Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(Nidulia @ 2009 10 09, 00:38)
o man atvirksciai, patinka hermes kvepalai, nes ju kvapai tokie nepaaiskinami, keisti, idomus ir neapsakomai paslaptingi, man patinka tokie nesuvokiami kvapai.Turiu "musonu sodus"-negaliu nuo ju nosies atitraukti,"hiris"- iriso kvapas toks subtilus pudinis,nuostabus, "vetiver tonka"-mano meile, nuostabus israiskingi, tik brangus baisiai ...."eu des merviles "-labai aktyvus, bet lietinga diena nepadauginus ju, kvapas itin paslaptingas,kiek pudrinis, besikeiciantis, toks kazkoks, kad net negaliu apsakyti smile.gif kartais musonu sodus pamaisau su hiris:) noreciau dar kokiu  hermes isigyti smile.gif

Prisijungiu prie Jusu. Mano pazintis su nisine parfiumerija prasidejo butent nuo Hermes kvepalu. Dabar jau turiu numyletiniu: Ambre Narguile Hermessence, Vanille Galante ir
Kelly Caleche. Sie paskutiniai tiesiog nuostabus lietinga rudens diena. Ambre yra itin nuostabus, besikeiciantis ir "valgomas" kvapas, kuris transformuojasi ir vis atrandu jame kazkokiu nauju natu. Vanille neturiu nieko bendro su vaniles prieskoniais mums iprasta bendraja prasme.
Ar siu nebandete?
Aisku, ne visi kvapai tikriausiai gali ir turi patiti. Bandziau susidraugauti su 24, Faubourg. Ne, ne mano kvapas. Astrokas geliu aromatas ir kazkas varginancio.
Paskutinis mano pirkinys - Brin de Reglisse. Tikrai nepakartojamas, i nieka nepanasus kvapas. Rekomenduoju susipazinti
Atsakyti
Šiandien internete akis užkliuvo už nuotraukos, kurioje yra nematytos sudėties Hermessence 'Discovery Set': Vetiver Tonka, Osmanthe Yunnan, Vanille Galante ir Ambre Narguile. Pirktas JAV, Vašingtone

user posted image

Įdomu, ar čia papildomas variantas, ar jis pakeitė senesnį rinkinuką (Ambre Narguille, Vetiver Tonka, Rose Ikebana ir Poivre Samarcande).

Kas gali užbėgti į Hermes saloną Europoje ir paklausti? bigsmile.gif Labai smalsu.

Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 10 09, 17:29)
Šiandien internete akis užkliuvo už nuotraukos, kurioje yra nematytos sudėties Hermessence 'Discovery Set': Vetiver Tonka, Osmanthe Yunnan, Vanille Galante ir Ambre Narguile. Pirktas JAV, Vašingtone

Įdomu, ar čia papildomas variantas, ar jis pakeitė senesnį rinkinuką (Ambre Narguille, Vetiver Tonka, Rose Ikebana ir Poivre Samarcande).

Agam, cekava g.gif
Nors mano skoniui senesnis rinkinukas patrauklesnis ax.gif
Atsakyti
Tai va, kad nieko neaišku. O gal, sakau, jau leidžia pačiai susidėlioti, ko nori?
Atsakyti
Paklausiu geros pazistamos is Hermes butiko apie naujaji rinkinuka.

Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 10 09, 16:29)

user posted image

Kas gali užbėgti į Hermes saloną Europoje ir paklausti?  bigsmile.gif Labai smalsu.

As galesiu uzbegti Paryziuje cool.gif O ko sirdele geidauja?
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2009 10 11, 15:43)
As galesiu uzbegti Paryziuje cool.gif O ko sirdele geidauja?

Ko, ko... Pati žinai - partempk kokią dešimtį kitą tų rinkinukų už pusę kainos (tipo, sezoninės nuolaidos tongue.gif )
Atsakyti
sveikos hermes gerbejos 4u.gif huuu,perskaiciau visus puslapiukus,apie viska,ziuriu,populiariausi,tai Kelly CAleche,....na,man is ju serijos,nei vieni,muiliukai,ar wc dezodorantai,geriausiu atveju blush2.gif tik neisizeiskit,taciau dievinu eus de marvelles wub.gif ,tiesiog DURNEJU yahoo.gif del AMBRE NARGUILe...kokios kainos ju LT gal kas galit pasakyti ax.gif nes kai keliauju,dutty free randu visus ,isskyrus,A.N verysad.gif vyrelis kvepinasi,Thermes is HErmesu,AMEN,kaip mane veza lotuliukas.gif ...nors nei vienai mano draugei nepatinka,manieji kvapai,as nenustoju,apie juos kalbejus new_russian.gif labai smagu,kad yra ikurtas tokie temele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 10 12, 18:12)
sveikos hermes gerbejos 4u.gif huuu,perskaiciau visus puslapiukus,apie viska,ziuriu,populiariausi,tai Kelly CAleche,....na,man is ju serijos,nei vieni,muiliukai,ar wc dezodorantai,geriausiu atveju blush2.gif tik neisizeiskit,taciau  dievinu eus de marvelles wub.gif ,tiesiog DURNEJU yahoo.gif del AMBRE NARGUILe...kokios kainos ju LT gal kas galit pasakyti ax.gif nes kai keliauju,dutty free randu visus ,isskyrus,A.N verysad.gif vyrelis kvepinasi,Thermes is HErmesu,AMEN,kaip mane veza lotuliukas.gif ...nors nei vienai mano draugei nepatinka,manieji kvapai,as nenustoju,apie juos kalbejus new_russian.gif labai smagu,kad yra ikurtas tokie temele 4u.gif

O jau kaip mum smagu kad jum smagu!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 10 12, 19:12)
,tiesiog DURNEJU yahoo.gif del AMBRE NARGUILe...kokios kainos ju LT gal kas galit pasakyti ax.gif nes kai keliauju,dutty free randu visus ,isskyrus,A.N verysad.gif vyrelis kvepinasi,Thermes is HErmesu,AMEN,kaip mane veza lotuliukas.gif ...nors nei vienai mano draugei nepatinka,manieji kvapai,as nenustoju,apie juos kalbejus new_russian.gif labai smagu,kad yra ikurtas tokie temele 4u.gif

Ambre Narguile yra iš Hermessence kolekcijos, kuri parduodama išimtinai tik Hermes butikuose. Taigi oro uoste jūs galite juos rasti ten, kur Hermes turi savo butiką, pvz. Milane, Frankfurte prie Maino, o paprastose duty free jų nebus.
Lietuvoje jų taip pat nėra ir artimiausiu metu nebus.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 10 12, 22:05)
Ambre Narguile yra iš Hermessence kolekcijos, kuri parduodama išimtinai tik Hermes butikuose. Taigi oro uoste jūs galite juos rasti ten, kur Hermes turi savo butiką, pvz. Milane, Frankfurte prie Maino, o paprastose duty free jų nebus.
Lietuvoje jų taip pat nėra ir artimiausiu metu nebus.

Sveiki,
noreciau paprasyti paslaugos: gal kas galite patikslinti, ar yra Hermes butikas Briuselyje ir jo adresa. Aciu is anksto
Atsakyti
Taip, Briuselyje yra. O pati adresą susirast internete tingit? g.gif
Atsakyti