Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai 4 dalis

[quote=vvylle,2008 08 12, 14:06]
Aciu uz pagyrimus blush2.gif ax.gif 4u.gif bigsmile.gif As net nepagalvojau,kad puokste per didele doh.gif Labai idomu isgrist nuomoniu is salies,taip,kad tikrai nieko blogo nepagalvojau thumbup.gif drinks_cheers.gif
[/quote]
matai as kai ziurejau tas foto man is karto krito puokste kad jos pagrindas is smilgu storokas, tai pamaniau kad sunku buvo laikyti ir ji didoka g.gif bet jei tau viskas buvo gerai tai tuomet super drinks_cheers.gif
[/quote]
Jo,laikyt tai sunkoka buvo... Bet svarbiausia,kad islaikiau ir ranka nepavargo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2008 08 08, 14:46)
Sveikos nuotakos, seniai cia nerasiau.  blush2.gif papildziau savo foto albuma naujomis foto 4u.gif  aciu pries tai rasiusiom uz pagyrimus - na o suknele as siuvausi.  smile.gif

Na tai stai mano nuoroda su foto http://public.fotki....a/vestuves0621/

psw mususvente

Tavo suknyte man labai labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
Vestuviu foto kaip ir ugnis ar vanduo, tai i ka ziureti niekad neatsibosta wub.gif Niu koks grozis, visos tokios skirtingos ir grazios, ir tryksta tokia superine energija. ech...
Atsakyti
Tiesiog galva apsisuko nuo sitokiu grozybiu wub.gif visu labai grazios nuotraukos, o nuotakos, kaip visada graziausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 08 12, 12:27)
na ka ir as pagaliau turiu foto is musu sventes  4u.gif

nuotraukeles wink.gif

Labai labai grazu thumbup.gif labai kuklu bet tikrai puiku...man patinka kai nėra per didelės pompastikos...ir nuotaka nuostabiai atrodė...labai labai thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2008 08 12, 13:32)
nerealios nuotraukos! lb lb grazu! jei ne paslaptis kas fotografas? super darbas thumbup.gif

aciu labai. smile.gif na mus totografavo portalo posh.lt fotografe Ramune Kalvaityte. Dar visai jaunute ji, bet jos darbu nenusivyleme drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Blondy @ 2008 08 12, 15:41)
Tavo suknyte man labai labai grazi  thumbup.gif

aciu blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 08 12, 10:27)

nuotraukeles wink.gif

jau seniai maciau tokias grazias foto sitame forume! labai tokios romantikos! ir jaunieji tokie meilus, romantiksi! labai grazu thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
MAMULENCIA - labai fainai atrodei pati ir foto labai grazios, na o vyro sypsena tai is vis super!
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 08 12, 13:14)
Na va, praėjo ir mūsų laukta šventė  smile.gif  Įdedu kelias nuotraukėles, o kai gausim iš fotografo DVD įdėsiu daugiau.

http://public.fotki....heila/vestuves/

Labai grazi suknyte ir siaip grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 08 12, 13:27)

nuotraukeles wink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
http://public.fotki....yvenimo-svente/ fotkinta is mv tecio fotiko ax.gif
Atsakyti
aciu labai mergytes visoms uz komentarus,palinkejimus ax.gif 4u.gif 4u.gif

p.s.linkejimui nuo buvusios klasiokes butinai perduosiu vyrui,maza ta Lietuvele biggrin.gif
Atsakyti
[quote=juniore,2008 08 12, 16:50]
aciu labai. smile.gif na mus totografavo portalo posh.lt fotografe Ramune Kalvaityte. Dar visai jaunute ji, bet jos darbu nenusivyleme drinks_cheers.gif
[o kiek ji kainuoja? blush2.gif
Atsakyti