Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai 4 dalis

QUOTE(sweetie123 @ 2008 06 30, 13:30)
jau visos tik viska giria, viskas visom labai grazu, bet net neabejoju kad uz akiu ir visai kitaip pagalvoja  g.gif

Kai ne tik pagalvoji, bet ir pasakai savo nuomone, tai paskui papyksta siaubingai.. bile joms gerai... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flakita: 30 birželio 2008 - 13:41
QUOTE(sweetie123 @ 2008 06 30, 14:30)
jau visos tik viska giria, viskas visom labai grazu, bet net neabejoju kad uz akiu ir visai kitaip pagalvoja  g.gif

O as manau, kad paraso tos, kurioms tikrai grazu. O toms, kurioms negrazu tiesiog neraso. Kam gadinti zmonems nuotaika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 06 30, 13:43)
O as manau, kad paraso tos, kurioms tikrai grazu. O toms, kurioms negrazu tiesiog neraso. Kam gadinti zmonems nuotaika  bigsmile.gif

As taip ir darau, jeigu man grazu parasau, jei baisiai atrodo tiesiog nutyliu, svarbu pati sau graziai ta diena atrode, nesvarbu, kad is sono ziurint baisi buvo, nereikia gadinti nuotaikos zmonems smile.gif
Atsakyti
O as galvoju, kad deda nuotraukas tam, kad isgirstu nuomone kokia ji bebutu, jeigu man negrazu, tai ka man sakyti? Oj koks pasakiskas "grozis"? Ar kaip grazu juodos pedkelnes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(flakita @ 2008 06 30, 14:09)
O as galvoju, kad deda nuotraukas tam, kad isgirstu nuomone kokia ji bebutu, jeigu man negrazu, tai ka man sakyti? Oj koks pasakiskas "grozis"? Ar kaip grazu juodos pedkelnes blink.gif

Bet ar pastebejai, kad kai isgirsta tikraja nuomone, kaip uzsipuola, ir kiek gyneju atsiranda lotuliukas.gif , o tu tokia blogiete pasidarai, kad nepagyrei, o tikra savo nuomone pasakei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2008 06 30, 14:11)
Bet ar pastebejai, kad kai isgirsta tikraja nuomone, kaip uzsipuola, ir kiek gyneju atsiranda  lotuliukas.gif , o tu tokia blogiete pasidarai, kad nepagyrei, o tikra savo nuomone pasakei  biggrin.gif

Nu tai gerai, pabusiu as blogiete, bet as savo nuomones nepakeisiu bigsmile.gif Man nuo to kad mane apreks grazu nepasidarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2008 06 30, 12:42)

o ko blogos foto?kas cia tokio seno?man nusispjaut kaip viskas atrodo sena nauja ar dar kaip.tai mano svente,man buvo viskas super gerai.buvau laiminga o tas ir svarbiausia smile.gif

Siaip as ir pagalvojau, kad vestuves buvo seniau, nei manosios (kurios vyko pries 8 metus). Ne del to, kad nuotraukom kazkas negerai, bet del viso stiliaus matyt, del aptartu juodu petkelniu, pamerges sukneles, sustojimo pozuoti. Bet nesakau, kad tai yra blogai, tiesiog as dabartines vestuves jau visai kitaip isivaizduoju, tai kas grazu, nebutinai uz didelius pinigus padaroma, tiesiog reikia subtilaus skonio ir elegancijos. Bet svarbiausia tai kad tu jauteisi gerai, smagiai ir laimingiausia. Sveikinu sukurus seima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieshka @ 2008 06 30, 15:24)
Siaip as ir pagalvojau, kad vestuves buvo seniau, nei manosios (kurios vyko pries 8 metus). Ne del to, kad nuotraukom kazkas negerai, bet del viso stiliaus matyt, del aptartu juodu petkelniu, pamerges sukneles, sustojimo pozuoti. Bet nesakau, kad tai yra blogai, tiesiog as dabartines vestuves jau visai kitaip isivaizduoju, tai kas grazu, nebutinai uz didelius pinigus padaroma, tiesiog reikia subtilaus skonio ir elegancijos. Bet svarbiausia tai kad tu jauteisi gerai, smagiai ir laimingiausia. Sveikinu sukurus seima.  4u.gif

aciu labai labai smile.gif as savo pamergem liepiau rengtis taip kaip jom gerai ir kaip jom grazu smile.gif o jos tikrai graziai buvo apsirengusios.juk ne iskilmingos vestuves buvo.man asmeniskai belekokios yra grazios,ar ten su juodom ar su raudonom pedkelnem ar ryza suknele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semiuke: 30 birželio 2008 - 15:00
QUOTE(semiuke @ 2008 06 30, 14:50)
aciu labai labai smile.gif as savo pamergem liepiau rengtis taip kaip jom gerai ir kaip jom grazu smile.gif

Nu joooo, aš tokia pamergę, kuri užsideda baltą suknelę, tai gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2008 06 30, 16:00)
Nu joooo, aš tokia pamergę, kuri užsideda baltą suknelę, tai  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

nu juk sakiau kad ji ne balta,o sviesiai geltona smile.gif o per fotkes taip atrode,ka as galiu padaryti ,o gi nieko
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2008 06 30, 16:06)
nu juk sakiau kad ji ne balta,o sviesiai geltona smile.gif o per fotkes taip atrode,ka as galiu padaryti ,o gi nieko

Kodel foto neberodo?Jau isemete? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 06 30, 16:21)
Kodel foto neberodo?Jau isemete? unsure.gif

aha isemiau,nes maniskis nenori kad rodyciau
Atsakyti