Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(Smauglius @ 2009 10 12, 22:05)
Ambre Narguile duty free jų nebus.
Lietuvoje jų taip pat nėra ir artimiausiu metu nebus.

ot tai tau doh.gif verysad.gif cia anksciau rasiau tiesiai i Prancuzija,tj kainele ju 235USD doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 10 14, 13:32)
ot tai tau doh.gif  verysad.gif cia anksciau rasiau tiesiai i Prancuzija,tj kainele ju 235USD doh.gif

Na, visuose Hermes butikuose jų kaina vienoda - 155 EUR (net ir oro uoste), t.y apie 540 Lt. Tokia yra Hermes politika - jie laiko vienodas kainas savo parduotuvėse. Aišku, dėl valiutų skirtumų įmanoma paklaida, tačiau ji nebus labai didelė.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 10 14, 12:26)
Taip, Briuselyje yra. O pati adresą susirast internete tingit?  g.gif

Aciu uz atsakyma (nors prasiau paslaugos biggrin.gif ).
Atsakyti
Man panorejus, google paieskojus, voila biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 10 14, 17:25)
Man panorejus, google paieskojus, voila biggrin.gif

user posted image

Sirdingai DEKOJU. Kaip malonu, kai zmones nepamokslauja, bet tiesiog ima ir ... padeda.
ACIU
Atsakyti
Gal galite apibudinti HERMES HIRIS. ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 10 16, 21:52)
Gal galite apibudinti HERMES HIRIS. ACIU  smile.gif

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 26, 00:09)
Taip pat Hiris:
Čia tai buvo atradimas. rolleyes.gif Trumpai juos apibūdinčiau taip: Himnas gėlei - irisui. Pradinėse natose jis pasirodo su lengvais prieskoniais (man morkytės šiek tiek jaučiasi - grynai kaip uostytum sutarkuotą morką, kurios kvapą, beje, mėgstu), vėliau išlieka tiesiog lengvas pudrinis iriso kvapas, labai minkštas, jaukus, moteriškas tikrąja to žodžio prasme (ne bobutiškas ir ne bobiškas mad.gif ) Dar šiek tiek medienos ir saldumo prisideda bazėje. ax.gif Palyginau jį su Bulgari naujiena - Omnia Amethyste, tai Omnia gaivesni ir turintys mažiau saldumo pasirodė.
Sudėtis:
Pradinės: koriandras, morka, ambra
Širdies: neroli, rožė, irisas
Bazinės: kedras, migdolas, vanilė, medus

Papildyta:
QUOTE(mercedes @ 2008 02 01, 14:58)
Atsigavo mano sloguojanti nosis,tai keli sakiniai apie Hermes"Hiris".Forume pas rusaites prisiskaiciau,kad kvepia virtomis morkomis  g.gif As ju neradau,man labiau primena irisus po lietaus,toks ramus,siltas,pudrinis kvapas,tinkantis ir dienai ir vakarui,ir ziemai ir vasarai  bigsmile.gif Net susirimavo...

Papildyta:
QUOTE(CINEMA @ 2008 02 02, 13:58)
Nesenai as isigyjau Hermes Hiris. Kvepia labai maloniai, toks svelnus, pudrinis geliu aromatas. Man asmeniskai is pradziu kvepia virtomis morkomis, bet negaliu pasakyti, kad man tai nepatinka biggrin.gif  Po 10min jau kvepia irisais po lietaus, dregna zeme g.gif Sakyciau labiau tinka pavasariui-vasarai.
Deja, ant mano odos kvapo visiskai nelaiko schmoll.gif Todel noreciau parduoti. Jei kas susidomejo, prasom per az 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 16 spalio 2009 - 21:00
Maniau, kad visi hermes edt,kuriuos turiu, silpnai laikosi, bent jau ant mano odos, taciau atsakingai galiu pasakyti,kad eu des merviles laikosi iki isprotejimo stipriai,bet as su jais susidraugauu tik po 10-12 valandu sad.gif
Noreau paklausti, gal kas turi Rouge ir gali apibudinti kvapa.
Atsakyti
As taip pat noreciau daugiau info apie ROUGE ax.gif
Atsakyti
Visada gundžiausi Hermes prekiniu ženklu, paskaičiau tokių gražių aprašymų.
Reiks kada ryžtis įsigyti kvepalus. Jie ne iš pigiausių .tad vis atidėliodavau.
Nujaučiu jų gaminių išskirtinumą wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vernela @ 2009 10 04, 12:02)
as megstu kvepalus,bet is Hermes nei vieni nepatinka

g.gif Skaiciau skaiciau ale niekad akis neuzkliuvo uz situ kvepalu g.gif Na bet kaina ju irgi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 05, 22:42)
Noreau paklausti, gal kas turi Rouge ir gali apibudinti kvapa.

QUOTE(Voxi @ 2009 11 05, 22:49)
As taip pat noreciau daugiau info apie ROUGE  ax.gif

O čia skaitėte? Jei neskaitote angliškai, čia yra rusiškai. Na o jeigu informacijos vis dar bus per mažai - parašysiu dar ir savo įspūdžius bigsmile.gif
Atsakyti