Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(Egliukasz @ 2014 05 31, 11:15)
As pasidovanojau sau Jour Absolu, kury jaukinaus gal menesy gera  bigsmile.gif  Ir ka, nuostabiausi kvepalai kokius esu turejus wub.gif Buvau prisiekus Chanel Chance eau fraiche ir eau tendre fane, na bet sie..tokie..Prilipo kaip antra oda lotuliukas.gif Kitas pirkinys bus Toit ax.gif

dinazaure, kaip jum Toit laiko?Ilgai ar ne? g.gif  4u.gif

jau senokai parašyta, bet sutapo šiandienos testavimas. Ant riešo Absolu...ir neįprastas man iš pradžių, paskum jau lyg ir savas, bet toks neįkyrus lengvas. Dar neapsisprendžiau, bet jau beveik, nors reikia gi pasilaužyti smile.gif Ir Chanel Fraiche irgi (eilinį kartą) papurškė ...bet Absolu nugalės atrodo. Dar reikia mintimis prisijaukinti smile.gif
Toit iš karto stipriai kvepia...ir net pati tą kvapą vėliau jaučiu (kas retokai pasitaiko su kitais kvepalais), atrodo ant manęs laikosi. O dar vienas pažįstamas po draugiško apsikabinimo sako: oooo...kaip kvepia. Tai viskas tvarkoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos, parduodu Hermes kvepalus Jour d'Hermes 85 ml už 350 lt. plius siuntimo išlaidėlės. smile.gif jei susidomėsite, parašykite atsiųsiu realią kvepalų nuotrauką.
Atsakyti
Nusprendžiau paklausti šioje temoje:

ar kas nors turite šiuos?
http://www.fragranti...Ange-26622.html

kaip?
Atsakyti
Kaip jums Eau Claire des Merveilles? ax.gif Galvoju, ar verta jų norėt, jei turiu Eau ir Elixir. Skaičiau, kad patys lengviausi iš visų, ir ta vanilė truputį atbaido, bet žinau, kad negali nepatikti. Juk čia Ellena ir Merveilles (geriausia Hermes linija, bent jau man).
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 01 09, 18:41)
Atitempiu iš anksčiau: irgi esu antrųjų vandenų pusėj, taigi spontaniškai baisiai užsimaniau L'Ambre. Bet. Visiškai sutinku su rusma, kad neverta, nes nuo Claire skiriasi tik trupučiu saldumu  smile.gif Tai ir gerai  karsta.gif

Taigi, L'Ambre ir Claire labai panašūs, o koks Claire santykis su Eau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 21 kovo 2016 - 11:19
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 03 21, 13:19)
Taigi, L'Ambre ir Claire labai panašūs, o koks Claire santykis su Eau?

Claire - vata
Eau - pipirai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 03 21, 11:22)
Claire - vata
Eau - pipirai smile.gif

4u.gif
Ech, nebus man ramybės, kol nepauostysiu/neusipirksiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 03 22, 18:38)
4u.gif
Ech, nebus man ramybės, kol nepauostysiu/neusipirksiu sad.gif

Jo, imkit visus, visoms progoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 03 22, 16:39)
Jo, imkit visus, visoms progoms  smile.gif

Čia ironija ar...? biggrin.gif
Jei pirmas variantas, tai negražu tyčiotis iš ligonių, jei antras, tai negražu skatint bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 03 22, 20:22)
Čia ironija ar...? biggrin.gif
Jei pirmas variantas, tai negražu tyčiotis iš ligonių, jei antras, tai negražu skatint bebe.gif

Pffff, kokie cia ligoniai... va kai nepirksit kvepliaus vien del to, kad negrazus buteliuko vaizdas fragrantikoj... tsss... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 03 22, 18:26)
Pffff, kokie cia ligoniai... va kai nepirksit kvepliaus vien del to, kad negrazus buteliuko vaizdas fragrantikoj... tsss... biggrin.gif

Oi, blyn, kaip pataikėt lotuliukas.gif Taigi ir galvoju, kad jei nusipirksiu, tai netilps man gražiai į vieną eilutę Hermesai su JPG biggrin.gif Praktiškai tik tas ir stabdo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 03 22, 20:30)
Oi, blyn, kaip pataikėt lotuliukas.gif Taigi ir galvoju, kad jei nusipirksiu, tai netilps man gražiai į vieną eilutę Hermesai su JPG biggrin.gif Praktiškai tik tas ir stabdo lotuliukas.gif

BUTENT, tada niekaip negalima pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti