QUOTE(sweetie123 @ 2008 06 30, 12:30)
jau visos tik viska giria, viskas visom labai grazu, bet net neabejoju kad uz akiu ir visai kitaip pagalvoja
Na as asmeniskai niekada negiriu to kas man nera grazu, tiesiog nemoku sakyti vau kaip grazu jeigu man istiesu baisu. Bet kaip bebutu, neigiamos nuomones nesakau, tada tiesiog nutyliu ir viskas arba tarkim pagiriu tik tas dalis kurios man grazios (pvz: buna, kad nuotaka grazi, bet suknele pasirinkta visai netinkanti nei prie figuros nei is vis turinti koki vaizda. Na tokiu atveju galiu pagirti, kad nuotaka grazi, taciau tikrai nieko nesakysiu apie suknele) Tiesiog elementariai suvokiu ta dalyka, kad kokios vestuves bebutu nuotakos labai jaudinasi ir nori ta diena but grazios. Pats pasiruosimas turbut ne vienai kainuoja daug laiko, nervu ir nerimo. Tai tiesiog paskui zmogui teksti, kad va tas ir anas man baisu...na kam to reikia. Geriau jau nutyleti, juk laimingesnes netapsim kazka izeidusios. O, kad neigiami atsiliepimai skaudina tai tikrai, gal but mes tik sakom, kad mums tas pats kaip tas ir anas, bet is tiesu kazkiek sirdele tokie dalykai vis tiek gi uzgauna. Na bet manau kiekviena elgemes pagal savo sazine ir kito atjautima

Galu gale juk ne visos esam apdovanotos manikeniskom figurom, veidais, turtais ar ismone apie madas, geru skoniu.