Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(light blue @ 2008 07 18, 15:29)
ai6ku, reiškiasi rugsėjui juos žūtbūt trurėsiu smile.gif nors pradžioje mąsčiau, kad tai labiau vasariški kvepalai g.gif Po to suabejojau. Kokiam metų laikui juos priskirtumėte?

sodai tikrai nera sezoniniai.vidurzemio sodus uosciau ziema(ne ant lapuko o ant saves, nes kai renkuosi kvapa lapukais nepasitikiu man taip su insolence buvo- ant lapuko nekenciau o ant odos prilipo ir skleidziasi nepakartojamai wub.gif )saltyje jie isskaidrejo tapo permatomi, cia kaip laselis vasaros saltyje, primena atostogas, tinka tiek dienai tiek vakarui, vasara jie mane siek tiek dusina, nors as vasara kvepiu tikrai ne lengvuciais skaidriais kvapais blush2.gif . pavasari jie kvepia pirmaja zaluma- kai dar nenutirpes pilnai sniegas ir pradeda busti gamta. rudeni jie kvepia vasaros praeitim. labai ivairiapusis kvapas, patiko daug labiau nei nilas.

Celly Caleche paliko ziemisko kvapo ispudi- svelni ir silta zomsa, papudruota ir ismirkyta geliu aliejuje, prikibo mirtinai, bet tikrai ne vasarai, nebent vakarui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss devil: 18 liepos 2008 - 13:39
O man vakar visai gerai Kelly Caleche derėjo. Toks švelnus (ne - gaivus, ne - lengvas), ramus kvapas, kaip tik tokiai ne perdaug karštai dienai. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kad man nieks nesiūlė ant rankos purkšti, plestelėjo ant paluko ir ramu (nors riešai jau buvo ir taip nupurškalioti kitkuom). Bet ką išknisau nosimi tai viskas man patinka. O tie kelės kaliošai pirmiausia ištikro kažkokio bato kvapą man į nosį išleido biggrin.gif Ta prasme priminė kažkokį žemės drėgnos ar tai dumblo, molio kvapą. Gal čia pati taip suvedžiau, kai galvoje sukasi kaliošai biggrin.gif
Atsakyti
mano kuklų Hermes'ų būrelį papildė Hermes "Rouge" biggrin.gif gėris neišpasakytas thumbup.gif

FRAGRANCE NOTES - exotic flowers, fragrant woods, with vanilla and spice, sultry and exotic.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 07 18, 21:37)
mano kuklų Hermes'ų būrelį papildė Hermes "Rouge" biggrin.gif  gėris neišpasakytas thumbup.gif

FRAGRANCE NOTES - exotic flowers, fragrant woods, with vanilla and spice, sultry and exotic.

user posted image

user posted image

isigyjau ir as sita geri, bet kazkodel nusprendziau kad as jais kvepinsiuos salta rudeni-ziema rolleyes.gif
Atsakyti

Nagis o mano stalčių papildė dar vienas garbios nosies J.C. Ellena kūrinys - Hermessence kolekcijos kvapas Brin de Reglisse smile.gif

Nors pats parfumeris šitą kvapą skyrė lavandai (ji, be abejo groja pirmu smuiku), mano nosis ten jaučia ir tabaką, ir odą, ir net saldžią džiovintą slyvą biggrin.gif Iš tikrųjų natose be lavandos yra saldymedis, apelsino žiedai ir šienas, bet jų derinys, matyt kiekvienoje nosyje sukuria savas asociacijas. Vieną dalyką labai patariu - jei bandėte Hermessence kvapus tik iš mėginuko, būtinai pabandykite iš didesnės talpos buteliuko - ypač laikymo trukmė, natų skleidimasis ir t.t. - visiškai kitas dalykas.
Eidama į Hermes butiką buvau tikra, kad pirksiu Osmanthe Yunnan (jo turiu mėginėlį), bet pabandžius ant odos užsipurkšti didesnį kiekį, pakeičiau nuomonę totaliai ir griebiau lavandą smile.gif
Atsakyti
gal kas zinot, kas cia mastau.gif

user posted image

radau atsitiktinai nete paveiklsiuka. ir tik prierasa, kad tai limituoto leidimo Hermes kvepalai. bet kas kaip kur - nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 07 24, 11:42)
gal kas zinot, kas cia mastau.gif

user posted image

radau atsitiktinai nete paveiklsiuka. ir tik prierasa, kad tai limituoto leidimo Hermes kvepalai. bet kas kaip kur - nieko  unsure.gif

g.gif pagal buteliuko dizaina tai cia eu des merviles, bet galiu ir klysti, nes stebuklingo vandens labai daug ivairiu limitkiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(miss devil @ 2008 07 24, 11:45)
g.gif pagal buteliuko dizaina tai cia eu des merviles, bet galiu ir klysti, nes stebuklingo vandens labai daug ivairiu limitkiu g.gif

taip, cia stebuklingas vanduo, constellation versija, kurios laiminga seimininke turiu garbe buti liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2008 07 24, 17:10)
taip, cia stebuklingas vanduo, constellation versija, kurios laiminga seimininke turiu garbe buti  liezuvis.gif

biggrin.gif biggrin.gif su kuo ziauriai sveikinu 4u.gif se baliona
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2008 07 24, 16:10)
taip, cia stebuklingas vanduo, constellation versija, kurios laiminga seimininke turiu garbe buti  liezuvis.gif

o tai tavo toks pats tamsus melynas? unsure.gif
nes constellation tai va tokis buteliukas g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 07 24, 20:32)
o tai tavo toks pats tamsus melynas?  unsure.gif
nes constellation tai va tokis buteliukas  g.gif
user posted image

biggrin.gif ju visokiu yra, juk limitkes mirksiukas.gif
Atsakyti