Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(BlackDee @ 2008 08 08, 22:06)
siaubas  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš labai stengiuosi tame įžvelgt teigiamą pusę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 08 08, 22:03)
Aš irgi taip galvojau, bet jau kelios pažįstamos merginos perka, alpsta ir lygina su Bright Crystal ir kitais to tipažo kvapais.
Nesuprantu kodėl, tiesą sakant, bet taip yra.

Ajo, nujo, ką čia ir bepasakysi prieš tokius argumentus. Iš mano aplinkos (kas visiškai nesidomi parfumerija) Kelly Caleche nepatiko nė vienai.
Atsakyti
Neįsivaizduoju, kaip galima lyginti Kelly Caleche su rožiniais kompotukais. Nebent perkant tik pagal kvepalų spalvą, visiškai neuosčius. Bet juk buteliuko dizainas ne rožinis...
Aš juos pasidėjau iki rudens, tada susidarysiu galutinę nuomonę. Įsivaizduoju, kad kvėpinsiuosi tada, kai ketinsiu daug būti lauke, drėgnoką rudens dieną (bet retkarčiais pro debesis išlįs saulutė). Pvz., kai važiuosiu pasivaikščioti į kokį parką ar pan.
Atsakyti
siandien pratestavau Nilo sodus- kazkaip beveik 100 proc atitiko isivaizduojama kvapa, labai nustebau ax.gif lengvas, neikyrus- tikrai ne provokuojantis. tikrai galeciau jais kvepet visa vasara smile.gif Vidurzemio soduose kiek pamenu buvo tokiu idomesniu natu, bet man jie kazkuo panasus- galbut tuo kad "nesmirdi" gelemis, kazkaip pastebejau kad pabandzius hermes, visi sarmu ir kristianu kvepalai man pasidare nemalonus- apsipurskiu ir grizus einu plaut rankas doh.gif
Atsakyti
mergaites gal kurioj nors PE vilniuj matet vidurzemio sodus unsure.gif ?
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri galetu palyginti Caleche su Kelly Caleche, nes paskutinius uosciau, labai idomus kvapas, bet pagal aprasyma atrodo, kad pirmieji Caleche yra siltesni ir saldesni...
Aciu;)
Atsakyti
eja, Caleche klasikinis aldehidinis kvapas, iš Chanel Nr. 5 serijos. Panašumo su Kelly Caleche turi nedaug.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 08 21, 16:29)
eja, Caleche klasikinis aldehidinis kvapas, iš Chanel Nr. 5 serijos. Panašumo su Kelly Caleche turi nedaug.

Aciu Evah, tai tuomet ko gero ne mano tuomet kvapas, nes jau beveik uzsimaniau uzsisakyti pagal aprasyma...o noretusi siltesniu ir saldesniu, bet tuo paciu ir idomesniu, kur kvapas keiciasi, o apie Kelly Caleche to nepasakyciau - na ta prasme, kad sis kvapas neturi savybiu keistis, kaip man pasirode.
Atsakyti
Kelly Caleche tikrai ne per labiausiai kintantys. Ir šiaip man jie labiau tinkami šiltesniam metų laikui.
Teks tau ieškot ko kito smile.gif
Atsakyti
Puikios naujienos Hermessence kolekcijos gerbėjoms bigsmile.gif
Šiuo metu Hermes namų parfumeris dirba ties dar vienu šios serijos kvapu – Vanille Galante. Kvapas pasirodys prekyboje (Hermes butikuose) tikriausiai 2009 m. sausį - kaina ir „išvaizda“ atitiks kitus Hermessence kolekcijos kvepalus.
Hermes namų parfumeris Jean Claude Ellena, paskutiniu metu sukūręs „užslėptą klasiką“ – Kelly Caleche ir kontroversiškus Un Jardin après la Mousson, dabar susikoncentravo ties vanile.
Iš esmės, vanilė – viena populiariausių temų parfumerijoj.
Tačiau, kaip ir kituose Hermessence kūriniuose, čia reiktų tikėtis kažko neįprasto, netradicinio.
Vanille Galante – pranc. kalboj, viduramžių romanuose būdvardis galant (mot.gim.galante) reikšdavo malonigumą, meilumą, įsimylėjimą. Išsireiškimas "en galante companie" reikšdavo priešingos lyties atstovo draugiją. Šiuo atveju mes galime tikėtis, kad šioje kompozicijoje vanilė bus lydima kažkokios priešingos jai natos – dar labiau jos (vanilės) charaketriui pabrėžti. Bet nejau vanilė, kuri yra pati savaime multikompleksinė naturali žaliava reikalauja dar kažkokių papildymų? Gali būti. Taip, kaip Ellena padarė su levanda Brin de Reglisse kvepaluose – levandos „absoliutą“ sumaišė su karamele ir saldymedžiu (pagal kvapą – levandos priešingybės).
Nors toks kvepalų pavadinimas gali būt susijęs ir su Prancūzijai priklausančios salos Marie Galante vardu. Kol kas tai dar spėliojimai.
Tačiau aišku viena, kad Hermes pasiryžęs konkuruoti su kitais kvepalų namais leidžainčiais šiuo metu savo kvepalų limituotas versijas (Guerlain, Chanel). Offtopic: Guerlain Spiritueuse Double Vanille taip gerai parduodami, kad nuo jų buvo nuimtas statusas „limited“ ir jais pradėta prekiauti kai kuriose „plataus parfumerijos profilio“ parduotuvėse.
Mums belieka laukti žiemos ir aštuntojo Hermessence stebuklo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 27 rugpjūčio 2008 - 18:44
QUOTE(BlackDee @ 2008 08 27, 17:40)

Kaip idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Nieko nebus, reik planuot kelionę į Hermes boutique'ą schmoll.gif
Atsakyti