Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

JVana, aciu, labai issamiai parasei mirksiukas.gif

pasirodo, daug kartu teko praeiti pro Brown Thomas, bet niekuomet neuzejau i vidu blush2.gif
tiesiog nekantrauju susipazinti su Hermes ax.gif
Atsakyti
Mielos Hermes gerbėjos, ar dažnai pasitaiko Hermes fufliakų? (mano atveju, kilo įtarimas dėl Kelly Calèche)
Atsakyti
QUOTE(Venice89 @ 2010 04 02, 11:41)
Mielos Hermes gerbėjos, ar dažnai pasitaiko Hermes fufliakų? (mano atveju, kilo įtarimas dėl Kelly Calèche)

Na manau kad visus zynomus brendus gali padirbineti. O kas netaip su jusu kvepalais? Iskur tokios mintis?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 04 02, 12:08)
Na manau kad visus zynomus brendus gali padirbineti. O kas netaip su jusu kvepalais? Iskur tokios mintis?

Tiesiog turiu galimybę pigiai nusipirkti kelly caleche ir nežinau, ar ten fuflo, ar pardavėja nesigaudo kainose.
Atsakyti
Venice89, įtarimais apie fufliakus dalijamės tam skirtoje temoje. Šitos gal neverta teršti? Įdėkit nuotraukas, apžiūrėsim. Arba parašykit, kas, apart kainos, kelia įtarimų.

Va čia: http://www.supermama...?...73160&st=24
Atsakyti
Kad aš ne tiek turiu įtarimų, kiek susidomėjau, ar apskritai hermes'ai padirbinėjami. Nes kvepalai nėra popsiniai.
Ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice89 @ 2010 04 02, 13:40)
Kad aš ne tiek turiu įtarimų, kiek susidomėjau, ar apskritai hermes'ai padirbinėjami. Nes kvepalai nėra popsiniai.
Ačiū už nuorodą  4u.gif

Na mano manimu cia keistas klausimas. Ir kaip jau Centifolija pasake tokiems klausimams yra atskira tema.
Atsakyti

dėl Stebuklų vandens... Gal kas imtųsi nusakyti ryškiausią skirtumą tarp EDT ir Elixir EDP? Ryškesnės natos/potemės prasme..

Pati sau tyliai besirinkdama vieną iš dviejų patinkančių pasigendu svaresnio argumento, kurį jamti dabar, o kurį pasilikti sekančiam krepšeliui rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 05 18, 13:20)
dėl Stebuklų vandens... Gal kas imtųsi nusakyti ryškiausią skirtumą tarp EDT ir Elixir EDP? Ryškesnės natos/potemės prasme..

Pati sau tyliai besirinkdama vieną iš dviejų patinkančių pasigendu svaresnio argumento, kurį jamti dabar, o kurį pasilikti sekančiam krepšeliui rolleyes.gif

Man Elixyras per saldus ir per klampus
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2010 05 18, 14:28)
Man Elixyras per saldus ir per klampus

ghm, yra tiesos.. Pamenu,uostydama juos vėliau kurį laiką "jausdavau" kažką po nosimi biggrin.gif
EDT pavasariškesnis. Norisi jų gaiviomis dienomis. Pvz., norisi dabar cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 05 18, 14:00)
ghm, yra tiesos.. Pamenu,uostydama juos vėliau kurį laiką "jausdavau" kažką po nosimi biggrin.gif
EDT pavasariškesnis. Norisi jų gaiviomis dienomis.  Pvz., norisi dabar cool.gif

Dabartiniu perkūniniu-lietingu oru - man jie idealūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 05 18, 13:20)

Eua des Merveilles EDT- vasara, pušys, kopos, lengvas vėjas iš jūros pusės ir medinis molas. Sūrus vanduo skalauja pėdas, saulė kaitina, molo lentos padengtos druskos sluoksneliu, kristalai žiba saulėje, šalia guli nulupto ir jau suvalgyto apelsino žievelės.
Priklausomai nuo orų salygų kvapas būna sūriu-apelsininiu arba ryskėja samanų bei pušų miško natos (kartais kvapas asocijuojasi su medienos poliravimui skirtos priemones kvapu)

Elixir des Merveilles EDP- apelsininis keksas su cukruotais apelsinais ir šokoladiniu glajum mažytėje prabangių medinių baldų parduotuvėje. Labai klampus, sudėtingas, bet labiau įdomus lyginant su EDT.
Natų piramidė apversta. Jei EDT versijoje mediena, ambra ir tik tada citrusai ir pipirai, tai EDP-citrusai, šokoladas, pupelės tonka, vanilė ir tik vėliau mediena ir ambra.
Atsakyti