Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(klara c @ 2009 04 27, 22:10)
tai buvo tikras atradimas, ir labai staigus, ir dziugus ir baisiai netiketas: kad parfumerija lygiai tokia plati, subtili sritis, kaip pvz. rimtoji muzika (kuria labai myliu ir studijavau) ar literatura...

Labai džiugu skaityti tokius žodžius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(klara c @ 2009 04 27, 13:35)
Mano megejiski ispudziai apie kvapa: visu pirma: kvapas, idealiai isiliesiantis i Operbalecio kvapu chora rolleyes.gif (Is tiesu, apie tikra "teatrini" kvapa seniai svajojau, sis man butent toks). Antra mintis -- kad man jis idealiai tiktu jei tureciau dar plius 15-20 metu. (Man 37) Trecia: Laiko "amzinai". Vakar vakare eidama i lauka viena pshyka purkstelejau ant kuno, tai matyt papuole truputis ant [I]biusthalterio, siandien trenkia kaip ka tik uzpurkstas...O pats kvapas (persiprasau dar syki, visai nemoku moksliskai vertinti) man -- pirma asociacija -- su geru, senu senu konjaku. Su akmeniniais, skliautuotais Vilniaus rusiais...Senomis knygomis... Brandzia, laaabai solidziai grazia ir protinga moterimi, daug gyvenime pasiekusia...Butu be galo smagu isgirsti kurios nors is jusu, veteraniu, zodeli apie si parfuma. Atsiprasau, kad issipleciau, cia is didelio entuziazmo gavus pirmus "rimtus" kvepalus.

Galiu pasirasyti beveik po kiekvienu zodziu biggrin.gif
Gal dar ateis ju diena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 04 27, 16:08)
Iš visų Hermes kvepalų, su kuriais teko susipažinti, Faubourg 24 man labiausiai patinka  smile.gif

drinks_cheers.gif ir šiaip jie man vieni iš mylimiausių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 04 28, 08:23)
drinks_cheers.gif ir šiaip jie man vieni iš mylimiausių smile.gif

Turiu miniuka, kazkada PE pirkau. Grazus, ryskus kvapas,
bet - ne mano.
Atsakyti
Iškilo toks klausimas apie Hermessence Vanille Galante . Esu girdėjusi, kad vis tik daug kam šitie kvepalai nepatinka.
Taigi klausimas toms , kurios Vanille Galante kvapu nesižavi - ar jūsų neerzina šalia esantis žmogus, prisikvėpinęs šiais kvepalais? T. y. ar tas kvapas netrikdo aplinkinių?
Man pačiai Vanille Galante patinka, bet noriu sužinoti, ar nereikia šio kvapo naudoti atsargiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 04 28, 18:24)
Taigi klausimas toms , kurios  Vanille Galante kvapu nesižavi - ar jūsų neerzina šalia esantis žmogus,  prisikvėpinęs šiais kvepalais? T. y. ar tas kvapas netrikdo aplinkinių?
Man pačiai  Vanille Galante patinka, bet noriu sužinoti, ar nereikia šio kvapo naudoti atsargiau tongue.gif

Tų, kurioms kvapas nepatiko, aplinka turbūt nė nespėjo sureaguoti biggrin.gif Ingėnai, o tikrai - kodėl turėtų - kam lelijos, kam melionai, man - gvazdikai - labai nekalti...Yra labiau trikdančių ir netoleruojamų kvapų. Tiesa, kai JVana berods antrą kartą testavusi užsiminė, kad kvapas tai jaučiasi, tai ne, tad tikėjausi ne tokio ryškaus šleifo, bet ribų neperžengia. Aš purškiuosi 2 pšikiukais ant kaklo ir ant rankos kartais paalsuoti, tad ne per daug tikrai ir nesulaukiau apskritai jokios reakcijos.
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 04 28, 20:24)
Tų, kurioms kvapas nepatiko, aplinka turbūt nė nespėjo sureaguoti biggrin.gif  Ingėnai, o tikrai - kodėl turėtų - kam lelijos, kam melionai, man - gvazdikai - labai nekalti...Yra labiau trikdančių ir netoleruojamų kvapų. Tiesa, kai JVana berods antrą kartą testavusi  užsiminė, kad kvapas tai jaučiasi, tai ne, tad tikėjausi ne tokio ryškaus šleifo, bet ribų neperžengia. Aš purškiuosi 2 pšikiukais ant kaklo ir ant rankos kartais paalsuoti, tad ne per daug tikrai ir nesulaukiau apskritai jokios reakcijos.

Nuraminai mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įdomu kokios dabar kainos Hermessence linijos - ar nepakilo krizės akivaizdoj, gal kas pirkot neseniai?
Atsakyti
Gal galėtumėt priminti, iš ko susideda HErmessence Travel set: žinau, kad būna arba 4 vienodi buteliukai, arba Ambre Narguile, Rose Ikebana, o kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2009 05 27, 15:24)
Gal galėtumėt priminti, iš ko susideda HErmessence Travel set: žinau, kad būna arba 4 vienodi buteliukai, arba Ambre Narguile, Rose Ikebana, o kas dar?

Dar sitie turetu buti - Vetiver Tonka ir Poivre Samarcande smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 27 gegužės 2009 - 14:35
QUOTE(Ferrari @ 2009 05 27, 14:34)
Dar sitie turetu buti - Vetiver Tonka ir Poivre Samarcande  smile.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Tai, kas mane nustebino:

The main idea behind Eau des Merveilles is ambergris, the fabled ingredient coming from the sea, a complex ambery note with salty aspects.
We focused on:
- the salty skin sensation, like what is left on your skin after a bath in the ocean
- diffusion, leaving a trail or ‘sillage’
- long-lastingness on skin as well as fabric and fur.

Iš interviu su Eau des Merveilles kūrėju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 19 rugsėjo 2009 - 22:07