Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(v-i-k-a @ 2010 01 22, 18:18)
O taip! O ypac kada jie tau nepatinka. ax.gif

smile.gif Mane jie žavi. Tik ir jiems - kaip ir daugeliui kitų Hermes kvepalų - privaloma tvarka reikia drėgno oro, kad visu grožiu atsiskleistų.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2010 01 22, 18:30)
smile.gif Mane jie žavi. Tik ir jiems - kaip ir daugeliui kitų Hermes kvepalų - privaloma tvarka reikia drėgno oro, kad visu grožiu atsiskleistų.

Sutinku del Hermes ir dregmes. Bandziau visaip. Na gal tik negeriau, vis norejau suprasti ka jame stebuklingo. Bet deja... vienareiksmiskai ne mojo.
Atsakyti
NUOŠIRDŽIAI ATSIPRAŠAU visų ROUGE gerbėjų, kurias galėjau netyčia įžeisti savo pastebėjimais. Kas ne kas, o Jūs ,žinoma, suprantate, kad kas traukia vienus- gali atstumiamai veikti kitus. Ir kuo daugiau skirtingų, ryškių emocijų sukelia kvapas, tuo jis įdomesnis ir vertingesnis. Čia kaip vaizduojamoji ir taikomoji dalilė. Kūrinys gali būti "negražus", bet genialus, traukiantis, nors pvz. pakabintas valgomajame - vimdys.
Beje, Statkevičiaus man patinka ir visai nepanašūs į ROUGE - įrodymas, kaip skirtingai suvokiame tuos pačius kvapus.
Sudomino siūlymas išbandyti Hermes drėgnu oru. Tai jei daugiau forume nepasirodysiu, reikš, kad žuvau.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2010 01 22, 20:30)

turiu Hermes-vėžėčias,niekaip neperprantu kada ir kokiu oru jais kvėpintis doh.gif lotuliukas.gif kažkokie šarminiai man jie unsure.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta** @ 2010 01 23, 12:01)
turiu Hermes-vėžėčias,niekaip neperprantu kada ir kokiu oru jais kvėpintis doh.gif  lotuliukas.gif kažkokie šarminiai man jie unsure.gif  tongue.gif

Ta prasme Caleche klasikinius, ar Kelly Caleche?

Caleche - klasikinis aldehidas, man asmeniškai jie labiausiai tinka pavasariui/rudeniui, t.y. kai nekaršta, bet temperatūra pliusinė ir pakankamai drėgna. Žiemą man jie visiškai beveidžiai, o vasarą - tiesiog ne į temą.
Bet čia - tik mano nuosava patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 01 23, 18:31)
Ta prasme Caleche klasikinius, ar Kelly Caleche?
manieji Kelly Caleche ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta** @ 2010 01 25, 13:17)

Oooo, nu tai čia visai kita istorija tuomet biggrin.gif
Dar labai svarbu - EDT ar EDP, nes skiriasi stipriai smile.gif

Bet kuriuo atveju man Kelės Vežėčios yra šilto pavasario ir vasaros (tik ne per karščius) kvepalai. EDP labiau kreminiai, gėliniai, saldesni ir šiltesni, man juose gana aiški vanilė. EDT - naujo geros kokybės odinio gaminio kvapas smile.gif , gėlės antram plane, jie griežtesni.
Atsakyti
QUOTE(Mėta** @ 2010 01 25, 13:17)

Manau Kelly Caleche (EDT) labai tinka musu tikrai vasarai. Kada vesoka ir slapia. Jie tada nuostabus ir nepakartojami.
Atsakyti
mergyes, gal pasakysit kur galeciau Vilniuj rast Hermes sodu serijos kvepaliuku? ar yra ju pas mumi? nu soriukas jei kazkur raset ale tikrai visko neskaitysiu.
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
įvedi į gūglę "Hermes jardin", pasirenki puslapius lietuvių kalba, ir prašom. ar čia irgi per daug laiko atimtų? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 16 vasario 2010 - 15:29
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 01 22, 19:24)
O kai man jie patinka, tai vos vos iki vakaro išsilaiko.  verysad.gif

man irgi atrodo, kad iki vakaro kvapas neištraukia rolleyes.gif

jaučiu, kad kvapas ilgiausiai išlieka, kai

Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 01 22, 19:18)
O taip! O ypac kada jie tau nepatinka. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 02 16, 16:28)
įvedi į gūglę "Hermes jardin", pasirenki puslapius lietuvių kalba, ir prašom. ar čia irgi per daug laiko atimtų?  rolleyes.gif

dekui ir uz tiek mirksiukas.gif
Atsakyti