Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

Vakar gavau HERMES ROUGE EDT. Gerai, kad tik 15ml. Kažkur skaičiau, kad kvepia senu lūpdažiu. Būtent. Man asocijuojasi su sena tarybinių metų (bet ne Paryžiaus) dama, išpešiotais ryškiai juodai pravestais antakiais , raudonomis lūpomis , raukšlėtu veidu, besiruošiančia eiti į teatrą. Labai taiklus pavadinimas Rouge - bet ne "raudono" , o ''ružo" - grimo, seno teatro (ne gerąja) prasme. Ant riešo laikėsi trumpai, o ant kailinių - čia rašėte, rusų saituose minima, kad būtent ant kailinių geriausiai atsiskleidžia, tai pabandžiau ir dabar kailiniai dvokia kažkokiu prakaitu - gal "atsiskleidė" skerdžiamo žvėrelio kvapas. Beje, į kailinius tai gerai įsikabino, bestija.
Nors visos sudedamosios dalys man yra priimtinos, bet kažkas juose yra bjauraus.
Čia buvo mano pirmoji pažintis su HERMES, bet neprarandu vilties, nes kažkaip jie mane traukia net "virtualiai".
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2010 01 22, 10:57)
    Čia buvo mano pirmoji pažintis su HERMES, bet neprarandu vilties, nes kažkaip jie mane traukia net "virtualiai".

Ir dar i kailinius iseget kvapa biggrin.gif
Turbut reikejo pradeti nuo kazko nekaltesnio pazinciai unsure.gif Bet kokiu atveju - nenustokit dometis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2010 01 22, 09:57)
Vakar gavau HERMES ROUGE EDT. Gerai, kad tik 15ml. Kažkur skaičiau, kad kvepia senu lūpdažiu. Būtent. Man asocijuojasi su sena tarybinių metų (bet ne Paryžiaus) dama, išpešiotais  ryškiai juodai pravestais antakiais , raudonomis lūpomis , raukšlėtu veidu, besiruošiančia eiti  į teatrą. Labai taiklus pavadinimas Rouge - bet ne "raudono" , o ''ružo" - grimo, seno teatro (ne gerąja) prasme. Ant riešo laikėsi trumpai, o ant kailinių - čia rašėte,  rusų saituose minima, kad būtent ant kailinių geriausiai atsiskleidžia, tai pabandžiau ir dabar kailiniai dvokia kažkokiu prakaitu - gal "atsiskleidė" skerdžiamo  žvėrelio kvapas. Beje, į kailinius tai gerai įsikabino, bestija.
    Nors visos sudedamosios dalys  man yra priimtinos, bet kažkas  juose yra bjauraus.

Oi, kaip negražiai sudirbot mano mėgstamus Hermes kvepalus nono.gif Reik manyt tikrai ne nuo tų pradėjot pažindintis su Hermes, yra juk pakankamai lengvesnių, neutralesnių jų kvapų, pasirinkimas tikrai platus.
Hermes Rouge kvapas tikrai geras , bet gal tiesiog ne jūsų skonio. Jei kas dievina lengvus, citrusinius ir nelabai mėgsta klasikinių kvapų, tai galbūt to kvapo ir neperpras cool.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2010 01 22, 10:57)
Vakar gavau HERMES ROUGE EDT. Gerai, kad tik 15ml. Kažkur skaičiau, kad kvepia senu lūpdažiu. Būtent. Man asocijuojasi su sena tarybinių metų (bet ne Paryžiaus) dama, išpešiotais  ryškiai juodai pravestais antakiais , raudonomis lūpomis , raukšlėtu veidu, besiruošiančia eiti  į teatrą. Labai taiklus pavadinimas Rouge - bet ne "raudono" , o ''ružo" - grimo, seno teatro (ne gerąja) prasme. Ant riešo laikėsi trumpai, o ant kailinių - čia rašėte,  rusų saituose minima, kad būtent ant kailinių geriausiai atsiskleidžia, tai pabandžiau ir dabar kailiniai dvokia kažkokiu prakaitu - gal "atsiskleidė" skerdžiamo  žvėrelio kvapas. Beje, į kailinius tai gerai įsikabino, bestija.
    Nors visos sudedamosios dalys  man yra priimtinos, bet kažkas  juose yra bjauraus.

