Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(Evah @ 2008 06 20, 21:50)
Tiesa, kaip ir visi mano uostyti Hermes kvapai, puikiai dera prie lietaus.

Šventa teisybė - Hermes kvepalai mėgsta lietų rolleyes.gif
Atsakyti
Šįryt jau ir aš užuodžiau vežėčias. Matyt, vakar buvau prisiuosčius visko, o gal per naktį tas popierėlis susikaupė ir atsiskleidė. Žodž, aš apibūdinčiau irgi kaip moterišką ir subtiliai elegantišką kvapą. O dar kad lietų myli, išvis - didelis pliusas, teisingai geografinei platumai sukurti mirksiukas.gif Bliamba, dabar jau nebežinau, kuriems atiduoti pirmenybę ir algą - sodams ar vežėčioms?... g.gif
Atsakyti
Interneto platybese radau Hermes raklamas. jei kam idomu, paziurekit CIA
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 06 21, 16:33)
Interneto platybese radau Hermes raklamas. jei kam idomu, paziurekit CIA

Kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 21, 17:47)
Kaip gražu  bigsmile.gif

aha bigsmile.gif nepaprastai. bandziau issirinkti, kuri graziausia, tai negalejau nuspresti. visos kazka turi bigsmile.gif
Atsakyti
apturėjau galimybę visus tris sodus pauostyti, tai man jie pagal malonumą mano nosiai išsirikiuotų tokia tvarka:

1) Un Jardin sur le Nil (miela saldoka žaluma)
2) Un Jardin après la Mousson ("šlapi" prieskoniai)
3) Un Jardin en Méditerranée (nu nepykit, bet krapai iš sloviko viską pramuša blush2.gif )

ir visi trys sukelia jausmą, lyg žiūrėčiau į žalią dumblą g.gif biggrin.gif ir aukščiau pateikta tvarka tas dumblas darosi vis tamsiau žalias, vis gilesnis, drėgnesnis ir vis mažiau saulės, o daugiau parūgimo blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 23 birželio 2008 - 22:35

Labai jaučiuosi keistai išsipurškus Un Jardin apres la Mousson g.gif Tas melionas (ne arbūzas schmoll.gif ) kuris trenkė per nosį ir lindo pirmose natose išliko... bet atsirado (bent jau man) imbieras, jūros vandens sūrumas, žolės (gal tikrai dumblas g.gif )
Taigi tas melionas manęs neerzina visai, labai malonus nosiai šaltas šviežio imbiero kvapas...
Gal draugausim mes su tuo Musonu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 23, 23:30)
apturėjau galimybę visus tris sodus pauostyti, tai man jie pagal malonumą mano nosiai išsirikiuotų tokia tvarka:

1) Un Jardin sur le Nil (miela saldoka žaluma)
2) Un Jardin après la Mousson ("šlapi" prieskoniai)
3) Un Jardin en Méditerranée (nu nepykit, bet krapai iš sloviko viską pramuša blush2.gif )

ir visi trys sukelia jausmą, lyg žiūrėčiau į žalią dumblą  g.gif  biggrin.gif ir aukščiau pateikta tvarka tas dumblas darosi vis tamsiau žalias, vis gilesnis, drėgnesnis ir vis mažiau saulės, o daugiau parūgimo blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Gervela, o mano sąrašiukas kardinaliai priešingas. biggrin.gif T.y. pirmoj vietoj Viduržemis, antroj Musonas, o trečia man būtų Nilas ( nusivylimas totalus).
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 06 24, 21:44)
Gervela, o mano sąrašiukas kardinaliai priešingas.  biggrin.gif  T.y.  pirmoj vietoj Viduržemis, antroj  Musonas, o trečia man būtų  Nilas ( nusivylimas totalus).

Africėla, paskutiniu metu tamstelė kažkaip labai daug kuo nusivyli. Kas čia dabartės? cool.gif
Atsakyti
T.y.  pirmoj vietoj Viduržemis, antroj  Musonas, o trečia man būtų  Nilas ( nusivylimas totalus).

Su drauge prieš trejetą metų Hamburge pirkom Sodus - ji išsirinko Nilą, aš - Viduržemį . Susipurškiau jo kibirą ir staiga supratu, kad man trūksta saldumo ir švelnumo - nuo Viduržemio tiesiog dantys atšipo biggrin.gif Dabar turiu Nilą ir Musonus, ir manau, kad tie kvapai yra labai gudriai atskirti pagal savo charakterį, bet labai lygiaverčiai pagal savo kvapo svarumą.
Atsakyti
Gervela, o mano sąrašiukas kardinaliai priešingas. 

man sakyčiau pagal įdomumą, išskirtinumą- irgi būtų atvirkščias biggrin.gif bet pagal "malonumą", tinkamumą (man) kvėpintis- toks, kokį pateikiau biggrin.gif

QUOTE(Smauglius @ 2008 06 24, 21:52)
manau, kad tie kvapai yra labai gudriai atskirti pagal savo charakterį, bet labai

ir visi Sodai turi kažką vienijančio, kad iš karto pasakytum, jog tai sodų serija biggrin.gif nesumaišyčiau su jokiu kitu Hermes kvapu (bent jau tais, kuriuos uosčiau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 06 24, 21:45)
Africėla, paskutiniu metu tamstelė kažkaip labai daug kuo nusivyli. Kas čia dabartės?  cool.gif

A sakai? unsure.gif Matyt, yr kažkas. Ale va kas? g.gif unsure.gif
Atsakyti