Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai - 2

QUOTE(Hellga @ 2009 02 11, 12:36)
Passion forume paskaičiau atsiliepimus apie šią vanilę, tai irgi pažymi merginos, kad ji visai ne konditerinė, o perregima, lengva, vandeninga - firminis Ellena bruožas  smile.gif

Tikrai turi to "hermiskumo".

Asmeniskai nieko panasaus neuosciau. Taip, kad lyg kvapas yra ir jo nera. Toks perregimas. Isejus is parduotuves kvapa pirmasyk pagavau su saltu vejo gusiu. Tuomet pajutau ta "hermiska" vanile. Kaip minejai "vandeninga" butu gan tikslus apipudinimas. Joje lyg buvo kazko "zalio", gaivaus. Kaip Nilo sodai sultinga zaluma, citrusai, Vanille Galante atrodytu panasiai, tik Nilo sodus reiktu skiesti skiesti ir skiesti.

Asmeniskai tikiu, kad prasta vanile kvepaluose gadina kvepalus kaip mat. Sitieji turi tu kokybiskumo, kuri tarkim esu uzuodus TF Vanilla Tobacco. Kvapai jokiu budu nesulyginami, tiesiog man abiejuose ta vanile "kokybiska".

Tarkim Carla Fracci Medea man vanile sintetine kas, man taip atrodo, gadina kvepalus.

Na, tokie mano pirmieji ispudziai. Is esmes as pasimeciau, kad negalejau kvapo uzuosti. Nieko panasaus neuosciau.

Grizus i Airija butinai pabandysiu ir vel.

Atsakyti
kur pauostyti tuos Hermesus? verysad.gif nei PE, nei niekur... beda.
Atsakyti
Zinot, tai pirmi kvepalai, kuriuos pauoscius ant riesu kvepia vienaip, o vaiskciojant su veju i aplinka skleidziasi kitaip. Lyg dveji kvepalai!! Fantastika biggrin.gif

Arti odos jauciu zaluma, meliono natas. Gan artimas Un Jardin Apres La Mousson butent del tu meliono natu. Tik Apres La Mousson jos ryskios, stiprios, siek tiek mane atgrasancios, o siuose jie minksti, vandeningi ir lyg garuojantys subtilia vanile.

Kvapas svelnus, toks baltas, permatomas, rodos pirstais nesugaunamas. Tarkim ta pati drugeliu medziokle atrodo kur kas "apciuopemesne", kuomet ja lyg siol jauciau kaip to tokio svelnumo kvepaluose virsune.

Pirmomis minutemis vaiskciodama su jais pasikvepinus bandziau suvokti kvapa, po 2 val jau zinojau, kad jie mano Hermessence favoritu smile.gif

Cia tokiu kvepalu "must try" smile.gif , o ar "buy", tai jau kiekvienam spresti smile.gif

user posted image

Ryt testuosiu Kelly Caleche EDP smile.gif
Papildyta:
Tarp kitko Kelly Caleche EDP bus parduodami po 15ml X 4 rinkinukus kaip Hermessence koleckija. Kainos dar nezinojo, bet sandeliuke man juos parode tongue.gif Rysiai biggrin.gif O pati Kelly Caleche EDP ipakavimo dezute grazi su Hermes zirgais :-)
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 03 03, 15:34)
Arti odos jauciu zaluma, meliono natas. Gan artimas Un Jardin Apres La Mousson butent del tu meliono natu. Tik Apres La Mousson jos ryskios, stiprios, siek tiek mane atgrasancios, o siuose jie minksti, vandeningi ir lyg garuojantys subtilia vanile.

Ir vėl melionas doh.gif Kituose forumuose skaičiau, kad pagrindiniu smuiku groja visai ne vanilė, kaip būtų galima tikėtis iš pavadinimo, o lelija g.gif Žodžiu, natos visiškai neįkvepainčios ir nuraminančios piniginę smile.gif Kol kas panašu, kad VT man išliks vienreikšmišku favoritu iš Hermessence

Taip pat skaičiau įdomius pastebėjimus, kad kvapas tai išnyksta, tai vėl pasirodo. Ar tau tokio paties įspūdžio nėra?

Šita, gi ... ax.gif ... gal kokį mėginuką nukniauktum pasinaudojusi savo ryšiais blush2.gif Įduotum patižinaikam. Smalsu gi biausiausiai
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 03 03, 16:22)
Šita, gi ...  ax.gif ... gal kokį mėginuką nukniauktum pasinaudojusi savo ryšiais  blush2.gif Įduotum patižinaikam. Smalsu gi biausiausiai

Šitą, gi biggrin.gif Visi galimi gauti mėginukai užsakyti jau tongue.gif Teks su manim tartis, jeigu ką cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 03 kovo 2009 - 16:27
QUOTE(Rimaz @ 2009 03 03, 16:27)
Šitą, gi biggrin.gif Visi galimi gauti mėginukai užsakyti jau tongue.gif Teks su manim tartis, jeigu ką cool.gif

Nu žinote... doh.gif Korupcija ir viešų/privačių interesų konfliktas, ne kitaip bebe.gif Ir nėr kam apskųsti. Teks tartis, jeigu jau taip rolleyes.gif
Atsakyti
Yra tas ispudis, kad lyg nebutum pasikvepinus, bet su judesiu, ar vejo gusiu, kad uzkvimpa. Ir man nuosirdziai atrodo, kad vienas kvapas laikosi "ant odos", o kitas kitaip skleidziasi su veju. Lyg butu du kvapai.

Mane irgi nustebino tas panasumas su Apres la Mousson. Lelijos neatpazistu, bet meliona pazinau. Dabar belikes labai idomus vaniles kvapas.

Meliono nemegstu kvepaluose, bet sitieji tikrai "uzkabino".

Meginukas PER Rimaz bus kaip nors suveiktas smile.gif
Atsakyti
Liux bigsmile.gif

Lauksiu įspūdžių apie Kelly Caleche EDP. Įdomu, ar juose gėlės neužgoš odos. Būtų gaila.

Beje, mačiau, kad kai kuriose internetinėse parduotuvėse jau yra EDP. Greitai apsisuko.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 03 03, 15:48)
Liux  bigsmile.gif

Lauksiu įspūdžių apie Kelly Caleche EDP. Įdomu, ar juose gėlės neužgoš odos. Būtų gaila.

Beje, mačiau, kad kai kuriose internetinėse parduotuvėse jau yra EDP. Greitai apsisuko.

Man irgi idomu. Ryt duosiu zinia smile.gif

Kaip minejau ju taip pat bus pirkti 4 X 15ml rinkinukuose.
Atsakyti
user posted image

Kvepiu Hermes Kelly Caleche EDP. Skirtumas yra, bet ne itin didelis. EDT aiski oda ir ji man tokia su citrina, o EDP visu pirma jauciamos minkstos, siltos geles ir tik po to oda. Jei rinktis tarp EDP ir EDT, rinkciaus EDT. Visgi tikiu, kad EDP kaip "pataikaujantys" kvepalai gali buti populiaresni tarp klientu. Jie "lengviau" suprantami, sakyciau standartiskesni, lengviau "pamegiami", svelnesni, minkstesni, maziau "kitoniskumo", bet vis tiek idomus. Manau dauguma parfumisciu, kurios nori tos geros ir aiskios odos, gali kiek nusivilti naujuoju EDP.
Atsakyti
O ar jauciasi vanile? Ir apskritai saldumas ira?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 03 04, 11:23)
O ar jauciasi vanile? Ir apskritai saldumas ira?

Man jie nesaldus ir vaniles lyg neuzuodziu.
Atsakyti