Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai 4 dalis

QUOTE(Silkina @ 2008 08 11, 12:47)
grazu  wub.gif  labai jaunoji grazi smile.gif tik nesupyk, man va pamergiu suknes tai nelabai patinka man tokios  g.gif  o visa kita grazu  wub.gif

nepykstu smile.gif ...gi kiek zmonių tiek nuomonių
Atsakyti
QUOTE(Lotavita @ 2008 08 11, 11:19)
TRUMPAM parodau ir aš savo sesers gražiausias vestuvių akimirkas....

http://s221.photobuc...tasim/vestuves/

nuotaka simpatiska, bet jau tie nuotrauku "pagrazinimai" tai man nekaip atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 11 rugpjūčio 2008 - 11:50
QUOTE(pantera83 @ 2008 08 11, 13:49)
nuotaka simpatiska, bet jau tie nuotrauku "pagrazinimai" tai man nekaip atrodo schmoll.gif

ir man... doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotavita @ 2008 08 11, 12:58)
ir man... doh.gif  schmoll.gif

Nuotaka labai graži panelė, motera dabar jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotavita @ 2008 08 11, 12:58)

ir man... drinks_cheers.gif Jaunieji viskas kaip ir gerai. 4u.gif
Fotografas padare beleka...
Atsakyti
QUOTE(vaidule17 @ 2008 08 11, 16:05)
ir man... drinks_cheers.gif Jaunieji viskas kaip ir gerai. 4u.gif
Fotografas padare beleka...

Bet manau jis turi turėt neliestas nuotarukas, be "pagražinimų", nes tokių aš net neimčiau. Kičas kažkos.
Bet nuotaka tai pasikartosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 08 09, 15:08)
paziurejau ir nieko neparasiau ax.gif 

man tavo nuotraukos labai grazios  wub.gif  wub.gif  super sukuosena, as buciau kazka tokio norejus, jei ilgesni plaukai butu:) be to labai idomi suknele  thumbup.gif  ir grazi wub.gif jaunikio panasus kosiutmas i mano vyro, ir puokste is roziu, tik tavo baltos  wub.gif  grazu  wub.gif

aciu mirksiukas.gif na suknele siuvausi ideja kartu su anyta besiuvant gime. tik neramu buvo kaip atrodysiu ar iseis na ir seip kaip cia bus kai ji tokia nelabai tradicine
na ir tavo foto labai grazios wub.gif wub.gif wub.gif matau irgi be nuometo buvai

Papildyta:
[quote=Indrosele,2008 08 09, 19:11]
Na, kad jau lipat ant sazines tai pasisakysiu ir as blush2.gif visos poros labai grazios.

Juniore, sukuosena irgi be priekaistu - nuostabi. Ypac patiko sukneles nugara - atrodei kaip is senoves Romos 4u.gif ir sukuosenas panasias tuo metu darydavo, del to labai dera sukuosena ir suknele thumbup.gif

aciu labai, na jau ruosiantis vestuvems zinojau, kad noreciau tokio antikos ar senoves romos stiliaus, bet visos sukneles gime siuvant ... tik aisku viena buvo, kad suknele bus lengva ir kaip cia pasakius "besiplaikstanti":) pradzioje maniau, kad su nuometu busiu, bet jis prie mano sukneles tiesiog nederejo, tad sukuosena galiausiai prie sukneles priderinom mirksiukas.gif smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 08 10, 21:06)
nuostabios nuotraukos thumbup.gif  dangus apsiniaukęs, bet tai dar labiau didesnį efektą duoda smile.gif super
Papildyta:
thumbup.gif

aciu na is dalies tai ir dziaugiausi, kad dangus apsiniaukes ir tie debesys wub.gif na ir foto nereikejo raukytis kaip, kad paprastai pries saule buna mirksiukas.gif nors vistik lietutis mum sutrumpino fotosesija tad del to gal siek tiek gaila, bet is esmes viskas mum thumbup.gif buvo. Kai jau atvaziavom i baliaus vieta islindo besileidzianti saule, o kadangi visa vila ant skardzio buvo, tai saulelydis labai gerai matesi. Buvo net dvi vaivorykstes, tik MB atsisake ju fone fotografuotis, nes turi toki prietara, kad jam jos atnesa nelaimes...
Papildyta:
QUOTE(Lotavita @ 2008 08 11, 13:58)

Na tikrai viskas butu labai grazu jei ne tie pagrazinima. Per savo vestuves kaip tik prasiau, kad su nuotraukom nieko blatno nedarytu, nes patys noredami galim jas persidaryti i nespalvotas ir pan
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2008 08 11, 17:23)
aciu mirksiukas.gif  na suknele siuvausi ideja kartu su anyta besiuvant gime. tik neramu buvo kaip atrodysiu ar iseis na ir seip kaip cia bus kai ji tokia nelabai tradicine
na ir tavo foto labai grazios wub.gif  wub.gif  wub.gif matau irgi be nuometo buvai

aciu smile.gif taip buvau be nuometo, nes jie man nepatinka schmoll.gif be to kaip pastebejau nei tau nei man jo netruko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotavita @ 2008 08 11, 11:19)
TRUMPAM parodau ir aš savo sesers gražiausias vestuvių akimirkas....

http://s221.photobuc...tasim/vestuves/

Nebematau verysad.gif Praso pasvordo. Idek dar trumpam.
Atsakyti
smile.gif na dar trumpam idedu....tik pasalinau tas foto kur nevykę (su pagrazinimais) ir pridėjau kelias naujas....
Atsakyti
na ka ir as pagaliau turiu foto is musu sventes 4u.gif

nuotraukeles wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 12 rugpjūčio 2008 - 11:28