Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(v-i-k-a @ 2009 10 01, 17:33)
Niu cia tiesa sakant as nesutinku.  As neesu stipriu kvepalu megeja. Bet va Caleche man laabai patinka. Ir man jie nera stiprus. Nezinau, gal todel kad daug nepilu ant saves (tik viena psika) o gal del to kad labai megstu aldehidus. Vienu zodziu man jie nestiprus. biggrin.gif

Kiekvienam savas nosius biggrin.gif

Man aldehidai irgi patinka. Kai kurie itin numuileja mano nosiai, bet "teisingai" subalansuoti buna geriu geris.

Nekantrauju gauti Caleche. Kita savaite tikiuosi jau galesiu girtis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 10 01, 21:25)
Man aldehidai irgi patinka. Kai kurie itin numuileja mano nosiai, bet "teisingai" subalansuoti buna geriu geris.

Ech... Vieninteliai aldehidiniai, kurie man tikrai patinka - Lanvin "Arpege". Su visais kitais susipykstu pakankamai greitai...
Atsakyti
O kaip gi su HERMES 24FAUBOURG EDT ir EDP,
Gal kas uostėte abejus ir galėtume aprašyti skirtumus?
Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
nors kamuoja žiauri sloga, bet negaliu atsispirti pagundai pauostyti kokį kveliuką, vos tik palengvėja sekundei prisipumpavus vaistų biggrin.gif

ir vėl ir vėl ir vėl įsitikinau, kad noriu, labai noriu Hermessence Rose Ikebana rolleyes.gif juose vienintelė rožė kvepaluose, kuri man priimtina. ir ta rožė tokia tyki, lyg augtų tolimiausiame sodo kampe. užtat pirmu smuiku groja švelnus citrusas ir muskusas. arba mano nosis visai jau iškreiptai jaučia.

šitas kveliukas man toks, mmmm nu toks... intelektualus. ot žodį parinkau lotuliukas.gif įtariu, kad jis labai tiktų jaunai žaviai moteriai, dirbančiai kokioje nors laboratorijoje, gal net kriminalistikos, dėvinčiai baltą chalatą ir aukštakulnius biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 02 spalio 2009 - 23:19
QUOTE(Gervela @ 2009 10 03, 00:11)
Hermessence Rose Ikebana   rolleyes.gif  juose vienintelė rožė kvepaluose, kuri man priimtina.

Hm, labai jau kategoriškas pasakymas - nejaugi taip ir yra? biggrin.gif O Rossy de Palma uostei? O visą spektrą Parfums de Rosine? Nicolai Rose Pivoine, kuri irgi tokia "nelabai rožiška"... Arba labiau vyriška L'artisano "Voleur de roses".... Ir t.t., t.t. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 03 spalio 2009 - 08:21
Gražus pristatymas, nes pati dominuojančių rožių nemėgstu (nors jas masiškai auginu ir dievinu), tačiau subtilias ir "intelektualias" visai mielai pauostyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
as megstu kvepalus,bet is Hermes nei vieni nepatinka
Atsakyti
QUOTE(vernela @ 2009 10 04, 13:02)

O ką esat mėginusi iš Hermes? Labai keista, kad nei vieni neįtiko, nes pas juos juk yra visko - nuo... iki..., visiems skoniams.
Atsakyti
Margot, ko tu kimbi prie mamyčių, argi sunku suprasti, kad nebūtina kiekvieną kartąm rašyti "visi XXX kvepalai, kuriuos uosčiau" biggrin.gif nugis akivaizdu, kad žmogas tai ir turi omeny biggrin.gif kad ir aš pati- nu neuosčiau visų pasaulio kvepalų, kuriuose esama rožių (o ir neketinu, nes nesu rožių kvepaluose mėgėja), bet kiek pauosčiau, tiek neįtiko nė vieni (išskyrus jau minėtą) Hermessence biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 10 04, 18:49)
Margot, ko tu kimbi prie mamyčių, argi sunku suprasti, kad nebūtina kiekvieną kartąm rašyti "visi XXX kvepalai, kuriuos uosčiaubiggrin.gif nugis akivaizdu, kad žmogas tai ir turi omeny  biggrin.gif kad ir aš pati- nu neuosčiau visų pasaulio kvepalų, kuriuose esama rožių (o ir neketinu, nes nesu rožių kvepaluose mėgėja), bet kiek pauosčiau, tiek neįtiko nė vieni (išskyrus jau minėtą) Hermessence  biggrin.gif

Gal Margot kaip ir man, nelabai prie sirdies suabsoliutinimas smile.gif

Vat rozes gali buti nepriimtinos kvepaluose, bet visi Hermes? Kvepalai pernelyg skirtingi, kad imti ir uzbraukti juos visus vien del to, kad du is "n" pauoste.

Roziu as irgi nelabai "suprantu" kvepaluose. Vienintele be proto mylima, tai Guerlain Nahema. Kita roze pakeliui. Kai gausiu, pasakysiu patiko ar ne smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 10 04, 21:49)
Margot, ko tu kimbi prie mamyčių, argi sunku suprasti, kad nebūtina kiekvieną kartąm rašyti "visi XXX kvepalai, kuriuos uosčiau"

Ne "kimbu", o nuoširdžiai domiuosi, kaip čia yra iš tikrųjų smile.gif

Į Hermes temą: lyginu Rouge su Samsara. Pirmomis minutėmis turi išties nemaža panašumų ir apskritai sutampančių natų, be to, ir abiejų kvapų charakteriai panašūs, nepaisant to, kad vėliau išlenda nemenki skirtumai. Įdomu būtų išgirsti ir kitų nuomonių šituo klausimu - ar čia tik aš nuvedžiau tarp jų paralelę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 05 spalio 2009 - 19:29
QUOTE(vernela @ 2009 10 04, 13:02)

o man atvirksciai, patinka hermes kvepalai, nes ju kvapai tokie nepaaiskinami, keisti, idomus ir neapsakomai paslaptingi, man patinka tokie nesuvokiami kvapai.Turiu "musonu sodus"-negaliu nuo ju nosies atitraukti,"hiris"- iriso kvapas toks subtilus pudinis,nuostabus, "vetiver tonka"-mano meile, nuostabus israiskingi, tik brangus baisiai ...."eu des merviles "-labai aktyvus, bet lietinga diena nepadauginus ju, kvapas itin paslaptingas,kiek pudrinis, besikeiciantis, toks kazkoks, kad net negaliu apsakyti smile.gif kartais musonu sodus pamaisau su hiris:) noreciau dar kokiu hermes isigyti smile.gif
Atsakyti