Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(Margot @ 2009 11 09, 23:57)
O čia skaitėte? Jei neskaitote angliškai, čia yra rusiškai. Na o jeigu informacijos vis dar bus per mažai - parašysiu dar ir savo įspūdžius bigsmile.gif

Taip taip, prasau savo asmeniniu ispudziu mestelt 4u.gif
Atsakyti
Gruodzio men. bent jau Dublino Hermes butike (tikiu, kad ir kituose taip pat) bus pardavinejami Hermessence rinkinukai 4 X 15ml pagal kliento pasirinkima. Galite susideti savo rinkinuka is Hermessence linijos.

Atsakyti
Aha, pagaliau good.gif . Nors pati susikomplektuočiau būtent tokį rinkinuką, koks ir buvo jų Discovery Set.

Kaži, o komplektuot galima tik iš 4 skirtingų kvapų, ar, pvz., 2 VT ir 2 AN? g.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 11 16, 16:28)
Aha, pagaliau good.gif . Nors pati susikomplektuočiau būtent tokį rinkinuką, koks ir buvo jų Discovery Set.

Kaži, o komplektuot galima tik iš 4 skirtingų kvapų, ar, pvz., 2 VT ir 2 AN?  g.gif

Kaip as supratau, tai tavo valia pasirinkti ka nori. Nemanau, kad butu kokia problema susirinkti 2vt & 2 an.

Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 11 16, 18:28)

Kaži, o komplektuot galima tik iš 4 skirtingų kvapų, ar, pvz., 2 VT ir 2 AN?  g.gif

Paryziuje sake, ko tik nori ir kiek nori. Atidare stalciu ir psio. Tik dek ant backos 100 euru.
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 10 02, 23:11)
nors kamuoja žiauri sloga, bet negaliu atsispirti pagundai pauostyti kokį kveliuką, vos tik palengvėja sekundei prisipumpavus vaistų   biggrin.gif

ir vėl ir vėl ir vėl įsitikinau, kad noriu, labai noriu Hermessence Rose Ikebana   rolleyes.gif  juose vienintelė rožė kvepaluose, kuri man priimtina. ir ta rožė tokia tyki, lyg augtų tolimiausiame sodo kampe. užtat pirmu smuiku groja švelnus citrusas ir muskusas. arba mano nosis visai jau iškreiptai jaučia.

šitas kveliukas man toks, mmmm nu toks... intelektualus. ot žodį parinkau   lotuliukas.gif  įtariu, kad jis labai tiktų jaunai žaviai moteriai, dirbančiai kokioje nors laboratorijoje, gal net kriminalistikos, dėvinčiai baltą chalatą ir aukštakulnius  biggrin.gif

user posted image

Pagaliau teko galimybė susipažinti su neįprasta rože ir labai džiaugiuosi tokia galimybe. Nes gyvenime rožes dievinu, o kvepaluose jų tiesiog negalėjau pakęsti. Gal dėl to, kad vyravo asociacijos su ryškiai išreikšta sintetika, pigumu. Visokie rožių aliejai, kitokie kvepalai ir "dušgeliai" tiesiog nemaloniai kvepėjo, ypač ant kūno.

Tačiau minėta Hermessence Rose Ikebana yra visai kitokia. Visų pirma nustebino tai, kad ji man patiko savo subtilumu ir yra visiškai kitokia rožė. Miela, neįkyri ir nesintetinė. Pirminiai citrusai ją atšviežina ir padaro švelnia, gaivia, nėra nusaldėjimo. Kvepalai gaivūs ir manyčiau daugiau tinka šiltesniam sezonui, tačiau bandysiu žaisti ir šaltuoju metų laiku. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 01 gruodžio 2009 - 09:43

Subjektyvi, sveikinu su geru pirkiniu. Gal su laiku ir rozes kvepaluose prisijaukinsi smile.gif ,
ju daug yra graziu, subtiliu ir visokiu kitokiu, galeciau vardinti ir vardinti.

Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 12 01, 10:45)
Subjektyvi, sveikinu su geru pirkiniu. Gal su laiku ir rozes kvepaluose prisijaukinsi  smile.gif ,
ju daug yra graziu, subtiliu ir visokiu kitokiu, galeciau vardinti ir vardinti.

Dėkui 4u.gif Visai atsitiktinai pastebėjau, kad mėgiamuose Acqua di Parma Magnolia Nobile sudėtyje yra rožė, bet ten ji nepastebima ir bent jau aš jos visai nejaučiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 12 01, 10:41)
Hermessence Rose Ikebana :

pavydžiu šito baltu pavydu 4u.gif
Atsakyti

Aptuirejau progos susipazinti ir buvau apzaveta:
Eau Des Merveilles by Hermes for Women
user posted image
nerealu, tai kas mano...
Atsakyti
as jau nuo rudens svaiginuosi
user posted image
toks siltas sokolado ir dziovintos apelsino zieveles kvapas, bet ne konditerinis
Atsakyti
Noriu noriu, bet nezinau, kur cia ir rasti juju Vanille Galante verysad.gif
Maciau isparduotuvej turejo likuti, bet pasivelinau verysad.gif
Atsakyti