Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(katalike @ 2013 11 02, 13:43)
Ar man vaidenasi, ar tikrai Nilo sodai bazėje supanašėja su Viduržemio sodais? Iš pradžių jaučiasi greipfrutai, morkos, o paskui kvepia kaip Viduržemio sodai. Vienu žodžiu, man Un Jardin En Mediterranee iš Jardins linijos patinka labiausiai, nuo-iki.

Un Jardin Sur Le Nil - nelabai patinka pirmos natos. Turbūt labiausiai kintantys kvepalai iš visos kolekcijos. Būtų mano antras pasirinkimas po Un Jardin En Mediterranee.
Un Jardin Sur Le Toit - patinka viršutinės natos, kai jaučiasi obuolys. Paskui lieka žalios natos ir rožė. Gėliškiausias iš visų sodų. Rožių mėgėjams turėtų patikt.
Un Jardin Apres La Mousson - mažiausiai patinkantys iš visų Sodų. Gaivumas ir prieskoniai man retai dera kartu.

drinks_cheers.gif
Man tas pats thumbup.gif
Nr. 1 Vidurziemio wub.gif wub.gif wub.gif
Nr. 2 Nilo
Nr. 3 Stogu

Musonai nepatiko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 02 lapkričio 2013 - 21:35
O man musonai tobuli - taupau.
Atsakyti
QUOTE(ViduxKLP @ 2014 01 31, 11:51)
O man musonai tobuli - taupau.

drinks_cheers.gif Man irgi labai patinka tik musonai. Tik aš netaupau, turiu daug, negaila smile.gif.

Viduržemio nepatinka visiškai.

Nilo sodai būtų antri po musonų, jau nebeturiu ir kol kas poreikio atsinaujinti nejaučiu (nes labai panašūs mano nosiai į stogo sodus, tik pastarieji kiek rūgštesni). Stoginius irgi kuo toliau tuo labiau pradedu priskirti kategorijai nepatinka. Bet gal kai atšils apsigalvosiu, todėl laikau...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 01 31, 12:18)
drinks_cheers.gif Man irgi labai patinka tik musonai. Tik aš netaupau, turiu daug, negaila smile.gif.

Viduržemio nepatinka visiškai.

Nilo sodai būtų antri po musonų, jau nebeturiu ir kol kas poreikio atsinaujinti nejaučiu (nes labai panašūs mano nosiai į stogo sodus, tik pastarieji kiek rūgštesni). Stoginius irgi kuo toliau tuo labiau pradedu priskirti kategorijai nepatinka. Bet gal kai atšils apsigalvosiu, todėl laikau...

O man nenusisekė lotuliukas.gif kol taupau mėgaujuos pamplemouse http://olfactoria.fi...ousse-rose1.jpg
Atsakyti
Mano patys paciausi is Hermes yra Jour.. nesenai isigyjau, nes supratau, kad negaliu gyvent be ju.. dabar laukiu pavasario, nes jie man labai asocijuojasi su ankstyvu pavasariu, zole.. tokiu tyrumu, sviezumu.. kazkoks ipatingas kvapas.. nors zinau, kad yra labai priestaringu nuomoniu apie si kvapa, bet man jis wub.gif wub.gif Nuo buteliuko iki kvapo.. viskas wub.gif

Atsakyti
Hermes pakeite keliu kvapu buteliuku dizaina. doh.gif

Caleche

user posted image

Hiris

user posted image

Rouge

user posted image

Speju kad jie keis ir kitus "senus" buteliukus. verysad.gif Idomu kaip kvapas... unsure.gif
Papildyta:
Paziurejau kad ir vyriski kvapai su naujaus buteliukais:

Bel Ami, Equipage ir Bel Ami Vétiver
Atsakyti
Atamane, skelbimai šiame skyrelyje draudžiami. Mačiau, kad radote "Kvepalų išparduotuvę" jau, čia nebešiukšlinkite.
Atsakyti
Man patys paciausi Un Jardin Sur Le Toit wub.gif Tik laikosi labai trumpai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 22, 12:23)
Man patys paciausi Un Jardin Sur Le Toit wub.gif Tik laikosi labai trumpai g.gif

Aš irgi pagaliau nusipirkau, prisiskaičiau jūsų komentarų ir neapvylė, kai realiai išmėginau. Tik šiandien norėjau pasikvėpinti ir...nepavyko atidaryt buteliuko. blush2.gif Nesikelia į viršų, ar atsukt reikia sad.gif Per jėgą nenoriu, kad nesugadint. Pagelbėkit verysad.gif
Atsakyti
Kamstuko nereik sukti, jis tesiog i virsu traukesi ir tiek.

http://perfumewishes...-L._SL1500_.jpg
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2014 05 29, 13:41)
Aš irgi pagaliau nusipirkau, prisiskaičiau jūsų komentarų ir neapvylė, kai realiai išmėginau. Tik šiandien norėjau pasikvėpinti ir...nepavyko  atidaryt buteliuko.  blush2.gif  Nesikelia į viršų, ar atsukt reikia sad.gif Per jėgą nenoriu, kad nesugadint. Pagelbėkit  verysad.gif

Traukit per jėgą, nieko nenutiks. Blogiausiu atveju - tas žiedelis nusimaus, bet galėsit užmaut atgal biggrin.gif Neretai naujų buteliukų kamšteliai sunkiai "vaikšto".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 29 gegužės 2014 - 13:04
QUOTE(katalike @ 2014 05 29, 14:59)
Traukit per jėgą, nieko nenutiks. Blogiausiu atveju, tas žiedelis nusimaus, bet galėsit užmaut atgal biggrin.gif Neretai naujų buteliukų kamšteliai sunkiai "vaikšto".

Ačiū, panaudojau grubią fizinę jėgą ir ištraukiau smile.gif Jau pasikvėpinau bigsmile.gif
Atsakyti