Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

Merginos , kur Lt galima pasiuostyt smile.gif Vetiver Tonka, zinau,kad tai ne naujas kvapas..2004 m kurinys ... Sako labai panasu si Byredo Bal D'Afrique ..

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne32 @ 2013 05 17, 15:50)
Merginos , kur Lt galima pasiuostyt smile.gif  Vetiver Tonka, zinau,kad tai ne naujas kvapas..2004 m kurinys ...  Sako labai panasu si Byredo Bal D'Afrique ..

aciu  4u.gif

Pauostyti galima tik Hermes butikose. Arba prasyti merginu (kas turi) kad duotu jum jiuos ismeginti.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 05 17, 15:56)
Pauostyti galima tik Hermes butikose. Arba prasyti merginu (kas turi) kad duotu jum jiuos ismeginti.

Apsvieskit mano tamsia galva,kur tie butikai lokalizuojasi KAune pvz smile.gif Internetiniuose butikuose nezumaciau jau situ ... smile.gif Byredo Afrikos balius tai superinis , bet taip noriu palygint su sitais ir tada kazka jemt 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugne32: 17 gegužės 2013 - 15:21
QUOTE(ugne32 @ 2013 05 17, 16:14)
Apsvieskit mano tamsia galva,kur tie butikai lokalizuojasi KAune pvz smile.gif Internetiniuose butikuose nezumaciau jau situ ... smile.gif Byredo Afrikos balius tai superinis , bet taip noriu palygint su sitais ir tada kazka jemt  4u.gif  rolleyes.gif

Nėra nei Kaune, nei apskritai Lietuvoj Hermes butikų biggrin.gif Kas turi, tai pirko užsienyje arba atsisiuntė, arba LT iš rankų pirko.

Taip, panašūs jie.
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 07 11, 23:07)
Einus is proto del situ.  wub.gif  wub.gif  Sodu linija vienintele mane apkerejo is Hermes kvepalu asortimento. Kol kas. Gal su laiku ir daugiau ju pamegsiu.

user posted image

oi sitiie koki skanus wub.gif labiau man dar net trb patiko nei Nil bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 05 17, 16:02)
Nėra nei Kaune, nei apskritai Lietuvoj Hermes butikų biggrin.gif Kas turi, tai pirko užsienyje arba atsisiuntė, arba LT iš rankų pirko.

Taip, panašūs jie.

kvepalu parduotuveje viena nare nupilineja vetiver tonka ir dar viena hermesa,prasykite jos. Artimiausias butikas butu kaip ir Berlyne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 22 gegužės 2013 - 10:55
QUOTE(kristinelez @ 2013 05 22, 11:55)
kvepalu parduotuveje viena nare nupilineja vetiver tonka ir dar viena hermesa,prasykite jos. Artimiausias butikas butu kaip ir Berlyne  ax.gif

But gerai,jei nupilynetu smile.gif Nupurskineja , o cia jau niuansai smile.gif Pasiziuresim uzsieny smile.gif
Atsakyti
ieškau gaivių/šaltų kvepalų ar šiuos galima būtų taip apibūdinti/priskirti:

user posted image
??
gal kas turite ir galite pasidalinti nuomone/komentaru apie juos.... 4u.gif
Atsakyti
keliu temą viršun. pasipasakokite kas nors gyvai uostęs Epice Marine. į ką panašūs? kokios tos aquatic natos? labai druskingos?
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2013 10 30, 18:38)
keliu temą viršun. pasipasakokite kas nors gyvai uostęs Epice Marine. į ką panašūs? kokios tos aquatic natos? labai druskingos?

smelis- druska. Cia teksturiskai. Tie smelis- druska tokie gan zemiski, sunkus (surumas ne kaip prakaito, o kaip stambiakristales druskos), ir labai grazus lengvas, permatomas prieskoniu fonas- kaip koks vos nujauciamas sydas.
Atsakyti
Ar man vaidenasi, ar tikrai Nilo sodai bazėje supanašėja su Viduržemio sodais? Iš pradžių jaučiasi greipfrutai, morkos, o paskui kvepia kaip Viduržemio sodai. Vienu žodžiu, man Un Jardin En Mediterranee iš Jardins linijos patinka labiausiai, nuo-iki.

Un Jardin Sur Le Nil - nelabai patinka pirmos natos. Turbūt labiausiai kintantys kvepalai iš visos kolekcijos. Būtų mano antras pasirinkimas po Un Jardin En Mediterranee.
Un Jardin Sur Le Toit - patinka viršutinės natos, kai jaučiasi obuolys. Paskui lieka žalios natos ir rožė. Gėliškiausias iš visų sodų. Rožių mėgėjams turėtų patikt.
Un Jardin Apres La Mousson - mažiausiai patinkantys iš visų Sodų. Gaivumas ir prieskoniai man retai dera kartu.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 11 02, 12:43)
Ar man vaidenasi, ar tikrai Nilo sodai bazėje supanašėja su Viduržemio sodais?

pritariu, baze man ju abieju labai zalia ir tikrai panasi.
Atsakyti