Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai 4 dalis

QUOTE(V*i*k*a @ 2008 06 20, 11:49)
Laukiam nauju nuotraukeliu is nuostabiausios sventes  wub.gif
Papildyta:
Sena tema cia:

http://www.supermama...?...46&t=283205

super nuotraikytes thumbup.gif gal netycia ir fotografo kontaktus zinai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetie123 @ 2008 06 30, 12:30)
jau visos tik viska giria, viskas visom labai grazu, bet net neabejoju kad uz akiu ir visai kitaip pagalvoja  g.gif

Na as asmeniskai niekada negiriu to kas man nera grazu, tiesiog nemoku sakyti vau kaip grazu jeigu man istiesu baisu. Bet kaip bebutu, neigiamos nuomones nesakau, tada tiesiog nutyliu ir viskas arba tarkim pagiriu tik tas dalis kurios man grazios (pvz: buna, kad nuotaka grazi, bet suknele pasirinkta visai netinkanti nei prie figuros nei is vis turinti koki vaizda. Na tokiu atveju galiu pagirti, kad nuotaka grazi, taciau tikrai nieko nesakysiu apie suknele) Tiesiog elementariai suvokiu ta dalyka, kad kokios vestuves bebutu nuotakos labai jaudinasi ir nori ta diena but grazios. Pats pasiruosimas turbut ne vienai kainuoja daug laiko, nervu ir nerimo. Tai tiesiog paskui zmogui teksti, kad va tas ir anas man baisu...na kam to reikia. Geriau jau nutyleti, juk laimingesnes netapsim kazka izeidusios. O, kad neigiami atsiliepimai skaudina tai tikrai, gal but mes tik sakom, kad mums tas pats kaip tas ir anas, bet is tiesu kazkiek sirdele tokie dalykai vis tiek gi uzgauna. Na bet manau kiekviena elgemes pagal savo sazine ir kito atjautima 4u.gif Galu gale juk ne visos esam apdovanotos manikeniskom figurom, veidais, turtais ar ismone apie madas, geru skoniu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man ziauriai visos nuotakos grazios, o ypac tamsiaplaukes 4u.gif ax.gif
Labai labai grazu cia sudetos nuotraukeles be priekaistu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu visas sukurus seimas;) nuostabios nuotraukos visu;) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

o ko blogos foto?kas cia tokio seno?man nusispjaut kaip viskas atrodo sena nauja ar dar kaip.tai mano svente,man buvo viskas super gerai.buvau laiminga o tas ir svarbiausia smile.gif

Geros tos foto ir viskas atrode kad ir paprastai, taciau siltai 4u.gif bet gi svarbiausia,kad abudu jaunieji svytejo is laimes ir meiles,matosi nuotraukose kokios laimingos ju akytes thumbup.gif Man vienintelis dalykas del tos pamerges ir teuzkliuvo,nes foto atrodo jos suknnele balta ,kaip ir tavoji, semiuke.. doh.gif Siaip ar taip,dar karta sveikinu sukurus grazia seima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 07 01, 07:11)
o ko blogos foto?kas cia tokio seno?man nusispjaut kaip viskas atrodo sena nauja ar dar kaip.tai mano svente,man buvo viskas super gerai.buvau laiminga o tas ir svarbiausia smile.gif

Geros tos foto ir viskas atrode kad ir paprastai, taciau siltai 4u.gif bet gi svarbiausia,kad abudu jaunieji svytejo is laimes ir meiles,matosi nuotraukose kokios laimingos ju akytes thumbup.gif  Man vienintelis dalykas del tos pamerges ir teuzkliuvo,nes foto atrodo jos suknnele balta ,kaip ir tavoji, semiuke.. doh.gif  Siaip ar taip,dar karta sveikinu sukurus grazia seima thumbup.gif

aciu labai labai smile.gif pas mano drauge vestuvese visos amerges buvo su baltom suknelem,va ten tai manau isvis ....
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2008 07 01, 12:26)
aciu labai labai smile.gif pas mano drauge vestuvese visos amerges buvo su baltom suknelem,va ten tai manau isvis ....

cia tu rimtai? blink.gif as jeigu viena pamerge apsirengtu bent panasia suknele i balta istrenkciau is sventes ir nebebendrauciau uz toki "izeidima" ... doh.gif bash.gif o tai jeigu visos taip? cia taip susitare buvo? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 01 liepos 2008 - 14:12
QUOTE(Raimutia @ 2008 07 01, 15:02)
cia tu rimtai? blink.gif  as jeigu viena pamerge apsirengtu bent panasia suknele i balta istrenkciau is sventes ir nebebendrauciau uz toki "izeidima" ...  doh.gif  bash.gif o tai jeigu visos taip? cia taip susitare buvo? blink.gif

aha sutare.tik tos suknutes buvo trumpos.siaip tai lb graziai atrode smile.gif beje ka suzinojau.pas mus mieste sake mano vestuves buvo vienos graziausiu(nu jaunieji) smile.gif nu toki pagyrima gavau is aplinkiniu.o siaip kas zenyjosi tai buvo gal koki 5-8 poros.labaidaug
Atsakyti
as irgi mazam gimtajam mieste zenysiuos,tai bus kam "ivertint" musu vestuves biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Vestuves kiekvienai merginai ypatinga svente, todel kiekvienai ji ir bus pati graziausia, pati nuostabiausia ir nepriekaistinga.
Taciau savaime aisku, kad skoniai skiriasi, todel, kas vienam grazu, kitam gali visai ir nepatikti...O siaip, sveikinu visas, sukurus seima, visu nuotraukos man grazios ir idomios 4u.gif tongue.gif
Ikeliu ir as svarbiausias akimirkas is musu sventes, kuri vyko 2007-08-04

http://public.fotki....dukas/vestuves/
Slaptazodis - kupstiene0804
Atsakyti
QUOTE(ingidukas @ 2008 07 02, 12:03)
Sveikos,
Vestuves kiekvienai merginai ypatinga svente, todel kiekvienai ji ir bus pati graziausia, pati nuostabiausia ir nepriekaistinga.
Taciau savaime aisku, kad skoniai skiriasi, todel, kas vienam grazu, kitam gali visai ir nepatikti...O siaip, sveikinu visas, sukurus seima, visu nuotraukos man grazios ir idomios 4u.gif  tongue.gif

be galo graži ir stilinga nuotaka wub.gif bigsmile.gif sveikinimai sukūrus šeima 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingidukas @ 2008 07 02, 12:03)
Sveikos,
Taciau savaime aisku, kad skoniai skiriasi, todel, kas vienam grazu, kitam gali visai ir nepatikti...O siaip, sveikinu visas, sukurus seima, visu nuotraukos man grazios ir idomios 4u.gif  tongue.gif

Sveikute 4u.gif
Labai labai graziai atrodei thumbup.gif Sveikinu sukurus tokia grazia seima!
Atsakyti