgi tokia nuomone  smile.gif
Kiekvieno skonis skirtingas, kiekvienas ziuri vis i kitus dalykus, taciau, kai kazkas pradeda girti "nuotrauku grozi", kai jo realiai nera, tai ir pasisakiau  ax.gif

o kodėl jūs manot, kad yra geras tonas sugadinti kažkam šventinę nuotaiką? g.gif
niu, negražu jums, ir nepasisakykite, juk kaip pati pasakėte - skoniai skirtingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa.76: 14 rugpjūčio 2008 - 11:22
QUOTE(liepa.76 @ 2008 08 14, 14:21)
o kodėl jūs manot, kad yra geras tonas sugadinti kažkam šventinę nuotaiką? g.gif
niu, negražu jums, ir nepasisakykite, juk kaip pati pasakėte - skoniai skirtingi.

Sventine nuotaika, kaip suprantu, per daugiau nei pora savaiciu praeina rolleyes.gif

Pasisakau, nes manau, kad turiu tokia teise, isreiksti savo nuomone rolleyes.gif Beje, nuotaka juk pagyriau tongue.gif Be to, siaip gal ir nebuciau pasisakius (ir ties kiekviena nepatikusia nuotrauka nepasisakineju), taciau, vienai merginai pradejus girti nuotraukas, neisturejau.

Beje, nesuprantu, kodel mano pasisakymas sulauke tiek demesio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa.76 @ 2008 08 14, 12:21)

g.gif na manau jei dedi nuotraukas i interneta tai turi pamastyt apie tai jog zmones skirtingi ... ir gali sulaukti ivairiu nuomoniu, dedant savo foto tikietis jog tau visi pasakys jog tai grazu manau kvaila g.gif

as zinau jog mano sveciu foto nekokios, jos svarbios mielos ir grazios man ir mano vyrui nes sukelia malonius prisiminimus wub.gif o tiketis jog kazkas man pasakys kad jos nerealios negaliu tongue.gif nes turiu akis ir matau kad dauguma ju sulietos ir pan. biggrin.gif

va kai turesiu grazias foto tai lauksiu nuosirdziu komentaru ir visai nesvarbu kokie jie bus, kadangi esu tikra kad man jos bus pacios paciausios wub.gif thumbup.gif ir nemanau jog kitu nuomone galetu man sugadinti nuotaika schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 14 rugpjūčio 2008 - 11:31
tiesiog pasakiskos nuotraukos thumbup.gif abu labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2008 08 14, 10:52)
sveikutes  mirksiukas.gif
na stai ir musu svente prauze  thumbup.gif
pasigyrsiu ir as nuotraukytem taciau dar turiu tik nekokybiskas surinktas is sveciu  blush2.gif tai kad labai neispeikit  blush2.gif kai tik gausiu is fotografo butinai idesiu  wub.gif

2008 08 08

I tokia vestuvine suknele pamaciusi ant pakabos net neziureciau, nu bet ant jaunosios ji atrode nerealiai graziai thumbup.gif . Jaunoji kaip manekene, labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zarza @ 2008 08 14, 13:00)
I tokia vestuvine suknele pamaciusi ant pakabos net neziureciau, nu bet ant jaunosios ji atrode nerealiai graziai  thumbup.gif . Jaunoji kaip manekene, labai grazu  4u.gif

aciu labai blush2.gif kai rinkausi suknele ismatavau visas... sios taip pat net matuotis nenorejau schmoll.gif bet mama ikalbejo, o uzsidejus nebuvo abejoniu kad reikia butent jos smile.gif gyvenime dar graziau nei nuotraukose atrode tiek komplimentu is svieciu isgirdau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 14 rugpjūčio 2008 - 12:05
žmonių yra visokių, ir gal jūs savo pasisakymais jautrius įskaudinate. Argi taip sunku susilaikyti?

Pvz., jei aš dėsiu čia savo nuotraukas, norėsiu, kad pasisakytų tik tie, kam gražu. O kam negražu - pasilaikykit sau, ir pasidarykit gražiau. Ir jei man nepatiks jūsų nuotraukos, aš taip pat nutylėsiu 4u.gif

P.S. Swietoczka - o nemanote, kad tai, kuri gyrė, jai iš tiesų yra gražu? rolleyes.gif

vestuvės pati gražiausia šventė, ir tos nuotraukos, kurios jau padarytos, nebeturės progos būti pakartotos. Kokios jos yra, tokios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 13, 14:09)
Idedu ir as kelias  4u.gif cia
ir cia

tiesiog super. sveikinu sukurus seima thumbup.gif
Atsakyti