Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai 4 dalis

QUOTE(tes69 @ 2008 08 08, 23:06)
Noreciau paklausti koks nuotraukuose dvaras ? biggrin.gif

traku vokes smile.gif ten vaklanda pasibuti viduje 100lt smile.gifP bet mes pabuvom 3 val ir sumokejom 100lt smile.gif
Atsakyti
Grazios mmm kokios grazios mamules foto wub.gif
Atsakyti
Seikos mergytes 4u.gif
Ziuriu jau kad foruma papuoset savo nuostabiomis nuotraukytemis,
visos labai grazios,super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
RAIMUTIA norejau paklausti, tavo pirsliene(nu nezinau ar pirsliene ar siaip svecias)kur su raudona suknele,suknele nuomavosi?Gal kaune?Na siai idomu, nes atrodo kaip mano pamergiu ax.gif O galbut dabar jau kiti salonai irgi nusikopijave?Siaip tik idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2008 08 09, 02:55)
Seikos mergytes 4u.gif
Ziuriu jau kad foruma papuoset savo nuostabiomis nuotraukytemis,
visos labai grazios,super 4u.gif  4u.gif  4u.gif
RAIMUTIA norejau paklausti, tavo pirsliene(nu nezinau ar pirsliene ar siaip svecias)kur su raudona suknele,suknele nuomavosi?Gal kaune?Na siai idomu, nes atrodo kaip mano pamergiu ax.gif O galbut dabar jau kiti salonai irgi nusikopijave?Siaip tik idomu ax.gif

Pirsliene ta suknele pirko,kazkur Vilniuje,gal gariunuose,net nezinau tiksliai kur.. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(colliuke_ @ 2008 08 08, 16:29)
tik venas žodis - nuostabu smile.gif  thumbup.gif  o jau suknelės grožis  wub.gif labai labai gražu  4u.gif

QUOTE(anileve @ 2008 08 08, 18:12)
labai grazios nuotraukytes. O nuotakos suknele pasakiska wub.gif

aciu labai mergaites smile.gif as ta diena jauciausi kaip tikrai karaliene wub.gif o suknele buvo is Maggie Sottero, isimylejau ja vos uzisdejusi wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Cica:) @ 2008 08 08, 18:10)
man raso, kad blogi slaptazodziai abieju unsure.gif

pabandyk dar, nes tikrai jie geri, visi juk ziuri wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2008 08 08, 19:10)
man raso, kad blogi slaptazodziai abieju unsure.gif

na ir as slaptazodzio nekeiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulencia @ 2008 08 08, 10:00)
va musu vestuves fotografavo kudirka! labai esu patenkinta nuotraukomis, gavome virs 950 nuostabiu kadru smile.gif
http://public.fotki....stuves-kudirka/
slapt. mamka
tikiuosi ir jums patiks smile.gif

Mamulencija,sakyk, ar nebuvo suknele sunki?Ar nepavargai su ja? Klausiu, nes manoji bus panasaus fasono, su tokiu pat ilgu sleifu blush2.gif

O nuotraukos tai labai grazios wub.gif
Atsakyti
blush2.gif beje laukiu jusu komentaru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2008 08 09, 11:34)
blush2.gif  beje laukiu jusu komentaru  ax.gif

paziurejau ir nieko neparasiau ax.gif

man tavo nuotraukos labai grazios wub.gif wub.gif super sukuosena, as buciau kazka tokio norejus, jei ilgesni plaukai butu:) be to labai idomi suknele thumbup.gif ir grazi wub.gif jaunikio panasus kosiutmas i mano vyro, ir puokste is roziu, tik tavo baltos wub.gif grazu wub.gif
Atsakyti
pati irgi galetum atsiliepimus parasyt apiekitu nuotraukas mirksiukas.gif nes ziuriu, kad visi tik ziuri, bet nieko neraso unsure.gif
Atsakyti
Na, kad jau lipat ant sazines tai pasisakysiu ir as blush2.gif visos poros labai grazios.

Mamulencija , puiki sukuosena ir makiazas. Net kai susirisai plaukucius vis tiek grazu mirksiukas.gif ir sypsena laaabai zavinga! suknele labai idomi, tik mano skoniui galetu buti siek tiek maziau pusta...nors be abejones, tai tik skonio reikalas mirksiukas.gif
Juniore, sukuosena irgi be priekaistu - nuostabi. Ypac patiko sukneles nugara - atrodei kaip is senoves Romos 4u.gif ir sukuosenas panasias tuo metu darydavo, del to labai dera sukuosena ir suknele thumbup.gif
Silkina taip pat istrigo plaukuciai thumbup.gif ir puokste labai grazi. suknute paprasta, bet labai miela mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 08 08, 13:07)
Sveikos zmoneles smile.gif

vis ziurineju jusu nuotraukeles  wub.gif  jos visos labai grazios, sugalvojau idet ir savo nuostabiausios dienos akimirkas  wub.gif

http://public.fotki....lkina/vestuves/

pasw: 20080530

labai grazios nuotraukytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti