Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai 4 dalis

QUOTE(juniore @ 2008 08 08, 12:46)
Sveikos nuotakos, seniai cia nerasiau.  blush2.gif papildziau savo foto albuma naujomis foto 4u.gif  aciu pries tai rasiusiom uz pagyrimus - na o suknele as siuvausi.  smile.gif

Na tai stai mano nuoroda su foto http://public.fotki....a/vestuves0621/

psw mususvente

nerealios nuotraukos! lb lb grazu! jei ne paslaptis kas fotografas? super darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotavita @ 2008 08 12, 10:47)
smile.gif na dar trumpam idedu....tik pasalinau tas foto kur nevykę (su pagrazinimais) ir pridėjau kelias naujas....

geriausia pirma - tikriausiai ne specialiai, bet abu jaunieji susieme uz vestuviniu ziedu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pokahonta @ 2008 08 12, 12:27)
na ka ir as pagaliau turiu foto is musu sventes  4u.gif

nuotraukeles wink.gif

grazios nuotraukytes thumbup.gif kas fotografavo? mirksiukas.gif
Atsakyti

nuotraukeles wink.gif

Laaaaaaabai grazios nuotraukos ir labai grazus jaunieji!!!!!!!! ir veliumas man rodos toks pat kaip ir as turejau smile.gif)
Sveikinu sukurus seima!
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 08 12, 13:54)
geriausia pirma - tikriausiai ne specialiai, bet abu jaunieji susieme uz vestuviniu ziedu biggrin.gif
Papildyta:
grazios nuotraukytes thumbup.gif kas fotografavo? mirksiukas.gif

aciu 4u.gif edgaras kurauskas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sagre @ 2008 08 12, 13:57)
Laaaaaaabai grazios nuotraukos ir labai grazus jaunieji!!!!!!!! ir veliumas man rodos toks pat kaip ir as turejau smile.gif)
Sveikinu sukurus seima!

aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 08 12, 09:27)

nuotraukeles wink.gif

Negaliu neparasyt - nu nerealaus grozio nuotaka... O ir nuotraukytes super thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazios vestuvines nuotraukos, o dar graziau tai, kad jaunikis - mano buves klasiokas smile.gif !!! Didziausi sveikinimai sukurus seima, linkejimai Simui 4u.gif nuo Migles, buvusios Kvieskaites, jau menuo kaip Laimes mirksiukas.gif

nuotraukeles wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2008 08 01, 08:55)
Kaip smagu pamatyti pazystamus veidus 4u.gif
Pirmiausia, tai sveikinu sukurus seima! Linkiu jums daug laimes ir grazaus seimyninio gyvenimo drinks_cheers.gif  Nuostabios nuotraukos thumbup.gif  O jau suknele wub.gif  wub.gif

o kurie veidai pazystami? smile.gif
Atsakyti
Na va, praėjo ir mūsų laukta šventė smile.gif Įdedu kelias nuotraukėles, o kai gausim iš fotografo DVD įdėsiu daugiau.

http://public.fotki....heila/vestuves/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peachy_sheila: 12 rugpjūčio 2008 - 12:21
QUOTE(Raimutia @ 2008 08 03, 20:50)
nu va,kaip ir zadejau,idedu musu vestuviu nuotraukytes. Nedaug cia ju,nes dar fotografo nuotrauku neturim,o cia su musu fotoaparatu buvo fotkinta ax.gif
http://public.fotki....a/musuvestuves/

viskas taikrai super thumbup.gif nuotaka begalo daili, suknele taip pat, su vyru labai graziai atrodet, tiesiog tobula thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik nesupyk, bet manau gal puokste kiek per didele, bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukytes visu nuotaku wub.gif 4u.gif

QUOTE(vvylle @ 2008 08 12, 13:44)
viskas taikrai super thumbup.gif nuotaka begalo daili, suknele taip pat, su vyru labai graziai atrodet, tiesiog tobula thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tik nesupyk, bet manau gal puokste kiek per didele, bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

Aciu uz pagyrimus blush2.gif ax.gif 4u.gif bigsmile.gif As net nepagalvojau,kad puokste per didele doh.gif Labai idomu isgrist nuomoniu is salies,taip,kad tikrai nieko blogo nepagalvojau thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 08 12, 13:27)

nuotraukeles wink.gif

Labai grazios nuotraukeles wub.gif 4u.gif pirma mintis paziurejus vau kokie plaukai jaunosios bigsmile.gif
Atsakyti

Aciu uz pagyrimus blush2.gif ax.gif 4u.gif bigsmile.gif As net nepagalvojau,kad puokste per didele doh.gif Labai idomu isgrist nuomoniu is salies,taip,kad tikrai nieko blogo nepagalvojau thumbup.gif drinks_cheers.gif
[/quote]
matai as kai ziurejau tas foto man is karto krito puokste kad jos pagrindas is smilgu storokas, tai pamaniau kad sunku buvo laikyti ir ji didoka g.gif bet jei tau viskas buvo gerai tai tuomet super drinks_cheers.gif
Atsakyti