Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(Monmorensi @ 2011 05 09, 18:52)
iš pirmų trijų sakyčiau, kad Viduržemio. paskutinių sodų neuosčius.

Ačiūwink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditas @ 2011 05 10, 21:17)

As pats naudoju Nila reciau Moussonus smile.gif vat tau ir skirtumas nuomoniu kardinalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditas @ 2011 05 09, 19:51)
Kuris iš sodų būtų tinkamiausias vyrui (nebūtų per daug saldus)?

mano nosis siūlytų Musonus. bet siūlytų pamėginti ir kitus, skonio reikalas.
Atsakyti
Heh, o man Musonai - grynų gryniausi "moteriški" kvepalai. Pilte pilu juos ant savęs ir džiaugiuosi. Ech...Na bet dėl skonio ginčytis negalima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 05 11, 22:33)
Heh, o man Musonai - grynų gryniausi "moteriški" kvepalai. Pilte pilu juos ant savęs ir džiaugiuosi. Ech...Na bet dėl skonio ginčytis negalima smile.gif

Dėl skonio nesiginčijama, dėl jo kariaujami karai biggrin.gif

Nors šiaip tai man irgi Musonai - moteriškiausi iš Sodų linijos, bet aš juose pernelyg smarkiai užuodžiu arbūzą/melioną ir dėl to jie pas mane neužsibuvo ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 12 gegužės 2011 - 07:39
QUOTE(Smauglius @ 2011 05 12, 08:38)
Dėl skonio nesiginčijama, dėl jo kariaujami karai  biggrin.gif

biggrin.gif
man T.Mugler'io A*Men limitkės - visos "moteriškos"! todėl susiperku, piluosi, uostau ir vyrams jų nesiulau...........

bet kad neįsivelčiau į "moteriškų pavasarinių" vs. "vyriškų žieminių" diskusijas, pridurčiau - reik testuot.

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 05 12, 18:38)
biggrin.gif
man T.Mugler'io A*Men limitkės - visos "moteriškos"! todėl susiperku, piluosi, uostau ir vyrams jų nesiulau...........

bet kad neįsivelčiau į "moteriškų pavasarinių" vs. "vyriškų žieminių" diskusijas, pridurčiau - reik testuot.

Aš pati MB Chanel Egoiste arba Gaultier La male sau papurškiu. Man skaniai kvepia.
Dėl Hermes aš dar nedaug pradegustavau. Turiu tik
24 Faubourg edt
Elixir de Merveilles edp
Pirmieji man labiau priimtini, vieni mano mėgstamiausių blush2.gif Gal ateityje atrasiu dar ką nors "skanaus" iš Hermes. Labai noriu Pegasus. Bet kol kas neradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 07 26, 20:51)
Aš pati MB Chanel Egoiste arba Gaultier La male sau papurškiu. Man skaniai kvepia.
Dėl Hermes aš dar nedaug pradegustavau. Turiu tik
24 Faubourg edt
Elixir de Merveilles edp
Pirmieji man labiau priimtini, vieni mano mėgstamiausių  blush2.gif Gal ateityje atrasiu dar ką nors "skanaus" iš Hermes. Labai noriu Pegasus. Bet kol kas neradau  ax.gif

Eau des Merveilles Pegase yra limituotas buteliuko dizaino leidimas, o turinys - tie patys 2004 m. išleisti Eau des Merveilles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 07 27, 10:49)
Eau des Merveilles Pegase yra limituotas buteliuko dizaino leidimas, o turinys - tie patys 2004 m. išleisti Eau des Merveilles.  smile.gif

Ačiū, Smaugliau. Žinosiu, man dar daug ką reikia sužinoti ir išsiaiškinti mirksiukas.gif Nes labai nesenai pradėjau domėtis Hermes. O Elixir de Merveilles nuo Eau de Merveilles tikriausiai irgi skiriasi, ne tik buteliukais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 07 27, 10:30)
O Elixir de Merveilles nuo Eau de Merveilles tikriausiai irgi skiriasi, ne tik buteliukais?  blush2.gif

Tikrai skiriasi, mano nuomone, tai visai skirtingi kvapalai (yra nuomonių, kad Elixir yra tiesiog išraiškingesnis ir saldesnis Eau variantas), bet bandykit pati, pažiūrėsit kaip jums pasirodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 27 liepos 2011 - 10:47
QUOTE(Smauglius @ 2011 07 27, 11:45)
Tikrai skiriasi, mano nuomone, tai visai skirtingi kvapalai (yra nuomonių, kad Elixir yra tiesiog išraiškingesnis ir saldesnis Eau variantas), bet bandykit pati, pažiūrėsit kaip jums pasirodys.

Ačiū už išsamų paaiškinimą. Tikrai ateityje išbandysiu. Labai sudomino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 07 27, 11:45)

taip pat atskiras man ir Eau Claire des Merveilles. Jokių arklidžių. Jei ir yra apie žirgus, tai nebent stebint iš tribūnos per lenktynes, būtinai su žirniuota suknele ir plačiabryle skrybėle.
visus Hermesus mėgstu šlapiais orais, o Eau Claire - vėjuotu; fantastiškas jausmas, kai vėjas kilstelna ir nosiai atneša šį šiltą odos priekvapį.....

Atsakyti