Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

Ot pasigirsiu: vakar kvepinau Keles kaliosus PE CUP'e. tik is to dziaugsmo nepaklausiau EDT ar EDP.
Atsakyti
Džiaugsmas yra gerai, o kur atsiliepimai, įspūdžiai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2009 03 13, 12:35)
Ot pasigirsiu: vakar kvepinau Keles kaliosus PE CUP'e. tik is to dziaugsmo nepaklausiau EDT ar EDP.

EDT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 03 13, 13:38)
Džiaugsmas yra gerai, o kur atsiliepimai, įspūdžiai?  rolleyes.gif

Pirmas ispudis - muilas. ir dar MB labai patikes. o as visalaik galvojau, kad vyrams galvos sukasi nuo ruzavybiu g.gif gaila, kad tas muilas nuo lapuko greit isgaravo, nes isgaravus pirmam ispudziui man labai patiko kvapelis, jaukia siluma beatsiduodas smile.gif labiausiai patiko, kad nebuvo saldumo. kazkuri is parfumisciu man rekomendavo sita kvapa kaip gaivu ir svaru, tai tikrai toks ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2009 03 13, 12:35)

QUOTE(Eglantina @ 2009 03 14, 18:00)
Pirmas ispudis - muilas. ir dar MB labai patikes. o as visalaik galvojau, kad vyrams galvos sukasi nuo ruzavybiu  g.gif

Tai gal tu is dziaugsmo ne Kelly Caleche uostei?
Pagal mane muilas tai neigiamas apibudinimas kvapo. As asmeniskai ten jauciu tik gaiva, nuostabias geles, svelnia oda. Jau ne viena kart sakiau, bet pasikartosiu. Kelly Caleche - tobulas kvapas. Kaip patizinokas sake kad si kvapa ne su kokiu kitu kvapu ne sumaisysi.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 03 14, 18:19)
Kelly Caleche - tobulas kvapas. Kaip patizinokas sake kad si kvapa ne su kokiu kitu kvapu ne sumaisysi.

Neprisijaukinau Kelly Caleche. Be šansų. Taip, kvapas geras, įdomus, etc., bet ant mano odos jis tikrai senuoju ūkišku muilu prakvipdavo biggrin.gif
Atsakyti
Man Kelly Caleche - pats tas šiandienos orui. Švarus, nesaldus, bet nešaltas. Ir visai ne muilas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 03 14, 18:34)
Man Kelly Caleche - pats tas šiandienos orui. Švarus, nesaldus, bet nešaltas. Ir visai ne muilas  smile.gif

Čia akivaizdžiai odos chemija sugroja - Hermes kvepalams itin būdinga reaguoti į odos kvapą bei šilumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 03 14, 18:29)
Neprisijaukinau Kelly Caleche. Be šansų. Taip, kvapas geras, įdomus, etc., bet ant mano odos jis tikrai senuoju ūkišku muilu prakvipdavo biggrin.gif

O geras. Zinau kad ant kiekvienos odos skirtingai kvepe, bet kad ant tiek. biggrin.gif Man ju kvapas primena pasivaiksciojima ankstu ryta per lietu.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 03 14, 19:19)
Pagal mane muilas tai neigiamas apibudinimas kvapo.

Kodel iskart neigiamas? Muilas man tai toks svaros kvapas, sterilumas. Butent tokie kvapai man imponuoja. Ukiniu muilu "kaliosai" nepaduoda, bet kazkaip rugsteles pritruko, kokiu citrinu ar pan.
Atsakyti
Sveikos,
seniau vis paskaitydavau temą, bet kadangi kompetencijos ryškus trūkumas, nesireikšdavau ax.gif O dabar labai reikia pagalbos - gal galit pasakyt, pagal ką atskirti Hermes kvepalus ar originalūs? Juokingai į namus atėjo įtartinas Hermes butelaitis rolleyes.gif kai jau atėjo namo - tai argi vysi lauk, biggrin.gif bet va įdomu, ar realu, kad originalus g.gif visų pirma, jis su lipduku, tokiu kaip šitas:user posted image

Tik ne miniukas, o gi visi 50ml g.gif ant dugno stikle įspausta HERMES, dangtuką nusukus an briaunų parašyta: CAP MADE IN FRANCE HERMES...
hmmm...

Būčiau laaabai dėkinga už pagalbą rolleyes.gif

beje, dėžutės nėra, purkštuko nėra, toks kaip miniukas - varvintis reik. jokių nusitrynimų nesimato - padaryta viskas matosi kruopščiai, jei ri padėlka cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 21 kovo 2009 - 14:12
Neramu man biggrin.gif
vat radau tokio pat buteliuko nuotrauką ebay:
user posted image rašo vintage... man tik įdomu ar tokie iš viso egzistuoja - juk labai skiriasi nuo dabar gaminamų g.gif

žiūriu ebay yra tokių panašių kaip mano. Niekur kitur kažkaip neradau... visur prirašo vintage. O gal kuri vis tik žinot ką nors daugiau? blush2.gif kvepia man labai mielai - nepulsiu aprašinėti blush2.gif laikosi ne per ilgiausiai, bet edt - taigi normaliai. buteliukas pilnutis mano... ech - kaip pastebėjot spirgu bais biggrin.gif labai jau pasidalint norisi tokiu juokingu nepažįstamu "lobiu - nelobiu"...
Atsakyti