Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

ačiū jums už pasidalijimus, susidėliojau mintis rolleyes.gif

Atsakyti
Hermes naujiena:
user posted image

Hermes Eau Claire des Merveilles is a new interpretation of the magical water which arrives on the market in September 2010. Foamy and airy notes of the new fragrance are composed by perfumer of the house of Jean Claude Ellena.

The fragrance is a blend of sophisticated woody notes and warm amber. It incorporates such notes as powder, soft vanilla, airy notes, as well as a veil of floral notes which reveals magical secrets of this composition in a luminous and awakening manner.
Atsakyti
Idomu, gal jau kas testavo sia naujiena? ax.gif
Atsakyti
o jau gražus koks Terre d hermes leidinukas - mažyliu butelaičiu metaliniais knypkiukais.....

Atsakyti
Sveikos, turiu viena klausimuka.
Tikiuosi mamyte is kurios pirkau kvepaliukus neisizeis, bet man idomu, o kokia turi buti tikroji hermes kelly celeche EDT spalvyte? kiek internete ziuriu visur jinai svelniai rozine,o as gavau svelniai rudus? gal koks naujas leidimas isejo ar kaip? blush2.gif del originalumo neabejoju, buteliukas labai grazus, lygus, bet vat ta spalvyte, kvapas kiek pamenu su senaiu savo turetais lyg kiek astresnis, bet gal cia jau isigalvoju ax.gif
Buc dekinga uz pakonsultavima:)
Atsakyti
Oho kaip idomu, o galima pamatyti nuoptrauka Kelly Caleche? Kiek teko matyti ir tureti tai buvo butent rozines spalvos. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 04 vasario 2011 - 15:44
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 02 04, 16:44)
Oho kaip idomu, o galima pamatyti nuoptrauka Kelly Caleche? Kiek teko matyti ir tureti tai buvo butent rozines spalvos. g.gif

tuoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerami: 04 vasario 2011 - 16:29

Ir čia iš tokios nuotraukos jūs nustatinėsit kvepalų tikrumą pagal skysčio spalvą? biggrin.gif Vos įmanoma įžiūrėt patį butelį. rolleyes.gif
Atsakyti
Tik tiek mano senas fotikas tetraukia, gal jau ryskiau matos
user posted image
user posted image
a jau matosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerami: 04 vasario 2011 - 16:38
Hmm pirmoje nuotraukoje mano kompastai net su zaliu atspalviu rodo. biggrin.gif

O jai rimtai, net nezinau, o kur jus juos pirkot? Mano buteliuke ruzavas vandenukas. g.gif
Atsakyti
Man irgi rodo pirmoj nuotraukoj zalia atspalvi, o mano turimam buteliuke vandens spalva svelniai ruzava g.gif:
Atsakyti
As pirkau cia forume is patikomos tikrai mamytes, juolab, kad kvapas nesiskiria kiek pamenu, tik ta spalva idomu, kodel pasikeite doh.gif einu dar foto bandyt daryt blush2.gif
va stai cia realiausia spalvyte
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerami: 04 vasario 2011 - 17:14