Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai 4 dalis

[quote=Simmona,2008 06 28, 20:16]
Na prisiziurejau as visokiu cia grozybiu ir nusprendziau pagaliau ir pati pasirodyti ax.gif
Musu vestuves buvo 2007 07 14,jau tuoj metai bus ax.gif
Tik nezinau ar gausis is pirmo karto ikelti nuotraukytes,tai labai nepykit jei nesigaus blush2.gif
Musu vestuves
grazu 4u.gif wub.gif matos buvo siltos,mielos vestuves thumbup.gif
Atsakyti
[quote=rosmarina_,2008 06 29, 16:25]
[quote=Simmona,2008 06 28, 20:16]
Na prisiziurejau as visokiu cia grozybiu ir nusprendziau pagaliau ir pati pasirodyti ax.gif
Musu vestuves buvo 2007 07 14,jau tuoj metai bus ax.gif
Tik nezinau ar gausis is pirmo karto ikelti nuotraukytes,tai labai nepykit jei nesigaus blush2.gif
Musu vestuves
grazu 4u.gif wub.gif matos buvo siltos,mielos vestuves thumbup.gif
[/quote]

labai grazu.sveikinu kuo nuosirdziausiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2008 06 29, 16:45)
labai grazu.sveikinu kuo nuosirdziausiai drinks_cheers.gif

pridejau foto daugiau http://public.fotki....e/musuvestuves/
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2008 06 29, 12:44)
Na skonio reikalas kaip sakiau,o man jos tokios geros,kad koju nespaude,o kai geros tai ir labai grazios pasidaro  bigsmile.gif

Na jos matesi ne visose nuotraukose smile.gif , tik siaip uzstrigo akyse tai parasiau smile.gif , bet siaip tai jau geriau jos nuotraukose ir sypsena veide, negu veidas persikreipes is skausmo del nuspaustu skaudanciu koju, jei nebutum persiavus basuciu smile.gif , o siaip vel pasikartosiu labai graziai atrodet abu thumbup.gif ir su metinem artejanciom clap.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetie123 @ 2008 06 28, 22:59)
tikrai nieko nesakau del sukneles, ji labai grazi.. bet kazkurioj foto pakelus sukneles sijona jaunoji ir tas apavas man negraziai krenta i akis  doh.gif

tik nereikia cia lia lia - viskas puikiai atrodo tongue.gif as net nepastebejau, kad kazkoks "netoks" apavas buvo. Kaip tik jos labai normaliai atrodo ir is konteksto neiskrenta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2008 06 29, 17:38)

Viskas labai grazu buvo,bet issiziojau ir nutirpau pamaciusi salia pamerge balta suknele... blink.gif ar cia kazko nesupratau as..? unsure.gif O nuotaka tai labai graziai atrode smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 30 birželio 2008 - 08:53
QUOTE(Raimutia @ 2008 06 30, 09:51)
Viskas labai grazu buvo,bet issiziojau ir nutirpau pamaciusi salia pamerge balta suknele... blink.gif  ar cia kazko nesupratau as..? unsure.gif O nuotaka tai labai graziai atrode smile.gif

tiksliai g.gif kazka ta pamerge sumaise gal unsure.gif
nuotaka atrode graziai, tik man is principo nuotrauku stilius (na, kai visi sustoje vienoje eileje fotografuojasi) nepatinka. Nera gyvumo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2008 06 29, 16:38)

Visu pirma tai norejau paklaust pries kiek metu vestuves buvo.. bet paskui pamaciau data g.gif Nu ta pamerge su juodom petkelnem, tai pramusa viska doh.gif
Atsakyti
Eridane grazios nuotraukos, Dowilee puokste patiko tokia romantiska ir subtiliu spalu wub.gif ir jusu ziedai grazus, Astukasas labai graziai atrodet wub.gif man jusu nuotraukos tokio elegantisko ir grieztesnio stiliaus thumbup.gif , na net nezinau kaip cia tinkamiau issireiksti
QUOTE(sweetie123 @ 2008 06 28, 22:06)
nu bet jau vestuvines "slepetes"  blink.gif

o as ju tiesa pasakius net nepastebejau schmoll.gif grazi nuotaka grazus jaunikis i jkojas neziurejau tik i laimingus veidus ir meile svytincias akis wub.gif man simmona labai grazi jaunoji buvo wub.gif

vos nepamirsau dar invaicible (kazkaip panasiai nikas merginos rasosi) labai grazios nuotraukos isvis ji labai graziai atrode kaip lelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 06 30, 09:51)
Viskas labai grazu buvo,bet issiziojau ir nutirpau pamaciusi salia pamerge balta suknele... blink.gif  ar cia kazko nesupratau as..? unsure.gif O nuotaka tai labai graziai atrode smile.gif

suknele jos geltona sviesiai smile.gif as juk nekalta smile.gif nes matot buvo tik vakariene per vestuves,ir cia rodau is savo dotiko visas foto,kitu dar neturiu sad.gif

QUOTE(aleks@ndra @ 2008 06 30, 09:55)
tiksliai  g.gif kazka ta pamerge sumaise gal  unsure.gif
nuotaka atrode graziai, tik man is principo nuotrauku stilius (na, kai visi sustoje vienoje eileje fotografuojasi) nepatinka. Nera gyvumo. ax.gif

cia buvo pigios vestuves,kainavo isviso tik 3000.manau nedaug,fotografo neturjom visiskai.tyik fotoatelje ir viskas smile.gif buvo planuota isvis vestuves daryti be baliu o gavosi su smile.gif

QUOTE(flakita @ 2008 06 30, 11:09)
Visu pirma tai norejau paklaust pries kiek metu vestuves buvo.. bet paskui pamaciau data g.gif  Nu ta pamerge su juodom petkelnem, tai pramusa viska doh.gif

o ko blogos foto?kas cia tokio seno?man nusispjaut kaip viskas atrodo sena nauja ar dar kaip.tai mano svente,man buvo viskas super gerai.buvau laiminga o tas ir svarbiausia smile.gif

Papildyta:
va cia jau baznycioje
http://public.fotki....uves/page3.html
Atsakyti
kiekvienas pasidaro savo svente tokios kokios nori ir kaip ja issivaizduoja ax.gif
man asmeniskai svarbiausia, kad ta diena as jausciausi pati laimingiausia ir man butu viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
jau visos tik viska giria, viskas visom labai grazu, bet net neabejoju kad uz akiu ir visai kitaip pagalvoja g.gif
Atsakyti