Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

Man irgi klausimas, kodel LT niekas neprekiauka Hermes kvepalais, negi Rukavisnikova su Gudeliu nesugebejo ju atsivilioti? O siaip uzienio oro uostuose ju yra, bet asmeniskai man kazkodel nepatiko ne vieni is ju, iskaitant ir Fauburg 24, ar kaip ten, o ir Keles kaliosai ne kas schmoll.gif Vat soadi idomu, ypac naujausi, nes uosciau ankstesnius, irgi kazkodel nepatiko

O tokius teko matyti, ar uostyti?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasamargarita: 11 vasario 2011 - 15:58
Kaip tai niekas? Neizeidinekite elektronines prekybos ir neissiduokit, kad neismanote ju asortimento mirksiukas.gif

Aisku su pauostymu prastai, naujieji sodai ir mane baisiai sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 02 11, 16:21)
Kaip tai niekas? Neizeidinekite elektronines prekybos ir neissiduokit, kad neismanote ju asortimento mirksiukas.gif

Aisku su pauostymu prastai, naujieji sodai ir mane baisiai sudomino bigsmile.gif

Labai atsiprasau, jei ka izedziau, bet kvepalus pirkti norisi pries tai juos pauoscius Elektronine prekyba, deja, tokios galimybes nesiulo. Uztat kazkaip ir nesidomiu ju asortimentu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasamargarita: 11 vasario 2011 - 16:28
QUOTE(Rasamargarita @ 2011 02 11, 16:50)
Man irgi klausimas, kodel LT niekas neprekiauka Hermes kvepalais

Kiek žinau perfumit.lt prekiauja Hermes kvepalais wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvaigždžiukė: 11 vasario 2011 - 16:29
Anksčiau Parfumexspress jais prekiavo, bet paskui ta prekyba baigėsi. Su Hermes kvepalais gali būti panaši problema kaip ir su Creed, nors tais Kristiana sėkmingai prekiauja- jie nėra nišiniai kvepalai, bet nėra ir visiški masiniai , tokie nei šiokie , nei tokie irnesakyk.gif O kad Lietuvoje yra problema norint juos gyvai išsirinkti, pilnai sutinku .
Atsakyti
QUOTE(Rasamargarita @ 2011 02 11, 16:50)
Man irgi klausimas, kodel LT niekas neprekiauka Hermes kvepalais, negi Rukavisnikova su Gudeliu nesugebejo ju atsivilioti? O siaip uzienio oro uostuose ju yra, bet asmeniskai man kazkodel nepatiko ne vieni is ju, iskaitant ir Fauburg 24, ar kaip ten, o ir Keles kaliosai ne kas  schmoll.gif Vat soadi idomu, ypac naujausi, nes uosciau ankstesnius, irgi kazkodel nepatiko

user posted image

ir VNO tarptautiniame.

Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 02 11, 14:40)
O taip! biggrin.gif As jau kuri laika seile varvinu. Labai tikuosi kad nenusivilsiu, nes paskutinis Jean-Claude Ellena darbas man nepatiko. unsure.gif Tai gal sie bus man skirti. biggrin.gif

Aha, turėtų patikti biggrin.gif Ypač kai paskaitai fragrantikoj, kad viena iš natų - kompostas biggrin.gif Tokiu atveju reikės labai tolerantiškos uoslės lotuliukas.gif

QUOTE(Rasamargarita @ 2011 02 11, 15:50)
user posted image

Teko. Mediena, man lyg pušynu kvepia, nestiprus muskusas. Labai geras kvapas. Man labiau jie patinka šiltu metu, o vat vyras juos naudoja ir žiemą.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 02 11, 21:30)
Aha, turėtų patikti  biggrin.gif Ypač kai paskaitai fragrantikoj, kad viena iš natų - kompostas  biggrin.gif Tokiu atveju reikės labai tolerantiškos uoslės  lotuliukas.gif
Teko. Mediena, man lyg pušynu kvepia, nestiprus muskusas. Labai geras kvapas. Man labiau jie patinka šiltu metu, o vat vyras juos naudoja ir žiemą.

Mano vyras irgi dabar jais kvepinasi. Jie jam labai patinka. Po 3 val as nejauciu, kad jis isvis kvepinosi...Bet Voyage verti demesio!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CINEMA: 11 vasario 2011 - 21:06
Labai susidomejau kvepalais Eau des Merveilles..Bet pasidomejau nete ir iskilo klausymas, kuom skiriasi tie limituoti leidimai (zydri buteliukai butent Constellation) nuo originalo..Vieni raso,kad tik buteliukai kitokie,kiti,kad kvapai tikrai skiriasi..Ir radau nete ju smulku aprasyma,kad ju kvapai tikrai skiriasi....Gal kas uoste abu siuos kvapus..Kuom jie skiriasi???
Atsakyti
Kas sake, kad Hermes nepadirbineja?

Uzrode man kitam forume groziu.
Padirbinetojai viena koja priekyje negu patys Hermes

user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2011 02 20, 19:42)
Padirbinetojai viena koja priekyje negu patys Hermes

Na jei patys Hermes nesusipranta, turi gi kažkas pasistengt lotuliukas.gif Žiūrėk, žalias Ninos obuoliukas atsirado kažkada Ukrainoj ar tai Rumunijoj, o po poros metų jau ir Nina Ricci tokį sutvėrė. Turbūt netrukus Dior išleis juodą J'Adore, paskui sulauksim žalio Bright Crystal, o tada ateis eilė ir mėlynajai Kelei tongue.gif
Atsakyti
As visus Hermes -us perkus uzsienyje, norisi tiketi, kad ten nepadirbti smile.gif Tai mano pats megstamiausias brandas, vien juos ir perku
Atsakyti