Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 01 19, 17:03)
Del Vidurzemio sodu einu is proto, nors aromatas turetu buti visiskai ne mano, as rytietisku saldumynu ir muskuso-medienos gerbeja, bet taip mane suzavejo, jog paprasiau SM nares, kad parduotu likuti. Aromatas - ryskus unisex, bet nepaprastai GYVAS ir NATURALUS. Prabangus sleifas. SUPER!

Sitie sodai irgi mano No. 1 wub.gif
Atsakyti
Nuo rugsejo Hermes pasirodys Kristianoj...
Atsakyti
Rašiau žinutę, bet tikriausiai buvo ištrinta moderatorės. Na tada klausiu kitaip - gal žinote, kur būtų galima įsygyti HERMES kvepalų mėginukų? Nes ieškau pabandymui Voyage kvepaliukų, bet niekur nerandu sad.gif o jais apkritai LT prekiauja? Gal Creme de la Creme būna jų?
Atsakyti
QUOTE(intelligence @ 2012 07 11, 11:56)
Rašiau žinutę, bet tikriausiai buvo ištrinta moderatorės. Na tada klausiu kitaip - gal žinote, kur būtų galima įsygyti HERMES kvepalų mėginukų? Nes ieškau pabandymui Voyage kvepaliukų, bet niekur nerandu sad.gif o jais apkritai LT prekiauja? Gal Creme de la Creme būna jų?

Mėginukų galima surasti privačiai Kvepalų išparduotuvė
Pirkti įmanoma internetinėse parduotuvėse, viena jų perfumit, turinti bene didžiausią asortimentą.
Creme de la Creme jų nėra.
Atsakyti
Ir čia dar nemažas pasirinkimas

http://www.parfum24....s/Hermes--.html
Atsakyti
Einus is proto del situ. wub.gif wub.gif Sodu linija vienintele mane apkerejo is Hermes kvepalu asortimento. Kol kas. Gal su laiku ir daugiau ju pamegsiu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 11 liepos 2012 - 22:10
QUOTE(Noya @ 2012 07 11, 23:07)
Einus is proto del situ.  wub.gif  wub.gif  Sodu linija vienintele mane apkerejo is Hermes kvepalu asortimento. Kol kas. Gal su laiku ir daugiau ju pamegsiu.

Ir iš Hermessence kolekcijos niekas nesužavėjo?
Atsakyti
Jeigu man patinka 24 Faubourg, ar galėtų patikti Amazone? g.gif Uosčiau bėgdama duty free, bet nepamenu visai įspūdžių.
Atsakyti
QUOTE(London @ 2012 07 25, 18:49)
Jeigu man patinka 24 Faubourg, ar galėtų patikti Amazone? g.gif Uosčiau bėgdama duty free, bet nepamenu visai įspūdžių.

Man labai skirtingi kvepalai pasirodė. Jei 24 Faubourg labai patinka, tai Amazone - nepatinka visiškai. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas jau bandėte šią 2012 L'Ambre des Merveilles naujieną?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 08 29, 14:12)

user posted image

Būtų įdomu pabandyti. Jeigu nuo rudens bus Hermes kvepalų, tai gal ir šis netyčia pateks į prekyba mūsų parduotuvėse? 4u.gif Nors kas ten žino ar vėl neteks siuntinėtis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 08 29, 12:12)

user posted image

bandziau pries kelias dienas duty free parduotuvej.

esu sena Elixir des Merveilles gerbeja. man jie Nr1. nors siltuoju metu neapseinu be paprastuju Merveilles. naujieji - silti, minksti... pirmas ispudis - Elixiras, tik su ambra. po keliu uostymo likau prie tos pacios nuomones - niekuo neipatingas, deja, sis leidimas. ambra ir vanila... ko gero, pirmasis leidimas, kurio nenoriu unsure.gif ir beje, gan greitai dingo nuo rieso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 04 sausio 2013 - 20:49