biggrin.gif tau knygas rasyti...
is seno teatro ir bobiucu skryniu, tai Statkeviciaus kvapas nerealus
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 22, 12:20)
Oi, kaip negražiai sudirbot mano mėgstamus Hermes kvepalus nono.gif  Reik manyt tikrai ne nuo tų pradėjot pažindintis su Hermes, yra juk pakankamai lengvesnių, neutralesnių jų kvapų, pasirinkimas tikrai platus.
Hermes Rouge kvapas tikrai geras , bet gal tiesiog ne jūsų skonio. Jei kas dievina lengvus, citrusinius  ir nelabai mėgsta klasikinių kvapų, tai galbūt to kvapo ir neperpras cool.gif

na, mergina savo nuomone parase, neketino sudirbineti.

Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2010 01 22, 11:38)
is seno teatro ir bobiucu skryniu, tai Statkeviciaus kvapas nerealus
Papildyta:

na, mergina savo nuomone parase, neketino sudirbineti.

Na jeigu kam ir kelia abu minimi kvapai asociacijas panašias, visgi jie visiškai nepanašūs schmoll.gif Statkevičiaus kvapas smilkalinis ir labiau bažnytinis, nei keliantis asociacijas su teatru.

O kad nuomonę pareiškė, tai supratau tongue.gif Tik kad nelabai subtiliai ją išreiškė g.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2010 01 22, 09:57)

Kokia šauni pažintis ir žavus pasibjaurėjimas biggrin.gif Smagiai pasijuokiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 22, 12:53)
Na jeigu kam ir kelia abu minimi kvapai asociacijas panašias, visgi jie visiškai nepanašūs schmoll.gif  Statkevičiaus  kvapas smilkalinis ir labiau bažnytinis, nei keliantis asociacijas su teatru.

O kad nuomonę pareiškė, tai supratau tongue.gif  Tik kad nelabai subtiliai ją išreiškė g.gif

apie situos hermes ruzinius tai nezinau kvapo. siaip kalba buvo apie teatra, tai jie man teatriniai tokie, baznytiniai ir pan. labai geruliai, man patinka

pries savaite ir viena diena riesa purskiau ir pakliuvo ant laikrodzio apyrankes.... nu tikekit-netikekit, bet kvepia iki siol smile.gif ar Merveilles taip gerai laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 22 sausio 2010 - 14:00
QUOTE(*KAJA* @ 2010 01 22, 13:58)
pries savaite ir viena diena  riesa purskiau ir pakliuvo ant laikrodzio apyrankes.... nu tikekit-netikekit, bet kvepia iki siol smile.gif ar Merveilles taip gerai laikosi?

Jeigu apyrankė odinė, laikosi ilgai dauguma kvapų. Aš kartais specialiai purškiu taip, kad tektų ir odinei apyrankei biggrin.gif
Atsakyti
As pritariu theoremai blush2.gif man tokios pat asociacijos
Atsakyti
Elixir des Merveilles turi tokią išliekamąją galią, kad pasikvėpinusi ryte, vakare išsimaudžiusi po dušu, kvapą užuodžiu sekančios dienos popietę... Mirtinas stiprumas.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2010 01 22, 18:16)
Elixir des Merveilles turi tokią išliekamąją galią, kad pasikvėpinusi ryte, vakare išsimaudžiusi po dušu, kvapą užuodžiu sekančios dienos popietę... Mirtinas stiprumas.

O taip! O ypac kada jie tau nepatinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 01 22, 18:18)
O taip! O ypac kada jie tau nepatinka. ax.gif

O kai man jie patinka, tai vos vos iki vakaro išsilaiko. verysad.gif
Atsakyti