Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(Ditas @ 2011 03 07, 14:02)
Gal kas žino, kiek UK oro uostuose duty free kainuoja 50ml Terre d'Hermes?

Prašomės pasiieškoti:

http://www.worldduty...nce-search.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 07 kovo 2011 - 15:42

i 
Skelbimams yra skirta atskira tema "Skelbimų lentoje" http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...6580&st=300
Atsakyti
gal kas turite šį Amazonės flankerį Eau de Fraicheur arba įspūdžių apie jį?
user posted image

žavus gaiviakas, į Amazonę ne itin panažus, tik nerandu daugiau informacijos apie jį g.gif

Atsakyti
Hermes vežėčios biggrin.gif

user posted image

veiksmo vieta - Viena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 02 11, 15:36)
Radau naujus Hermes sodus  rolleyes.gif

user posted image

Hermes Un Jardin sur le toit jau visų parfumerinių parduotuvių vitrinose. Testavau įspūdis labai geras. Pirmiausia pauosčius supranti:
1. tai Hermer
2. tai sodai
Išlaikytos visos geriausios šios serijos tradicijos. Kvapas yra labiau vaisinis, tikrai ne daržovinis ir ne prieskoninis, todėl serijoje jį statyčiau šalia Nilo. Jis patiks visiems Nilo mėgėjams besąlygiškai. Pavadinčiau jį Nilo successoriumi - dabar jau jis mano sodu favoritas. wub.gif Kvapas gaivus vos vos salstelėjęs ir obuoliukas toks švelniai lengvas subtilus net nepažinau jo iškart, priešingai nei DKNY be delicious. Vienu momentu net susivaideno tas paslaptingasis melionas-arbūzas lotuliukas.gif
Kvapas nėra labai dinamiškas daugiau linijinis, ant mano odos laikosi puikiai.
Labai jų noriu, tik kainelė kolkas kandanti apie 90 EUR už 100 ml kibiriuką. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosis88 @ 2011 05 06, 07:08)
Hermes Un Jardin sur le toit jau visų parfumerinių parduotuvių vitrinose. Testavau įspūdis labai geras. Pirmiausia pauosčius supranti:
1. tai Hermer
2. tai sodai
Išlaikytos visos geriausios šios serijos tradicijos. Kvapas yra labiau vaisinis, tikrai ne daržovinis ir ne prieskoninis, todėl serijoje jį statyčiau šalia Nilo. Jis patiks visiems Nilo mėgėjams besąlygiškai. Pavadinčiau jį Nilo successoriumi - dabar jau jis mano sodu favoritas.  wub.gif  Kvapas gaivus vos vos salstelėjęs ir obuoliukas toks švelniai lengvas subtilus net nepažinau jo iškart, priešingai nei DKNY be delicious. Vienu momentu net susivaideno tas paslaptingasis melionas-arbūzas  lotuliukas.gif 
Kvapas nėra labai dinamiškas daugiau linijinis, ant mano odos laikosi  puikiai.
Labai jų noriu, tik kainelė kolkas kandanti apie 90 EUR už 100 ml kibiriuką.  unsure.gif

Man Nilas visai ne vaisinis kvapas g.gif
O kur sita Vilniuje galima pauostyt? bigsmile.gif
Atsakyti
Rudnosis88, labai žavi važėčių foto biggrin.gif

Atsakyti
Rudnosis88, ar "Sode ant stogo" pajutai komposto ar puvenų užuominas? Nei aš, nei aplinkiniai, kuriems daviau pauostyt, patestuoti šituos kvepalus, nieko panašaus neužuodžia. O kai paskaitau komentarus, forumus, tai, atrodo, kad vien tik šituos nemalonius komponentus publika užuodžia, dėl ko kvepalai jiems pasidaro itin nepatrauklūs vartojimui.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 05 08, 12:57)
Rudnosis88, ar "Sode ant stogo" pajutai komposto ar puvenų užuominas? Nei aš, nei aplinkiniai, kuriems daviau pauostyt, patestuoti šituos kvepalus, nieko panašaus neužuodžia. O kai paskaitau komentarus, forumus, tai, atrodo, kad vien tik šituos nemalonius komponentus publika užuodžia, dėl ko kvepalai jiems pasidaro itin nepatrauklūs vartojimui.

Nea jokiu kompostu ar puvenu neuzuodziu, gal del to kad as miesto vaikas lotuliukas.gif man tai geriausias is sodu. Kiek zmoniu klausiau tai visiems sis kvapas patiko. Net pazistamas buvo pasisoves juos pirkti, kuris siaip jau ne parfumanas ir mano kad kvepalai brangesni nei 40 eur pinigu metymas i bala. biggrin.gif tiesiog niekada manau nereikia susidaryti is ankstines nuomones. Musu beveik 6 milijardai ir mes visi skirtingi. cool.gif
Atsakyti
suintrigavot Rudnosis88 su šiais sodais, reiks ieškoti pratestuot bigsmile.gif
Atsakyti
Kuris iš sodų būtų tinkamiausias vyrui (nebūtų per daug saldus)?
Atsakyti
QUOTE(Ditas @ 2011 05 09, 19:51)
Kuris iš sodų būtų tinkamiausias vyrui (nebūtų per daug saldus)?

iš pirmų trijų sakyčiau, kad Viduržemio. paskutinių sodų neuosčius.
Atsakyti