Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(JVana @ 2009 04 09, 10:21)
Pirmus kartus as kvapo "nesupratau", o siandienai tai dazniausiai kvepinami kvepalai is Hermessence kolekcijos. Man jie is "love" puses.

Man jie irgi labiau iš "love" pusės. Dar tik kelis kartus bandžiau. Kas ten žino, gal vėliau ir nusivilsiu. Bet dabar tai visai patinka. Labai ryškus kvapas. Beje aš asmeniškai ten užuodžiu tik lelijas, man melionai nelenda. Betgi melionų kvapą aš gerai toleruoju biggrin.gif , tai gal užtai jie man ir neišsiryškina ax.gif
Atsakyti
Vanille Galante nei vanilės, nei tuo labiau melionų neradau - grynų gryniausias gvazdikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 04 10, 20:30)
Vanille Galante nei vanilės, nei tuo labiau melionų neradau - grynų gryniausias gvazdikas smile.gif

Tai patiko ar nelabai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kone visi uostyti Hermes kvapai mažiau - daugiau patiko be išlygų...Šiuos taupau, tad gal patinka biggrin.gif
Atsakyti
As stosiu i skeptiku puse biggrin.gif Nors interpretacija kvapo be galo idomi.

Melionas jaucias uostant ne ant odos. Ir toks puszalis melionas. Ant odos man tai liudnas, tylus, net gedulingas kvapas. Kvepia lelijom ir karstu vasku. Taip kvepia tik ka uzgesinta zvake.

Jais siuo metu kvepet tikrai netrokstu biggrin.gif
Atsakyti
Naujausia Ellena'os trijulė
user posted image

Gal jau yra mėginusių vieną iš jų - Eau de Pamplemousse Rose? Mane domina, ar turi jie panašumo su kitu Ellena'os kvapu "In love again". Pastarajame ryškus greipfrutas ir rožė, tuose naujuose, sprendžiant iš pavadinimo - taip pat g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 19 balandžio 2009 - 11:53
QUOTE(Margot @ 2009 04 19, 11:52)
Gal jau yra mėginusių vieną iš jų - Eau de Pamplemousse Rose? Mane domina, ar turi jie panašumo su kitu Ellena'os kvapu "In love again". Pastarajame ryškus greipfrutas ir rožė, tuose naujuose, sprendžiant iš pavadinimo - taip pat g.gif

"In love again" , tai čia tas iš YSL? blush2.gif Prieš pora dienų susipažinau su šiuo kvapu, tai maloniai nustebino thumbup.gif
Dabar pasižiūrėjau, tikrai Ellena sukūrė juos bigsmile.gif
Aš, matyt, darausi Ellenos gerbėja tongue.gif
Atsakyti
Na va, ir as, pradedanti parfummaniake, pagaliau galiu is "passive voice" pereiti i "active" -- gavau ka tik savo pirmaji gyvenime Hermesa! Baisia meile kvepalams uzsikreciau pries sias Kaledas, kai isekodama dovanu savo MB atradau jusu foruma. Ir ikritau i ji, skaiciau, skaiciau viska is eiles, i galva dejausi...Si savo pirmaji Hermesa gavau su nuotykiais... Drauges vykstancios i Anglija uzsiprasiau kad savo nuoziura parinktu kuriuos nors is siu: Nilo sodus (buvau uoscius PE), Stebuklu vandens arba 24 Faubourg Eau Delicate (daug prisiskaicius). Tai ji, sake, pauoste visus, pirmi dveji jai "pernelyg smirdejo", tad parveze man... 24 Faubourg Eau de Parfum... Zmogus nepatyres, i pavadinimo galiuka nepasiziurejo... tai dabar TURIU g.gif Aisku, pasilaikysiu si kvapa nuostabioj bonkutej...bet kiek, kada ir kur ji naudosiu, tai kitas klausimas.
Mano megejiski ispudziai apie kvapa: visu pirma: kvapas, idealiai isiliesiantis i Operbalecio kvapu chora rolleyes.gif (Is tiesu, apie tikra "teatrini" kvapa seniai svajojau, sis man butent toks). Antra mintis -- kad man jis idealiai tiktu jei tureciau dar plius 15-20 metu. (Man 37) Trecia: Laiko "amzinai". Vakar vakare eidama i lauka viena pshyka purkstelejau ant kuno, tai matyt papuole truputis ant [I]biusthalterio, siandien trenkia kaip ka tik uzpurkstas...O pats kvapas (persiprasau dar syki, visai nemoku moksliskai vertinti) man -- pirma asociacija -- su geru, senu senu konjaku. Su akmeniniais, skliautuotais Vilniaus rusiais...Senomis knygomis... Brandzia, laaabai solidziai grazia ir protinga moterimi, daug gyvenime pasiekusia...Butu be galo smagu isgirsti kurios nors is jusu, veteraniu, zodeli apie si parfuma. Atsiprasau, kad issipleciau, cia is didelio entuziazmo gavus pirmus "rimtus" kvepalus.
Atsakyti
klara c labai smagiai aprašei pažintį su Hermes kvepalais biggrin.gif
Turiu 24, Faubourg - labai juos myliu, tačiau naudoju retai. Labai tesingai pasakei dėl "teatrinio" kvapo. Jie ryškūs, sodrūs. Dėl amžiaus, kada jie labiau tinkami, esu nuomonės, kad tai priklauso išskirtinai nuo mūsų pačių nuomonės ir nuojautos, ar tinka mums šie kvepalai dabar ar ne smile.gif Neamanu, kad amžiuje esmė, esu už tave šiek tiek jaunesnė, bet mielai juos naudoju rudenį smile.gif
Ypač gražiai juose skamba kvapioji kananga (ylang-ylang), todėl turbūt jie yra tokie patvarūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 27 balandžio 2009 - 13:51
As juose randu skaniu ir saldziu apelsinu su karstelejusia zievele. Siltas kvapas. Vieni Hermes favoritu.
Atsakyti
Koks gražus ir linksmas pasakojimas Klara c biggrin.gif
Iš visų Hermes kvepalų, su kuriais teko susipažinti, Faubourg 24 man labiausiai patinka smile.gif
Patinka jais kvėpintis rudenį kai krenta lapai ir spaudžia pirmasis šaltukas arba ankstyvą pavasarį. Jie tada skleidžiasi nuostabiai.
Man tai gėlių puokštė ir apelsino žievelė, o bazėje įgauna šilto, saulėje tirpstančio medaus kvapą. Ryškūs, bet neįžūlūs, nesaldūs ir tikrai be galo ilgai išliekantys. smile.gif
Atsakyti
Aciu labai jums visoms uz atsakymus. Dabar vel is naujo skaitysiu ka paraset, vel uostysiu ir medituosiu.
O bendrai, kai pries kelis menesius atradau sia nauja domejimosi sriti - kvepalu pasauli, tai supratau neuzilgo, kad si sritis, trumpai tariant -- menas. Eureka bigsmile.gif Bet man, zinokit, tai buvo tikras atradimas, ir labai staigus, ir dziugus ir baisiai netiketas: kad parfumerija lygiai tokia plati, subtili sritis, kaip pvz. rimtoji muzika (kuria labai myliu ir studijavau) ar literatura... Baisiai dziaugiuosi, kad "savo metuose" staiga atradau nauja stipru dziaugsma, sakyciau, aistra, su daug, daug erdves priesaky. O galvojau, kad visi pirmi kartai jau buvo 4u.gif
Atsakyti