Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai 4 dalis

Viskas super thumbup.gif labai,labai gražu kaip pasakoi vestuves smile.gif sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingidukas @ 2008 07 02, 09:03)
Sveikos,
Vestuves kiekvienai merginai ypatinga svente, todel kiekvienai ji ir bus pati graziausia, pati nuostabiausia ir nepriekaistinga.
Taciau savaime aisku, kad skoniai skiriasi, todel, kas vienam grazu, kitam gali visai ir nepatikti...O siaip, sveikinu visas, sukurus seima, visu nuotraukos man grazios ir idomios 4u.gif  tongue.gif
Ikeliu ir as svarbiausias akimirkas is musu sventes, kuri vyko 2007-08-04

http://public.fotki....dukas/vestuves/
Slaptazodis - kupstiene0804

Tai vienos is graziausiu vestuviu SM fotoalbumuose, ir ne tik 4u.gif wub.gif Nuosirdziausi linkejimai Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingidukas @ 2008 07 02, 12:03)
Sveikos,
Vestuves kiekvienai merginai ypatinga svente, todel kiekvienai ji ir bus pati graziausia, pati nuostabiausia ir nepriekaistinga.
Taciau savaime aisku, kad skoniai skiriasi, todel, kas vienam grazu, kitam gali visai ir nepatikti...O siaip, sveikinu visas, sukurus seima, visu nuotraukos man grazios ir idomios 4u.gif  tongue.gif

Nera zodziu isreiksti susizavejimui... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Aš taippat prisidedu prie visu sveikinimu,tikrai viskas labai gražu,super. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingidukas @ 2008 07 02, 11:03)
Sveikos,

Labai labai graži nuotaka wub.gif , super net žada atėmė blush2.gif , man labai dideli ispudi paliko tavo labai gražus nuometas wub.gif
Tikrai viskas atrodo kaip iš pasakos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2008 06 28, 20:16)
Na prisiziurejau as visokiu cia grozybiu ir nusprendziau pagaliau ir pati pasirodyti ax.gif
Musu vestuves buvo 2007 07 14,jau tuoj metai bus ax.gif
Tik nezinau ar gausis is pirmo karto ikelti nuotraukytes,tai labai nepykit jei nesigaus blush2.gif
Musu vestuves

Labai buvo idomu ziuret jusu nuotraukas thumbup.gif Nuotakos kojos pirmoje vietoje visur biggrin.gif thumbup.gif Grazi pora ir geras fotografas bigsmile.gif Laimes Jums! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(electro @ 2008 07 02, 22:59)
Tai vienos is graziausiu vestuviu SM fotoalbumuose, ir ne tik  4u.gif  wub.gif Nuosirdziausi linkejimai Jums  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Viskas nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif Pavyzdines vestuves, be galo grazi nuotaka, suknele, na viskas man atrodo tobula wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ingidukas bigsmile.gif thumbup.gif Labai patiko suknele wub.gif wub.gif Grazaus gyvenimo! 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai dar karta visoms blush2.gif
Jauciuosi truputi kiauliskai, kad ne vienos nepagyriau, nors seku vestuviu nuotraukas SM forume blush2.gif
Visu merginu nuotraukos labai grazios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jums vioms taip pat linkiu grazaus ir laimingo gyvenimo, kas jau sukure seima, o kas ne - nuostabiu vestuviu!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(ingidukas @ 2008 07 02, 12:03)
Sveikos,

Viskas tiesiog nuostabu wub.gif man primena šiek tiek mano vestuves, suknelė labai panaši, tik Tavo daaaaaar gražesnė wub.gif wub.gif wub.gif
Beje, man jūs visi labai matyti, bet gal taip tik atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2008 06 28, 20:16)
Na prisiziurejau as visokiu cia grozybiu ir nusprendziau pagaliau ir pati pasirodyti ax.gif
Musu vestuves buvo 2007 07 14,jau tuoj metai bus ax.gif
Tik nezinau ar gausis is pirmo karto ikelti nuotraukytes,tai labai nepykit jei nesigaus blush2.gif
Musu vestuves

Labai grazios nuotraukeles Simmona, nuostabiai abu atrodote.... 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 07 03, 15:53)
Labai grazios nuotraukeles Simmona, nuostabiai abu atrodote.... 4u.gif  wub.gif

Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nuotaika taip pakelia toki zodziai thumbup.gif
Atsakyti