Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(amberr. @ 2014 02 02, 15:35)
Mano patys paciausi is Hermes yra Jour.. nesenai isigyjau, nes supratau, kad negaliu gyvent be ju.. dabar laukiu pavasario, nes jie man labai asocijuojasi su ankstyvu pavasariu, zole.. tokiu tyrumu, sviezumu.. kazkoks ipatingas kvapas.. nors zinau, kad yra labai priestaringu nuomoniu apie si kvapa, bet man jis  wub.gif  wub.gif Nuo buteliuko iki kvapo.. viskas  wub.gif

As pasidovanojau sau Jour Absolu, kury jaukinaus gal menesy gera bigsmile.gif Ir ka, nuostabiausi kvepalai kokius esu turejus wub.gif Buvau prisiekus Chanel Chance eau fraiche ir eau tendre fane, na bet sie..tokie..Prilipo kaip antra oda lotuliukas.gif Kitas pirkinys bus Toit ax.gif

dinazaure, kaip jum Toit laiko?Ilgai ar ne? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 02 06, 19:45)

Speju kad jie keis ir kitus "senus" buteliukus. verysad.gif Idomu kaip kvapas... unsure.gif

v-i-k-a, prabėgom apžiūrėjau naujo pavyzdžio Caleche EDT - žinoma, oro uostas ir visi jo kvapai, bet man atrodo, kad kvapas nepakeistas.
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2014 06 03, 11:44)
v-i-k-a, prabėgom apžiūrėjau naujo pavyzdžio Caleche EDT - žinoma, oro uostas ir visi jo kvapai, bet man atrodo, kad kvapas nepakeistas.

ACIU uz geras naujienas! notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Laba, norejau pasiterauti del Hermes Hiris kvepaliuku buteliuko- berods nupirkau testeri-per ebay, bet suabejojau- palyginau miniuko buteliuka ir si- tai skiriasi kamsteliai- 100ml kamstelis persvieciamas irapacioje kur uzrasas hermes nera arkliuku su vezimu. ar taip turi buti? gal kas turi testeri ir pasakys, ar ne fufeliuka nupirkau... g.gif
Atsakyti
Idekit savo nuotrauka. mirksiukas.gif

Toks?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 30 birželio 2014 - 14:50
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 06 30, 16:48)
Idekit savo nuotrauka. mirksiukas.gif

Toks?

user posted image

taip lygiai toks
Atsakyti
Jei kliudo tik kamstukas ir vezimas, tai viskas gerai su jusu kvepalais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 06 30, 20:34)
Jei kliudo tik kamstukas ir vezimas, tai viskas gerai su jusu kvepalais.  smile.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2014 06 03, 11:44)

As visada perku Caleche Soie de parfum, gal pakeis tik buteliukus, tikiuosi, kvapas liks nepakites. Nes kitaip reiks pykt unsure.gif visad stengiuosi ju tureti - labai labai jie man, jau beveik signatura biggrin.gif

Del sodu - man gal musonai labiausiai, Nilas - maziausiai. Bet dabar like tik ant dugno Vidurzemio sodu ir kol kas nenumatau sodu pildyti, pabodo gal jau truputi blush2.gif

Vyras jau pradeda nuo manes saugot Greipfrutine Roze - sako, savo reik turet doh.gif sako - nepadoru, kai atvaziuoji kur nors i kompanija kvepedama mano VYRISKAIS kvepalais - ir kvepiam abu vienodai... doh.gif

Ar yra dar tokiu, kuriems Voyage nepatinka? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 08 08, 00:52)
Ar yra dar tokiu, kuriems Voyage nepatinka? blush2.gif

Deja, ne unsure.gif
Man tik Vetiver Tonka, Kelly Caleche EDT, L'Ambre des Merveilles, d'Orange Verte Concentre
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 08 08, 00:34)
Deja, ne  unsure.gif
Man tik Vetiver Tonka, Kelly Caleche EDT, L'Ambre des Merveilles, d'Orange Verte Concentre

čia šitie jums patinka ar kaip tik nepatinka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 08 09, 00:46)
čia šitie jums patinka ar kaip tik nepatinka? unsure.gif

patinka
Atsakyti