Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(Africa @ 2008 06 24, 22:00)
A sakai?  unsure.gif  Matyt, yr kažkas. Ale va kas?  g.gif  unsure.gif

Depresija lengvos formos? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 06 24, 22:07)
Depresija lengvos formos?  g.gif  lotuliukas.gif

Nea, jokios depresijos. Na nebent, parfumerinė depresija, kai nieko naujo nebenorisi. biggrin.gif
Atsakyti
Taigis... kvepiu visa apsislaksiuci tais Musonais...
ir nezinau... jau trecia diena juos bandu vis po truputi. pasikvepinu riesus ir uostineju. ieskau kazko. kazko tokio, ka esu radusi kituose soduose ir to, ka taip myliu juose. ir... nieko. man tie Musonai zaluma. zalias kvapas. zole, apdziuves sienas, siek tiek uzsistovejes vanduo geliu vazoje. ir viskas. gaivus. nei saldumo, nei rugstumo, nei ... net nezinau ko, bet kazko juose truksta sad.gif
Lieku jiems visiskai abejinga.
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 06 26, 17:52)
Lieku jiems visiskai abejinga.

Dar viena biggrin.gif Iš Moussonų visi tikėjosi labai daug, bet be melionų ir melionų su šiek tiek šieno daugiau nieko juose neužuodžiau...
Atsakyti

Šiandien viena mergučia iš manęs pirko gabalą Musonų - tik pauosčius pasakė, kad jai jie kvepia pipirais smile.gif Vat jums ir melionai.
Man bazėje jaučiasi imbieras. Bet melioninės natos išlieka per visą skleidimosi laiką. Bet tikrai - ne arbūzas, o ta didžiulė saldi geltona dynia - tėvas visada iš Uzbekistano jas veždavo, kai iš ekspedicijų grįždavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 06 26, 20:27)
Šiandien viena mergučia iš manęs pirko gabalą Musonų - tik pauosčius pasakė, kad jai jie kvepia pipirais smile.gif Vat jums ir melionai.

Nu kai kam ir silke kvepėjo/smirdėjo (kaip čia geriau pasakius) cool.gif
Atsakyti
O man vistiek papuvusio arbuzo ta zalioji dalis mastau.gif
Atsakyti
Man bazėje jaučiasi imbieras. Bet melioninės natos išlieka per visą skleidimosi laiką. Bet tikrai - ne arbūzas, o ta didžiulė saldi geltona dynia - tėvas visada iš Uzbekistano jas veždavo, kai iš ekspedicijų grįždavo biggrin.gif

Yra yra pipirai, pradzioje, guli prie pat meliono, imbieras po kiek laiko islenda. Man irgi melionas, ne arbuzas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 06 26, 20:45)
Yra yra pipirai, pradzioje, guli prie pat meliono, imbieras po kiek laiko islenda. Man irgi melionas, ne arbuzas. drinks_cheers.gif

Gerai, jeigu melionas, pusė velnio. Vat jeigu ten arbūzai arba agurkai - tai tada blogai smile.gif
Atsakyti
Bet melioninės natos išlieka per visą skleidimosi laiką. Bet tikrai - ne arbūzas, o ta didžiulė saldi geltona dynia - tėvas visada iš Uzbekistano jas veždavo, kai iš ekspedicijų grįždavo biggrin.gif

Vat vat. Aš irgi užuodžiu būtent dynią. Prinokusią, tokią kokią Kryme vaikystėje pirkdavom - sultingą, saldžią, sodriai geltona žieve. Aš net su kackac konsultavausi, ar dynia ir melionas yra tas pats vaisius lotuliukas.gif

Pipirus aš užuodžiu tik pačioje pačioje pradžioje, vos tik užpurškusi Musonus ant odos. Bet tie pipirai dingsta labai greitai.
Atsakyti
Taip taip, ir man Musonuose įvarvinta ta tikroji pietietiška Dynia Čiunžuiskaja biggrin.gif
Atsakyti
Caleche Eau Delicate Women by Hermes - dar ir čia pasiteirausi, merginos tik nepykit jei off topicas, ale baisiai įdomu koks tai kvapas?
Atsakyti