Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(katalike @ 2008 07 26, 22:55)
nu ir dar ziurek, parasyta, kad cologne for men g.gif (virsuje). maciau ir realia fotke, irgi toks geltonas viduj g.gif

g.gif bet gi jie unisex tai is kur vyryskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miss devil @ 2008 07 26, 21:57)
g.gif bet gi jie unisex tai is kur vyryskas? g.gif

ka as zinau, taip parasyta g.gif sakau, kad kazkokia nesamone mastau.gif (o gal kazkas susimaise del to for men?). va, cia irgi tamsoka spalva http://i6.ebayimg.co...0/2a/392b_1.JPG na bet iki anos tai dar toli, ten net tamsiai oranzine
Atsakyti
g.gif
QUOTE(katalike @ 2008 07 26, 23:04)
ka as zinau, taip parasyta g.gif sakau, kad kazkokia nesamone mastau.gif (o gal kazkas susimaise del to for men?). va, cia irgi tamsoka spalva http://i6.ebayimg.co...0/2a/392b_1.JPG na bet iki anos tai dar toli, ten net tamsiai oranzine

g.gif keistenybe kazkokia
Atsakyti
nu nepatikesit, pagaliau gavau pauostyti nilo sodu ir keles vezeciu bigsmile.gif ir uosciau panevezio parfum express'e, nu cia jau tikrai ju rasti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2008 08 05, 23:41)
nu nepatikesit, pagaliau gavau pauostyti nilo sodu ir keles vezeciu bigsmile.gif ir uosciau panevezio parfum express'e, nu cia jau tikrai ju rasti... blush2.gif

ir kokie ispudziai?
nilo sodai man nepatiko schmoll.gif o va vidurzemio sodus isimylejau, kaip ir kely vezecias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miss devil @ 2008 08 06, 16:18)
ir kokie ispudziai?
nilo sodai man nepatiko  schmoll.gif o va vidurzemio sodus isimylejau, kaip ir kely vezecias  wub.gif

kelly vezecios tobulas kurinys wub.gif o nilo sodai man darzovinis kazkoks, nesupratau ju kvapo... visiskai ne mano
dar labai musonu pauostyti noreciau blush2.gif
Atsakyti
Is visu Sodu man Nilo patis fainiausi (speju kad sekantis mano buteliukas). Jie tokie geivus, keisti, jeis tikrai as noreciau kvepeti. Antroje vieoje man Vidurzemio Sodai. Jie keisti ir molonus. Kvapas man labai patinka bet dar nezinau ar noreciau jeis kvepeti. O trecioje - Musonai. Stiprus, idomus, tie pipiriukai labai moloniai kutena nosi....negalesiu jeis kvepintis, bent kai vyras salia. ax.gif
Kelly Caleche skaitau kad tesiog tobulas kvapas. Manau kad tai mano siu metu atradimas. Tikrai labai laiminga kad su juo susipazinau (Aciu Ferrari ir Centifolija). Situose kvepaluose man parinka apsoliuciai viskas: kvapas, buteliuko dizainas, parinktos spalvos. Pazinus suos kvepalus pas mane visiskai pasikeite poziuris i kvepalus apskritai...
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad visokių rožinių vandenėlių gerbėjos daro pažangą ir perka kelės kaliošėlius (nesvarbu, kad greičiausiai spalvos suviliotos). Visgi toks gražus kvapas.
p.s. Neturiu nė vienos konkrečiai omeny.
Atsakyti
o as galu gale uzsisakiau eau des merveilles biggrin.gif aciu centifolijai uz maloniai suteikta proga pratestuot Hermes kvepaliukus 4u.gif
is pradziu uzsisakiau is perfumit, bet parase kad nebeturi siuo metu, tai uzsisakiau is fragrancex.com, kaina labai gera thumbup.gif tikiuos ir kokybe nenusivilsiu, dabar beliko sulaukt siuntinuko ax.gif dar labai noriu vidurzemio sodu, bet sitiems teks palaukt ax.gif
Atsakyti
Evah, drįsčiau abejoti, ar rožinių vandenėlių gerbėjoms patiktų Kelly Caleche g.gif Juk jame visai nėra saldumo, jokių uogų/vaisių, kurių paprastai gausu tuose kompotuose. Nebent perka neuosčiusios ir pasiduodamos SM madai.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 08 08, 21:51)
Evah, drįsčiau abejoti, ar rožinių vandenėlių gerbėjoms patiktų Kelly Caleche  g.gif Juk jame visai nėra saldumo, jokių uogų/vaisių, kurių paprastai gausu tuose kompotuose. Nebent perka neuosčiusios ir pasiduodamos SM madai.

Aš irgi taip galvojau, bet jau kelios pažįstamos merginos perka, alpsta ir lygina su Bright Crystal ir kitais to tipažo kvapais.
Nesuprantu kodėl, tiesą sakant, bet taip yra.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 08 08, 21:03)
bet jau kelios pažįstamos merginos perka, alpsta ir lygina su Bright Crystal

siaubas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti