Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

Butent Vidurzemio juros sodus as ir esu uosciusi pries pora menesiu Vilniaus Parfumexpress'e, Hyper Rimi Zirmunuose. Nilo sodu jie tada neturejo.
Atsakyti
Aš irgi atraportuoju, kad Klaipėdos Akropolio PE yra abeji sodai ir Kelly Caleche 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 10 liepos 2008 - 09:03
uch, sudominot jus mane hermes kvepaliukais... patinka man lengvi kvapai. reiks kur nors susisaudyt vezecias pauostyti ir nilo sodai labai vilioja bigsmile.gif
vidurzemio sodai ir domina ir ne, kazkaip ta raudintu agurku legenda atstumia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chemistry: 10 liepos 2008 - 10:20
QUOTE(chemistry @ 2008 07 10, 11:13)
uch, sudominot jus mane hermes kvepaliukais... patinka man lengvi kvapai. reiks kur nors susisaudyt vezecias pauostyti ir nilo sodai labai vilioja bigsmile.gif
vidurzemio sodai ir domina ir ne, kazkaip ta raudintu agurku legenda atstumia lotuliukas.gif

Neapsigauk su Hermes lengvumu - jis kitoks nei įprasta smile.gif Ir šaudyk ne Vežėčias (Caleche), o Kelly vežėčias (Kelly Caleche), nes Caleche lengvomis sunkiai pavadinčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2008 07 10, 06:13)
Butent Vidurzemio juros sodus as ir esu uosciusi pries pora menesiu Vilniaus Parfumexpress'e, Hyper Rimi Zirmunuose. Nilo sodu jie tada neturejo.

Nu, prašau - reiškia, aš ne tas PE lankau (a kiek jų Vilniuje išvis?) doh.gif Nes nei VCUPe, nei Savanoriuose - nėra. Bet Savanoriuose, žiūriu pastaruoju metu daugelio kvapų nėra....

Palaukit, bet sodai, berods, treji.... g.gif Dar - musonai ar pan? Jau tų, turbūt, Lietuvoje niekur negautumėm pauostyt. Viena viltis - šiandien atsidaranti bais special parduotuvė Akropoly, kur reklamuoja, kad bus Daug Ko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 07 10, 11:28)
Palaukit, bet sodai, berods, treji.... g.gif Dar - musonai ar pan? Jau tų, turbūt, Lietuvoje niekur negautumėm pauostyt. Viena viltis - šiandien atsidaranti bais special parduotuvė Akropoly, kur reklamuoja, kad bus Daug Ko... smile.gif

Pauostyti galima ne tik parduotuvėse tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 07 10, 11:47)
Pauostyti galima ne tik parduotuvėse tongue.gif

kaip ir visose kitose gyvenimo srityse viską lemia pažintys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 07 10, 11:23)
Neapsigauk su Hermes lengvumu - jis kitoks nei įprasta smile.gif Ir šaudyk ne Vežėčias (Caleche), o Kelly vežėčias (Kelly Caleche), nes Caleche lengvomis sunkiai pavadinčiau smile.gif

niu kai rasiu kur pauostti tada ir suzinosiu apie ta lengvuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 07 09, 13:34)
Caleche Eau Delicate Women by Hermes  -  dar ir čia pasiteirausi, merginos tik nepykit jei  off topicas, ale baisiai įdomu koks tai kvapas?

blush2.gif sorry kad kartojuosi bet ar galite apibūdinti kuom kvepia šie kvepaliukai rolleyes.gif nilas ir viduržemis patiko - o kaip šitas?
Atsakyti
Pagaliau pauosčiau Nilą ir kelly vežėčias. Nilas sužavėjo iškart wub.gif Kelly vežėčios duslesnės ir reikia nosies įgudusios, kad ten išknistum kažką. Tai juos kažkaip atmečiau. O Nilas...gaila, kad vieta netinkama (Akropolis) juos uostyti. Taip norėjosi kažkur atsisėsti ir kas minutę kelti lapuką prie nosies bei atrasti kažką naujo wub.gif Tikrai norėčiau jais kvepėti. Juolat, kad tiek peno nosiai dar nei vieni kvepalai man nebuvo suteikę thumbup.gif Pasijutau kaip vyno, prabangaus vyno degustacijoje smile.gif
Dabar va mąstau, kad noriu juos parsisiųsti iš JAV. Bet...aš jie yra tik tualetiniai vandenys g.gif ??? Nes JAV inetinių praduotuvių puslapiuose rand tik tualetinius vandenis?

P.S. k. vežėčias su nilu sudėjusi irgi sau malonų kvapą atradau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 18 liepos 2008 - 12:35
QUOTE(light blue @ 2008 07 18, 11:32)
noriu juos parsisiųsti iš JAV. Bet...aš jie yra tik tualetiniai vandenys g.gif  ??? Nes JAV inetinių praduotuvių puslapiuose rand tik tualetinius vandenis?
P.S. k. vežėčias su nilu sudėjusi irgi sau malonų kvapą atradau thumbup.gif

Kiek zinau, tai jie yra tik EDT koncentracijose.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 18, 14:26)
Kiek zinau, tai jie yra tik EDT koncentracijose.

ai6ku, reiškiasi rugsėjui juos žūtbūt trurėsiu smile.gif nors pradžioje mąsčiau, kad tai labiau vasariški kvepalai g.gif Po to suabejojau. Kokiam metų laikui juos priskirtumėte?
Atsakyti