Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(nerami @ 2011 02 05, 22:56)
paskaicius lyg ir turetu but ramu del tos spalvos, ale grauzia toks kirminas viduj ir viskas, kvepintis jais kotais nesinori kazkaip:) doh.gif

tai grazinkit tada pardavejai, gal sutiks priimti.
Atsakyti

Man tai ta nerami situacija jau pradeda panėšėti į sliekų paiešką po asfaltu biggrin.gif

Gal tiesiog nepatiko kvapas? Taigi grąžinkit, parduokit galų gale, nes objektyvių priežasčių laikyti tuos kvepalus blogais bent jau kol kas tikrai nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 02 05, 23:18)
Man tai ta nerami situacija jau pradeda panėšėti į sliekų paiešką po asfaltu  biggrin.gif

Gal tiesiog nepatiko kvapas? Taigi grąžinkit, parduokit galų gale, nes objektyvių priežasčių laikyti tuos kvepalus blogais bent jau kol kas tikrai nebuvo.

Tai labai patinka man tas kvapas, ne pirmas cia buteliukas butu. tiesiog pasibedavojau, kad psichologiskai sunku, niu negi sunku suprasti bigsmile.gif Tikejais riuzavo, o dabar jis rudokas toks ir klausimas whyy kankina bigsmile.gif
atiduosiu mamai, ji nezino, jai galvos neskaudes:)
Atsakyti
Siaip tai nesu maciusi ir padirbinejamu Hermes unsure.gif Nebent netinkamos laikymo salygos, bet nemanau...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 06, 02:50)
Siaip tai nesu maciusi ir padirbinejamu Hermes unsure.gif Nebent netinkamos laikymo salygos, bet nemanau...

Tai kad tu nematei tai dar ne garantija kad nepadirbineja. biggrin.gif Visko gali buti. Pamenu kaip daug kas sake kad tikrai nepadirbineja miniukus, o as maciau savo akimis. Netoli mano namu buvo parduotuve kur pardavinej viska. Ir drabuzius ir lekstes ir kosmetika. Tai ten realiai stovejo miniukai ir visis buvo neoriginalus.
Atsakyti
Lengviausias būdas patikrinti, pažiūrėti US ebėjuj. Kai randi 100 ml buteliukus Kelly Caleche parduodamus po 50 USD tai niekaip nepatikėsiu, kad ten originalas.
Atsakyti
Aj, tiek to, aciu kas pasivargino atsakyti :4u:Tiesiog paprastam ivairiu parfumerijos niuansu nezinanciam zmogeliui, kuris neraukia apie kvepalus, tikrai sudetinga suvokti, a ko cia spalva kitokia nei paveiksliuke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerami: 06 vasario 2011 - 15:35
na, jei pagal kainą spręsti ... fragrancenet.com - be dėžutės 50,19 bakso, su dėžute 57,19 bakso; fragrancealley.com - testeris 44,95 bakso;
perfume.com - 51 dol. be dėžės, beautyencounter.com - 55,90 dol. fragranceshop - 55 dol. ir t.t.

aišku, jei kvapas iš tikro skiriasi...bet kai nusiraminsit, bandykit smile.gif čia patarimas iš patirties. kažkada buvau įtikėjus, kad Etro padirbtus iš ebay nusipirkau. purškiu iš atomiko ant vieno riešo, ant kito - tuos iš ebay. aaaaa, kvapas skirias, čia silpnesnis, čia aštresnis. kitą dieną pabandžiau, viskas ok pasirodė besą smile.gif

va, radau temą tuo pačiu klausimu:
When I bought a bottle in spring from an online discounter store, I got different color juice. It was definitely not as pink as the sample: subtler, more orangey, leaning towards soft brown - I wouldn't even classify it as pink at all! I instantly thought that I got a fake product or something old, returned the perfumes (with ~20% loss), and decided to order from Hermes online store. To my biggest dismay, the Hermes edt was the same as the discounters one!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 06 vasario 2011 - 15:34
Radau naujus Hermes sodus rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 02 11, 15:36)
Radau naujus Hermes sodus  rolleyes.gif

user posted image

O taip! biggrin.gif As jau kuri laika seile varvinu. Labai tikuosi kad nenusivilsiu, nes paskutinis Jean-Claude Ellena darbas man nepatiko. unsure.gif Tai gal sie bus man skirti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 02 11, 15:40)
O taip! biggrin.gif As jau kuri laika seile varvinu. Labai tikuosi kad nenusivilsiu, nes paskutinis Jean-Claude Ellena darbas man nepatiko. unsure.gif Tai gal sie bus man skirti. biggrin.gif

Gal kas jau spejo su jais susipazinti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2011 02 11, 15:47)
Gal kas jau spejo su jais susipazinti?  bigsmile.gif

Tai kad man rodos jie dar neisleisti. Tik pavasari turetu pasirodytis. g.gif
Atsakyti